Заглавие: Търсене в снега? Чет Дек 22, 2011 5:53 pm
Здравейте, някой обикаля ли зимата ,казаха ми че минусовите температури бърката работата,вярно ли е?
FILIP2 Консул
Заглавие: Re: Търсене в снега? Чет Дек 22, 2011 6:10 pm
някои от машините се притесняват от студа и от голямата жега и направо се побарквали дано се вклучи и подлеций да ти раскаже за топ моделите на фисшер и студеното време
colin96 Консул
Заглавие: Re: Търсене в снега? Чет Дек 22, 2011 7:39 pm
Не съм Подлеций но мога да кажа за топ моделите на fisher.Konkretno за f75 никви проблеми при 5-6 см сняг и температури около нулата.Със sef 38x30.Бачка си перфектно.Въпроса е вече как се чуства самия оператор.Приятно е все пак като всичко е бяло.
pgd Консул
Заглавие: Re: Търсене в снега? Чет Дек 22, 2011 8:02 pm
до сега не съм имал проблеми в снежно време или по точно от студено време даже и тесоро моделите които ги дават до -1 или нещо такова съм ходил в доста по студено ...няма проблем . проблема е ако снега е 20-30 см
rosen85 Легионер
Заглавие: Re: Търсене в снега? Чет Дек 22, 2011 8:12 pm
И за някои от бг машините не е проблем студа и снега.
Не съм Подлеций но мога да кажа за топ моделите на fisher.Konkretno за f75 никви проблеми при 5-6 см сняг и температури около нулата.Със sef 38x30.Бачка си перфектно.Въпроса е вече как се чуства самия оператор.Приятно е все пак като всичко е бяло.
от ясно по-ясно е че неси Подлеций!! но тук може доста да поспорим по тази тема!!! само дате питам: НА ТЕБ ЛИ ДА ВЯРВАМ , ИЛИ НА ОЧИТЕ СИ??? и практиката която съм придобил за повече от 15-16 год!!!!!! А че наистина Ф75. отказава да бачка при температури под 5-6 градуса над нулата , мога даго докажа със тава че, най-малко 10 човека са ставали свидетели за последните 20-тина дни!! точно на полето, и тук е момента да вметна че този апарат далеч нее първият ми с който ми се е налагало да бачкам в студено време! а имам снимки даже в сняг сме ходили на излети с наши бг. апарати! и нее имало подобни проблеми!! така че задръж си коментарите или иди ги разправяй на децата в детската градина тези теорий че в минусови температури ф75 бил работел ПРЕКРАСНО!!!!
То е ясно че си голям капацитет,с много опит... .Явно затова ти и търсят мнението.Незнам за твоя fisher ,ама моя си бачка перфектно.Може пък снега при теб да е по различен.
То е ясно че си голям капацитет,с много опит... .Явно затова ти и търсят мнението.Незнам за твоя fisher ,ама моя си бачка перфектно.Може пък снега при теб да е по различен.
та незнам да има разлика в снега!! също така силно се съмнявам да има разлика и в апаратите!! но със сигурност знам че в студено време Ф75 отказва да работи НОРМАЛНО!! явно ще требе да снимам клипче зада се уверите в думите ми!!! начи апарата става ИЗКЛЮЧИТЕНО бавен- звук издава а на дисплея нямя никой, също така ако се сети по некое време да се появи нещо като цифри по дисплея ще е много добре, но после пък забравят дасе махнат на време за следващия сигнал!!! и това нещо като тисе случи 5 пъти за последните 5 излети кота всеки от тях е при температура на въздуха около 5 градуса над нулата !! как даму кажеш че работи нормално???? в такъв случай можеш да направиш следното: събираш си бангията в торбата, пожелаваш на колегата до теб, много късмет, след което му правиш компания чоплейки семки!!!!!!!!
