Заглавие: Re: Нощно търсене?? Сря Май 14, 2014 8:35 am
Имаите в предвид че и влечугите ловуват нощно време,една вечер така ме истреска в кубинката едно смоче че от тогава виждам в тъмното чат пат и триглави змеюве и анаконди!
mario321 Цезар
Заглавие: Re: Нощно търсене?? Сря Май 14, 2014 10:39 am
То смочето не е опасно, но при нас е пълно с пепелянки и тук там и някоя усойница, та сам се чудил дали могат да пробият гумените ботуши
borislav123 Консул
Заглавие: Re: Нощно търсене?? Сря Май 14, 2014 11:58 am
Няма да може да пробие ботуша. Когато вечер е по хладно надали ще щъкат много гадините. Нали студа не им влиае добре
Търся си аз ,вечер ,тъмница,половин луна ,ако ти бръкнат няма да знаеш кои и защо го е направил Чувам среден ясен тон(тогава не се замислих)-излезе масивна сребърна хълка!Зарадвах се ,викам си сребро добре.След 40 минути търсене се замислих как сребро като ми пищи на злато?Пробвах го пак на дисплеи,до колкото се виждаше дава ми го злато а пък видимо ми белееше...викам си някакво бяло злато ще да е Голяма еуфория ,едвам дочаквам да си тръгна ,по пътя смятам грубо колко може да струва масивната хълка.Прибирам се и какво се оказва...хълка направена от медицинска стомана,нови ги продават по 12 лева Ама все пак си търся заради приключението не за печалба.
нощно време особено когатое по-топло е най-приятно за търсене,няма любопитни,ченгетата и доносниците са по-малко,само да са ти здрави краката.Малко е силна подсветката на фишера и уморява очите.Някои ползва ли руски очила за нощно виждане?Заслужава ли да се купуват?
borislav123 Консул
Заглавие: Re: Нощно търсене?? Нед Сеп 28, 2014 12:11 am
Колега колко пари са тези очила.
стрела Легионер
Заглавие: Re: Нощно търсене?? Нед Сеп 28, 2014 8:44 am
в един форум ги даваха за 200лв.,иначе вървят около 300лв.
Цената е приемлива, но дали ще се вижда добре. Някой пробвал ли е. Аз бих си взел такива ,защото ходя предимно вечер. Колега в кой сайт ги има. Аз гледах из интернет, но моделите на които попаднах бяха много скъпи.
То пак си зависи и от обекта-има места където и нощем се пази ! А при нас граничните задължително са с цайси за нощно виждане Очите винаги на 4-ри и умната ако не русата............