Заглавие: Re: Моля да вземете участие в публикуваната от мен анкета във форума , като гласувате Пон Ное 09, 2009 11:06 pm
aiko ,не спори за работи с които не си запознат....пожелавам т да си купиш тейджон
aiko Консул
Заглавие: Re: Моля да вземете участие в публикуваната от мен анкета във форума , като гласувате Пон Ное 09, 2009 11:25 pm
Аз също съм на мнение, че не се е родил още този БГ майстор, който да направи машина, комплексно по-добра от който и да е от успешните модели на производител, като Whites, Minelab, Tesoro и т.н.
Разбира се затова и цените на българските апарати, рядко са над 500 лв щото иначе няма кой да ги купува.
aiko Консул
Заглавие: Re: Моля да вземете участие в публикуваната от мен анкета във форума , като гласувате Пон Ное 09, 2009 11:30 pm
индиана джоунс написа:
aiko ,не спори за работи с които не си запознат....пожелавам т да си купиш тейджон
Аз не споря, но като ме хвърляш на картофите с твърдения, че Тежонът нямал "All metal", вземи поне обясни какво имаш предвид, щото аз за IB детектор без такъв режим досега не съм чул. А и дори да си прав че няма такъв режим, кой ще копа за всеки черен сигнал?
индиана джоунс Легионер
Заглавие: Re: Моля да вземете участие в публикуваната от мен анкета във форума , като гласувате Пон Ное 09, 2009 11:35 pm
aiko,ти си голям философ, с теб не можеда се спори ,в режим ал метал тесорото не може да работи.
индиана джоунс Легионер
Заглавие: Re: Моля да вземете участие в публикуваната от мен анкета във форума , като гласувате Пон Ное 09, 2009 11:40 pm
aiko ти си на ход Primus Pilus продава тейжон на супер цена
aiko Консул
Заглавие: Re: Моля да вземете участие в публикуваната от мен анкета във форума , като гласувате Пон Ное 09, 2009 11:41 pm
Че съм философ - философ съм, но чак да не може да се спори с мене
Вземи да обясниш в какъв смисъл не може да работи - въобще ли не работи, зле ли работи или какво? Фабричен дефект на модела ли? Щото режимът "All metal" си го има по копчалъците.
Някой от колегите с такъв апарат, няма ли да изкаже мнение ...
индиана джоунс Легионер
Заглавие: Re: Моля да вземете участие в публикуваната от мен анкета във форума , като гласувате Пон Ное 09, 2009 11:50 pm
колега ,пошегувах се ,тесоро са едни от най -хубавите апарати който имат супер дьлбочина ,стабилност и безшумен режим на тьрсене ,с голямата бобина са още по добре ,пробвал сьм колата вьздушно я хваща на 3 метра с дд бобината .
aiko Консул
Заглавие: Re: Моля да вземете участие в публикуваната от мен анкета във форума , като гласувате Вто Ное 10, 2009 12:10 am
индиана джоунс написа:
колега ,пошегувах се ,тесоро са едни от най -хубавите апарати който имат супер дьлбочина ,стабилност и безшумен режим на тьрсене ,с голямата бобина са още по добре ,пробвал сьм колата вьздушно я хваща на 3 метра с дд бобината .
Колега, не обръщай лопатата заради Примус Плиус
1000 кинта за ползван Тежон е всичко друго но не и супер цена.
индиана джоунс Легионер
Заглавие: Re: Моля да вземете участие в публикуваната от мен анкета във форума , като гласувате Вто Ное 10, 2009 12:22 am
на тесорото му дават 20 години гаранция ,ако не вярваш обади се в софилко,така че ,няма значение дали е втора рька,ама ти нали си много отворен купи си нещо друго,,ем сьрби ем боли ,,по добре си смени хобито не се занимаваи с това .
aiko Консул
Заглавие: Re: Моля да вземете участие в публикуваната от мен анкета във форума , като гласувате Вто Ное 10, 2009 12:28 am
що да съм отворен, щото питам логични въпроси и не съм някой абдал ли. Благодаря за комплимента иначе! Аз хобита имам много - не ме мисли
K7650 Легионер
Заглавие: Re: Моля да вземете участие в публикуваната от мен анкета във форума , като гласувате Вто Ное 10, 2009 12:30 am
От Българските апарати е Станимирка - Варна Виждал съм как работи и тези които е имат си мечтаят за Whites - разликата е една крачка
krasko Преторий
Заглавие: Re: Моля да вземете участие в публикуваната от мен анкета във форума , като гласувате Вто Ное 10, 2009 9:08 pm
абе пич нее важно с кво си правиш кефа на полето важно е да идеш и поне за няколко часа да растовариш натрупаното през седмицата напрежение.нали за това е хоби.
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Моля да вземете участие в публикуваната от мен анкета във форума , като гласувате Вто Ное 10, 2009 9:29 pm
aiko написа:
Аз също съм на мнение, че не се е родил още този БГ майстор, който да направи машина, комплексно по-добра от който и да е от успешните модели на производител, като Whites, Minelab, Tesoro и т.н.
Разбира се затова и цените на българските апарати, рядко са над 500 лв щото иначе няма кой да ги купува.
Правилен отговор поздравления!!!!!
aiko Консул
Заглавие: Re: Моля да вземете участие в публикуваната от мен анкета във форума , като гласувате Вто Ное 10, 2009 9:44 pm
krasko написа:
абе пич нее важно с кво си правиш кефа на полето важно е да идеш и поне за няколко часа да растовариш натрупаното през седмицата напрежение.нали за това е хоби.
Е па то ако е така да вземе по едно хвърчило - поне няма да се оглеждаме като престъпници.
Гост Гост
Заглавие: Re: Моля да вземете участие в публикуваната от мен анкета във форума , като гласувате Вто Ное 10, 2009 10:07 pm
pechkata написа:
aiko написа:
друг е проблема на бг апаратите все нещо нее както трябва или за дооправяне
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Моля да вземете участие в публикуваната от мен анкета във форума , като гласувате Вто Ное 10, 2009 10:13 pm
zanvan написа:
pechkata написа:
aiko написа:
друг е проблема на бг апаратите все нещо нее както трябва или за дооправяне
Да знам и аз съм един от БГ майсторите така, че направи извод - аз работя с MINELAB
krasko Преторий
Заглавие: Re: Моля да вземете участие в публикуваната от мен анкета във форума , като гласувате Сря Ное 11, 2009 1:05 am
вносните апарати са скъпо удоволствие а от търкане финанси никакви.
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Моля да вземете участие в публикуваната от мен анкета във форума , като гласувате Сря Ное 18, 2009 9:56 pm
krasko написа:
вносните апарати са скъпо удоволствие а от търкане финанси никакви.
Мисля че не си прав-винаги има надежда, ако я нямаше няма да има и живот.
nikito Новобранец
Заглавие: Re: Моля да вземете участие в публикуваната от мен анкета във форума , като гласувате Сря Ное 18, 2009 11:28 pm
krasko написа:
mnogo si prav pich xich da ne tarsich da podichach vazdyx da xapnech i da si tarsich koparkata si e napravo relaks
Моля да вземете участие в публикуваната от мен анкета във форума , като гласувате