владо,мъглата пречи ли на машинката ?ГМ 3 каза ми ,че платките са напръскани със смола и това ги запазвало по-дълго време.до каква степен може да се разчита на този слой смола?
владо,мъглата пречи ли на машинката ?ГМ 3 каза ми ,че платките са напръскани със смола и това ги запазвало по-дълго време.до каква степен може да се разчита на този слой смола?
Колега ще ти кажа една случка с мен и маската !! Такъв здрав дъжд ме пра в планината ,че от маската течеше вода от всякъде вече не я пазих от дъжда ,проблема пред нас беше как ще се доберем до каквото и да е шосе защото беше тъмно а ние бяхме пеша !!! Капака на всичко беше като преплувах една малка рекичка , а маската бях я потопил под вода !! Прибрах ме се благополучно маската отворих и оставих да съхне няколко дена , мислех че при включване ще изпуши или въобще няма да тръгне --- обаче НЕ- запали и даде характерния звук при пускане и до днес си е при мен и работи перфектно !!!!!!!!!!!
...и един мармот завиваше шоколади в станиол Колега признавам те за маистор на късия разказ
е че кое е невероятното? кат го е изсушил като хората е напълно нормално да тръгне... все пак е дъжд /почти дестилирана вода/ ..казах ПОЧТИ
ако платката е изчистена добре от колофона си съхне много хубаво ..най-много една баня му дръпнеаш със спирт и готово ( в слуая спирта е за промивка на платката не за вътрешна употреба искам да ОТБЕЛЕЖА
Колега ще ти кажа една случка с мен и маската !! Такъв здрав дъжд ме пра в планината ,че от маската течеше вода от всякъде вече не я пазих от дъжда ,проблема пред нас беше как ще се доберем до каквото и да е шосе защото беше тъмно а ние бяхме пеша !!! Капака на всичко беше като преплувах една малка рекичка , а маската бях я потопил под вода !! Прибрах ме се благополучно маската отворих и оставих да съхне няколко дена , мислех че при включване ще изпуши или въобще няма да тръгне --- обаче НЕ- запали и даде характерния звук при пускане и до днес си е при мен и работи перфектно !!!!!!!!!!!
Бате признавам те за форумен тигър но тук покрай сеирджиите влизат и иманяри със стаж Намали фукнята преплуввал малка рекичка а апарата под водата Още малко и на другия бряг една самодива ти бършела мокрото чело
Бате признавам те за форумен тигър но тук покрай сеирджиите влизат и иманяри със стаж Намали фукнята преплуввал малка рекичка а апарата под водата Още малко и на другия бряг една самодива ти бършела мокрото чело
Явно нищо не си разбрал или са ти повечко чашките !!!!!!!!!
Бяха някога, сега не ги покривам с нищо, щом в Англия работят ще работят и тука. Даже платката да е лакирана куплунзите остават без защита а там са най-големите проблеми след намокряне ! Проблем има само когато влезе вода в кутията и стои там повече време, всички писти се окисляват и платката става за боклука ! Ако след намокряне се отвори предния панел(както е направил 4орта), изцеди водата и подсуши добре, детектора ще работи както е работел преди намокрянето .
Мойта маска много си я пазя да не се намокри че няма никаква защитна смола вътре
Защитната смола има за основна цел защита от китайци, а не от влага...
4орта е бил любопитен какво ли има вътре не вярвам да е китаец
Golden Mask Джадай
Заглавие: Re: до владо ГМ Чет Дек 10, 2009 12:16 am
4орта написа:
Мойта маска много си я пазя да не се намокри че няма никаква защитна смола вътре :
Много кофти снимка, да си смениш фотоапарата ! Я виж на колегите от UK колко хубаво снима
tatoos_dd Преторий
Заглавие: Re: до владо ГМ Чет Дек 10, 2009 3:07 am
Golden Mask написа:
4орта написа:
Мойта маска много си я пазя да не се намокри че няма никаква защитна смола вътре :
Много кофти снимка, да си смениш фотоапарата ! Я виж на колегите от UK колко хубаво снима
просто са имали касмет тия колеги
miroslavmladenov Про-Консул
Заглавие: Re: до владо ГМ Сря Мар 03, 2010 11:19 am
колега,апарата за бастун ли го използваше докато минаваш реката,та го потопи
kirgiza_69 Новобранец
Заглавие: Re: до владо ГМ Сря Мар 03, 2010 9:29 pm
Сигрно се е намокрил говоритела и сега работи със слушалки.
colombo Новобранец
Заглавие: Re: до владо ГМ Сря Мар 03, 2010 11:57 pm
е баси супер апарата,аз си мислех,че само импулсните бачкат под вода,колеги този голден маск се заинтересувах от него то заради това ли пише на него голден маск 2 щото е 2 в 1 ли,за сухо и за под вода,че то сий далаверка да си имаш такав.
manchi_81 Легионер
Заглавие: Въпрос към Владо Пон Авг 13, 2012 2:05 pm
Владо при теб има ли протектори за ел.блок и за блока с батериите за Маска 2