Може твоя ф-75 да не е нещо в ред щото моя на студено си бачка
колегааа : силно се съмнавам че си притежател на ф75!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! а тук пишеш само и единствено даси чешеш пръстите по клавиатурата!!! имам спомен че беше ходил при бат Антон на ПИРУТСКА, уж да взимаш спектрата му!!!! та от него знам че си бил АБСОЛЮТЕН неудачник в тази работа, а тук даваш мнения които въобще неса подплатени с нищо!!! и много ми е интересно къде си тествал "ТВОЯ" ф75 при -10 градуса ???? в хола на апартамента ли????
:
wallb2 Консул
Заглавие: Re: Търсене в снега? Нед Дек 25, 2011 11:16 am
Само не ми е ясно... Кой е този "баир будала", който ще тръгне при драстични минусови температури да маа гащета? Така и в разрез на написаното аз също потвърждавам, че със моят Ф75 съм излизал при минус 1 градус и съм се разхождал около 5 часа без никакъв проблем, но апарата ми винаги е с калъфите, ако има някакво значение, както и с дураселки а язе на червено винце...
Само не ми е ясно... Кой е този "баир будала", който ще тръгне при драстични минусови температури да маа гащета? Така и в разрез на написаното аз също потвърждавам, че със моят Ф75 съм излизал при минус 1 градус и съм се разхождал около 5 часа без никакъв проблем, но апарата ми винаги е с калъфите, ако има някакво значение, както и с дураселки а язе на червено винце...
Аз съм този байр-будалла дет НЕ обикаля планините с 20см. снежна покривка!!! а става въпрос за последните няколко дни от месец Декември!!! всички знаят че почти немаше сняг , та и аз решех дасе възпозвам от УЖ хубавото зимно време! но проблема си е проблем и явно за напред щеси остане такъв !!! не говоря за ЕДИНИЧЕН сигнал ей там в близката ЛИВАДА!!! тук става въпрос за стотици-хиледи сигнали в силно замърсени обекти, в който при нормални температури над 10 градуса апарата наистина става ЛУД. а в нашия случай човек наистина требе да е слухов ИНВАЛИД за да неможе да резбере че нещо апарата е посинял от студ, и системата му почти е неадекватна!!!
Аз съм бачкал при всякакво условия,включително и студ и сняг.Проблема е единственно както по-горе спомена един колега ...в оператора.Как ще понася условията. В 15-ина см сняг също,даже с успехи.Разбира се снега е пресен и сондата се провира под него...
Аз съм бачкал при всякакво условия,включително и студ и сняг.Проблема е единственно както по-горе спомена един колега ...в оператора.Как ще понася условията. В 15-ина см сняг също,даже с успехи.Разбира се снега е пресен и сондата се провира под него...
може даси бачкал в студено време ! не споря! ама въпроса е къде си бачкал???? под балкона ли??? или в близката ливада, там дет нема един сигнал за цяр!!! но аз лично разбирам тревогите ви кви са: всеки от вас не иска да признае недостатъците на апарата си!!!!! щот тук в Бг. сме свикнали- мойта кола е най-бърза!!! моя апарат бърка най-дълбоко- абе все разни такива глупости ги дрънкате колко дане заспите!! всичко това много лесно може да се провери: оставете апарата си ВКЛЮЧЕН на вън за около 2-ва часа, но не през лятото!! а тази вече или пък утре можеби, нали все пак говорим за студено време!! след това наредете 3-4 без значение черни или цветни предмета, дребни колко 10ст. на растояние 6-7 см. един от друг, направете един замах над всичките предмети и сами ще видите колко звука ще издаде така прехвалените ви апарати!!!!! хахах още от сега щеви кажа- звукът ще бъде само един, а информацията на дисплея ще се чуди кога дасе покаже и кога да изчезне!!!!! с две думи апарата ви ще е заспал ЗИМЕН СЪН
от ясно по-ясно е че неси Подлеций!! но тук може доста да поспорим по тази тема!!! само дате питам: НА ТЕБ ЛИ ДА ВЯРВАМ , ИЛИ НА ОЧИТЕ СИ??? и практиката която съм придобил за повече от 15-16 год!!!!!! А че наистина Ф75. отказава да бачка при температури под 5-6 градуса над нулата , мога даго докажа със тава че, най-малко 10 човека са ставали свидетели за последните 20-тина дни!! точно на полето, и тук е момента да вметна че този апарат далеч нее първият ми с който ми се е налагало да бачкам в студено време! а имам снимки даже в сняг сме ходили на излети с наши бг. апарати! и нее имало подобни проблеми!! така че задръж си коментарите или иди ги разправяй на децата в детската градина тези теорий че в минусови температури ф75 бил работел ПРЕКРАСНО!!!!
