cлавчо требва давземеш един такъв за колежката с големите нокти от Русия само тя ще може го настроива апак аз що си мисля че това е детска играчка учениците ще се справят перфектно ама нии ще има се дзверим кво за кво е един апарат трябва да вдъхва респект но не чак като нокта и нетрябва по дамяса на телефон отколкото на мд иначе евала за честотиоте стига да е истина де i da raboti nai ve4e
Колега вече новите машини мязат на детски играчки !!!Не са груби и тежки ,абе извънземна технология !!!! Ако съдя по 18 килохерцовия паолър , и това с малко да е още по добро по всички параменри от него , ще си струва мънгизите !!! Това че е леко е плюс , незнам как са вплетени чистотите само дано не са като на MINELAB , а да имаш възможност да си избираш на коя чистота да работиш според терена и какво търсиш ! Що се отнася до търсачката , слагаш им едно такова ХР DEUS в ръцете да мята и лягъш на сянка !!! Ще командваш работата с дистанционното !!!!!!!!
cлавчо требва давземеш един такъв за колежката с големите нокти от Русия само тя ще може го настроива апак аз що си мисля че това е детска играчка учениците ще се справят перфектно ама нии ще има се дзверим кво за кво е един апарат трябва да вдъхва респект но не чак като нокта и нетрябва по дамяса на телефон отколкото на мд иначе евала за честотиоте стига да е истина де i da raboti nai ve4e
Колега вече новите машини мязат на детски играчки !!!Не са груби и тежки ,абе извънземна технология !!!! Ако съдя по 18 килохерцовия паолър , и това с малко да е още по добро по всички параменри от него , ще си струва мънгизите !!! Това че е леко е плюс , незнам как са вплетени чистотите само дано не са като на MINELAB , а да имаш възможност да си избираш на коя чистота да работиш според терена и какво търсиш ! Що се отнася до търсачката , слагаш им едно такова ХР DEUS в ръцете да мята и лягъш на сянка !!! Ще командваш работата с дистанционното !!!!!!!!
Slavi,Ti pak i Ti,?,nqma kakvo drugo da im sloji6 v ratsete,aml DEUSa.
minelab си е minelab има 100 честоти в кутията поне според производителя иначе кои ли ги е броил е има и недостатъци но плюсовете са повече сега като гледам това хp и чакам в скоро време Нокия да пусне първия си модел те сегашните Тел са всичкодруго и напоследно място Тел та защо данямат и опция мд
Много пара бре хора 1500евро . Съжаляв аз съм фен на ХР но това не ми харесва.Прекалено е модерно,някакси се губи романтиката и изживяването като цяло. Също като про лова,оръжията бият вече от ехеееееее и оптикта ти прави всичко сама. Абе изобщо май мене бъдещето не ме кефи въобще
Много пара бре хора 1500евро . Съжаляв аз съм фен на ХР но това не ми харесва.Прекалено е модерно,някакси се губи романтиката и изживяването като цяло. Също като про лова,оръжията бият вече от ехеееееее и оптикта ти прави всичко сама. Абе изобщо май мене бъдещето не ме кефи въобще
. Така е колега обаче времената се менят бързо !!!! И за мен е стряскащ този модел обаче мисля да рискувам !!!!!!!! Като ще е гарга да е рошава !!!!!!!!!
Вече писах окло 1500 евро. http://www.abenteuer-schatzsuche.de/XP-Detektoren/XP-DEUS:::43_139.html Аз май ще си остана в миналото там по ми харесва пъ и ние нали все по "миналото" се ровим
Вече писах окло 1500 евро. http://www.abenteuer-schatzsuche.de/XP-Detektoren/XP-DEUS:::43_139.html Аз май ще си остана в миналото там по ми харесва пъ и ние нали все по "миналото" се ровим
Друго си е колега да се върнеш в миналото с някой извънземен кораб !!!!!!!!!!!!!!
Друго си е колега да се върнеш в миналото с някой извънземен кораб !!!!!!!!!!!!!!
Даааа ще те помислят за божество и хоп две три светилища по баирите и после някой славитооооо от бъдещето ще ровичка
slavitoooo Джадай
Заглавие: Re: Форума на Slavitoooo Чет Окт 01, 2009 12:16 pm
Primus Pilus написа:
slavitoooo написа:
Primus Pilus написа:
Даааа ще те помислят за божество и хоп две три светилища по баирите и после някой славитооооо от бъдещето ще ровичка
Колега Primus Pilus да не говорим ,че с това ново ХР ще може да се търси на Марс !!! Ще може да ходим за Марсиански пари !!!! Пак го погледни хубаво !!! https://www.youtube.com/watch?v=_U7jrjbdAHs&feature=player_profilepage Цяла нощ несъм спал , мислено търсих и съвсем малка причина за да се откажа от него но неможах да намеря такава !!!!! Няма как ,немога и да избягам от него ,навсякъде ще ме преследва в мислите ми !!! Нямям друг избор , ще трябва да го купя за да спра мислите в главата си !!! Предавам се добраволно в обятията на ХР DEUS !!!
djasko Про-Консул
Заглавие: Re: Форума на Slavitoooo Чет Окт 01, 2009 12:43 pm
slavitoooo написа:
Primus Pilus написа:
slavitoooo написа:
Primus Pilus написа:
Колега Primus Pilus да не говорим ,че с това ново ХР ще може да се търси на Марс !!! Ще може да ходим за Марсиански пари !!!! Пак го погледни хубаво !!! https://www.youtube.com/watch?v=_U7jrjbdAHs&feature=player_profilepage Цяла нощ несъм спал , мислено търсих и съвсем малка причина за да се откажа от него но неможах да намеря такава !!!!! Няма как ,немога и да избягам от него ,навсякъде ще ме преследва в мислите ми !!! Нямям друг избор , ще трябва да го купя за да спра мислите в главата си !!! Предавам се добраволно в обятията на ХР DEUS !!!
