Заглавие: Въпрос до Владо Сря Ное 11, 2009 12:31 am
Владо .....имаш ли в наличност тройката ( GM3 )..... нали сега са вече с новите пити с американския кабел.......и какъв е този нов филтър за които казваш........
Въпросите се задават на лични Да имам Golden Mask 3 в наличност, някъде около 70 броя . Освен че са с американския кабел са и с позлатени букси, а от началото на другия месец и с многооборотни потенциометри за земния баланс . Филтъра помага детектора да работи по-стабилно в условия на промишлени смущения, под жици и пр.
тока то сме почна ли с въпроси и аз да питам значи гм1 от доло има едно копче което като го заартя апарата полудява когато намяля силата от другото копче се нармализира доло горе че това долното за какво е ? един ми каза че било за осилване на питата праштало ток там някжи такива работи
тока то сме почна ли с въпроси и аз да питам значи гм1 от доло има едно копче което като го заартя апарата полудява когато намяля силата от другото копче се нармализира доло горе че това долното за какво е ? един ми каза че било за осилване на питата праштало ток там някжи такива работи
Какъв модел е детектора ? Ако е GM1+ или GM3+ Power Box под кутията има едно ЦК ключе което определя мощноста на детектора, до него има потенциометър с който се променя работната честота с +-60 херца . Всички тия копчелъци са описани в инструкцията за работа, ЧЕТЕТЕ и тогава питайте . Подобни въпроси може да ги задавате на ЛС
Въпросите се задават на лични Да имам Golden Mask 3 в наличност, някъде около 70 броя . Освен че са с американския кабел са и с позлатени букси, а от началото на другия месец и с многооборотни потенциометри за земния баланс . Филтъра помага детектора да работи по-стабилно в условия на промишлени смущения, под жици и пр.
Здравей Владо, с какво ще се подобри баланса или настройването, с многооборотния потенциометър?
Здравей Владо, с какво ще се подобри баланса или настройването, с многооборотния потенциометър?
Потенциометъра го слагам преди всичко заради клиентите ми извън БГ. Настройката на земния баланс става много по-плавна, което ще улесни начинаещите търсачи, пардон - иманяри и професори . Понеже потенциометъра ,,земен баланс" се използва най-често първо той сдава багажа, новия потенциометър е много по-здрав и устойчив .
Последната промяна е направена от Golden Mask на Сря Ное 11, 2009 6:49 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Какъв модел е детектора ? Ако е GM1+ или GM3+ Power Box под кутията има едно ЦК ключе което определя мощноста на детектора, до него има потенциометър с който се променя работната честота с +-60 херца . Всички тия копчелъци са описани в инструкцията за работа, ЧЕТЕТЕ и тогава питайте . Подобни въпроси може да ги задавате на ЛС
Ами ще подобри удобството при използване .. едно е да си го регулираш финно.. а друго да ти треперят ръцете като пипаш копчето...
Потенциометъра го слагам преди всичко заради клиентите ми извън БГ. Настройката на земния баланс става много по-плавна което ще улесни начинаещите търсачи. Понеже потенциометъра ,,земен баланс" се използва най-често първо той сдава багажа, новия потенциометър е много по-здрав и устойчив .
Защо си мисля, че с този потенциометър, настроиването ще става по трудно, то и сега има колеги които имат проблеми с баланса.Не е ли по добре да има за грубо и финно настройване, изказвам това мнение, от опита които имам.