Май трябва да си занесеш апарата на ремонтче,защото и моят няма проблеми в студ и сняг.
Май трябва да си занесеш апарата на ремонтче,защото и моят няма проблеми в студ и сняг.
и до кво становище стигнахме сега??? нов апарат !!! има-нема на 3 месеца е. щесе окаже че а ДЕФЕКТЕН!!!!!! и един на няколко продадени щесе окаже че е евтина имитация на истинските ф75!! но най-интересното е че и ф5-цата има същите симптоми!!!! и той ли да е от същата тази евтина серия??? начи така като ви слушам наистина ще се окаже че съм си купил МЕНТЕ!! и понеже не мисе спори по тази тема! нека който не мусе вярва че и двата апарата ОТКАЗВАТ да бачкат нормално в студено време, и изяви желание да го види нагледно този проблем, дами пише на лични и евентуално дасе срещнем на предварително уговорено място за да види с очите си за кво става дума!!!!!
колега неса плаши сигорно грип гие хванал купиим терафлу или друг прах за настинка и пак пробвай а отностно ментетата няма как да стане още е рано за китаиците да изкарат точно този модел
когато човек казва че има дадено нещо трябва даго докаже колега аре сега кажи от каде разбра и каде са продават та да видим колко отдавна има ?????????????
и до кво становище стигнахме сега??? нов апарат !!! има-нема на 3 месеца е. щесе окаже че а ДЕФЕКТЕН!!!!!! и един на няколко продадени щесе окаже че е евтина имитация на истинските ф75!! но най-интересното е че и ф5-цата има същите симптоми!!!! и той ли да е от същата тази евтина серия??? начи така като ви слушам наистина ще се окаже че съм си купил МЕНТЕ!! и понеже не мисе спори по тази тема! нека който не мусе вярва че и двата апарата ОТКАЗВАТ да бачкат нормално в студено време, и изяви желание да го види нагледно този проблем, дами пише на лични и евентуално дасе срещнем на предварително уговорено място за да види с очите си за кво става дума!!!!!
Прав си колега! Поне това го видях и аз. Няма какво да се льжеме! Нека всеки знае предимствата и недостатаците на апаратите.
колега неса плаши сигорно грип гие хванал купиим терафлу или друг прах за настинка и пак пробвай а отностно ментетата няма как да стане още е рано за китаиците да изкарат точно този модел
ебахгооо !!! и здарвни осигуровки ли да им плащам на тези бангий бе?
когато човек казва че има дадено нещо трябва даго докаже колега аре сега кажи от каде разбра и каде са продават та да видим колко отдавна има ?????????????
Два съм отварял за смяма на потенциометър. На единия на платката пише Ел ПАсо, на другия нема нищо. Втория няма същата дълбочина сравнен с първия. И при втория си личи как го е правил некой китеац(спойките са леле мале)
ебахгооо !!! и здарвни осигуровки ли да им плащам на тези бангий бе?
На аналоговите детектори им бият ваксина Терафлу още при сглобката и затова не ги бърка в студеното...А на цифровите няма как да им сложат ваксина защото процесора не носи на хапчета а само ...
Два съм отварял за смяма на потенциометър. На единия на платката пише Ел ПАсо, на другия нема нищо. Втория няма същата дълбочина сравнен с първия. И при втория си личи как го е правил некой китеац(спойките са леле мале)
еми аре сеа го кажи тва нещУ на тези дет мноУ брецат и се бият у пилешките гърди!!! поне от 1 месец се опитват дами обесняват неща които прекрасно знам, че далеч неса така както те казват!!!