Daaa,dizaina e straxoten.Mars...da po4aka,neka parvo se iztarbu6at Balkanite
stan960 Джадай
Заглавие: Re: Форума на Slavitoooo Чет Окт 01, 2009 4:09 pm
Дизайна е извънземен Да - биха им шута и на Вижъна и на Е-Трака.Като гледам Франсетата са вкарали всички последни хитове и иновации в тоя DEUS.Е - БОЖЕСТВЕНИЯТ детектор вече се ПОЯВИ - дано какъвто му е футуристичен вида да са такива и данните му.
slavitoooo Джадай
Заглавие: Re: Форума на Slavitoooo Чет Окт 01, 2009 4:27 pm
Всички разбрахте ,че във форума има колега от Русия Михаил Ш. Нека се представи с няколко думи !!!! Заповядай колега !!! Добре дошъл вав форума !!!!!!!
Михаил Ш. Новобранец
Заглавие: Re: Форума на Slavitoooo Чет Окт 01, 2009 4:34 pm
Благодаря ви, приятели! Радвам се на вашия форум! Моето име е Майкъл. Ще се радваме да говоря с вас! След като отново извинение ми български език - пиша progamma - преводач.
Kiril62 Admin
Заглавие: Re: Форума на Slavitoooo Чет Окт 01, 2009 4:45 pm
[quote="Михаил Ш."]Благодаря ви, приятели! Радвам се на вашия форум! Моето име е Майкъл. Ще се радваме да говоря с вас! След като отново извинение ми български език - пиша progamma - преводач.
Здравей Майкъл и от мен като админстратор на форума.Добре дошъл при нас и момчетата ще се радват да си пишат със теб.Имам регистраций във над 20 Руски форуми,където никами там е Orfei.И вдругия форум има доста руски колеги и една колежка като регистрирани потребители.Така че има какво да научим за руската нумизматика какато и ти от нашта нумизамтика. Поздрави още веднъж.
Последната промяна е направена от Kiril62 на Чет Окт 01, 2009 5:37 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Михаил Ш. Новобранец
Заглавие: Re: Форума на Slavitoooo Чет Окт 01, 2009 4:58 pm
Благодаря. За нас е удоволствие да отговорим, ако имате някакви въпроси .....
slavitoooo Джадай
Заглавие: Re: Форума на Slavitoooo Чет Окт 01, 2009 5:22 pm
Михаил Ш. написа:
Майкал разкажи ни за апаратите с които си работил ???? Какви неща търсите в Русия !!! Ако намерите нещо много ценно ,как процедирате ????
stan960 Джадай
Заглавие: Re: Форума на Slavitoooo Чет Окт 01, 2009 6:09 pm
Михаил Ш. написа:
Пак привет - Извини ме Майкъл ти Руснак ли си или само пребиваваш в Русия.
Михаил Ш. Новобранец
Заглавие: Re: Форума на Slavitoooo Чет Окт 01, 2009 6:12 pm
Имам 2 аппарата Tesoro Silver uMax за търсене на Втората световна и Minelab X-Terra-74 за търсене на стари дни.
Аз предпочитам да гледам в старите дни. Най-често търсят най-дача си в града Mozhaisk. Търсене на монети, конски впрягове, кръстове ........ Често стигат до изводи на войната - снаряди, мини, фрагменти. Понякога - каски, останките на оръжия. Почти всички находки, давам на приятели, рядко, че да си тръгна. От находките най-вече ми харесва саби "Shashki" и немски щикове ......... Тук са снимките от моя кабинет за работа
https://2img.net/h/oi33.tinypic.com/eikrw9.jpg
https://2img.net/h/oi33.tinypic.com/29kx8g0.jpg
Интересувам се не толкова откритие, тъй като те търсят и да се възстанови.
Последната промяна е направена от Михаил Ш. на Чет Окт 01, 2009 6:17 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Михаил Ш. Новобранец
Заглавие: Re: Форума на Slavitoooo Чет Окт 01, 2009 6:14 pm
stan960 - Аз съм руски и аз живея в Русия
stan960 Джадай
Заглавие: Re: Форума на Slavitoooo Чет Окт 01, 2009 6:21 pm
Я имею виду что из Русия перибивают многие иностраних из UK.А твоьо имя не Славянское.Пиши Можайск и Шашки - балгарские знают ета.Прости мой Рускии не очень хорошии.
Михаил Ш. Новобранец
Заглавие: Re: Форума на Slavitoooo Чет Окт 01, 2009 6:23 pm
Точно така. Благодаря! Оказа се на компютъра))). Вашият отлично руски език!