Заглавие: Въпрос за Владо Пет Яну 22, 2010 7:56 pm
Владо ....бих искал да те попитам........с голямата или малката сонда апарата е по стабилен на орудено и с колко преблизително голямата сонда ще бие по дълбоко.....дай ми съвет за да мога да работя по добре на орудено ....,че при нас камъните много пеят .......
Golden Mask Джадай
Заглавие: Re: Въпрос за Владо Пет Яну 22, 2010 8:09 pm
ДД32см е най-добре с детектор който има автоматичен баланс- Golden Mask1, Golden Mask3 или Golden Mask3 + Ако работиш само на орудено (на свирещи камъни) и не ходиш на леки почви Golden Mask1 е твоя детектор .
Павето Легионер
Заглавие: Re: Въпрос за Владо Пет Яну 22, 2010 8:13 pm
С Golden Mask3 съм ......и работя почти само на ръчен баланс .....за това питам за голямата сонда става ли за орудено ......
Golden Mask Джадай
Заглавие: Re: Въпрос за Владо Пет Яну 22, 2010 8:15 pm
Павето написа:
С Golden Mask3 съм ......и работя почти само на ръчен баланс .....за това питам за голямата сонда става ли за орудено ......
Става, но работи на автоматичен !
Павето Легионер
Заглавие: Re: Въпрос за Владо Пет Яну 22, 2010 8:17 pm
sitalk Джадай
Заглавие: Re: Въпрос за Владо Пет Яну 22, 2010 10:54 pm
И на дискриминация 0,за да "кълвеш" в дълбочина...
Павето Легионер
Заглавие: Re: Въпрос за Владо Съб Яну 23, 2010 12:02 am
Владо, мислил ли си за направа на пинпойнтер.Смятам че ако е на прилична цена ще е много полезен на колегите пък можи и в пакет с новите апарати. Гледах в руските сайтове има много схеми.
Владо, мислил ли си за направа на пинпойнтер.Смятам че ако е на прилична цена ще е много полезен на колегите пък можи и в пакет с новите апарати. Гледах в руските сайтове има много схеми.
Мислил съм но в по-късен етап, сега имам други неща да свърша