Заглавие: Re: Нощно търсене?? Пет Юли 13, 2012 12:05 am
Ако трябва да бъда откровен , аз също съм против нощното търсене , макар , че тръпка има, но колегата по -горе точно го каза предпочита през деня. През нощта единствено си заслужава ако почти 100% си сигурен , че там е обект , който пуска сериозни неща иначе не си заслужава.
neliobolcheva Новобранец
Заглавие: n Пет Юли 13, 2012 5:07 pm
В тия горещини нощното търсене е единствения вариант за нивите.
VIKING Про-Консул
Заглавие: Re: Нощно търсене?? Пет Юли 13, 2012 5:57 pm
neliobolcheva написа:
Оболчева ношно време се правят други работи някой може та грабне през ноща из нивите.
Гост Гост
Заглавие: Re: Нощно търсене?? Пет Юли 13, 2012 7:14 pm
Много яко колега . Хората по нивите правят други работи ние ще ходим да им светим :
ники колев Новобранец
Заглавие: Re: Нощно търсене?? Пет Мар 22, 2013 1:52 pm
Мое мнение: с това нощно търкане, само можем да караме още повече хората да вярват, че практикуването на металдетектинг е незаконно...
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: Нощно търсене?? Пет Мар 22, 2013 2:09 pm
VIKING написа:
neliobolcheva написа:
Оболчева ношно време се правят други работи някой може та грабне през ноща из нивите.
Секс се прави по всяко време на денонощието и почти навсякъде.Зависи кога и къде те споходи тръпката.С търсенето не е по-различно,нали и то доставя удоволствие..."Ако нямаш пердета,а комшиите са любопитни,ще действаш по тъмно". Иначе и двете занимания са обект на"висок морал".
Нощем да търсим е предимство че може да при слушаме места които през деня минават хора, това е добре но дали няма опасност да ни нападнат овчарски кучета, аз съм търсил през нощта 6-7 пъти но сам си викал ако ни нападнат овчарски те пазачи кучета ще ни изпохапят.
Нощем да търсим е предимство че може да при слушаме места които през деня минават хора, това е добре но дали няма опасност да ни нападнат овчарски кучета, аз съм търсил през нощта 6-7 пъти но сам си викал ако ни нападнат овчарски те пазачи кучета ще ни изпохапят.
Овчарските кучета ще ти се сторят като детско приключение в сравнение с бракониерите ,които не са с ловджийски пушки и както си върви някаква кола, светва някакъв чудовищен фар и се почва гърмел
Овчарските кучета ще ти се сторят като детско приключение в сравнение с бракониерите ,които не са с ловджийски пушки и както си върви някаква кола, светва някакъв чудовищен фар и се почва гърмел
Ами те ги остави бракониерите, те нищо няма ти направят, може само да им се покефиш, ама те набарат няколко големи каракачанки и ще се почустваш като прясна пържола
Ами те ги остави бракониерите, те нищо няма ти направят, може само да им се покефиш, ама те набарат няколко големи каракачанки и ще се почустваш като прясна пържола
Вярно много се кефя обаче възниква въпрос със светкавичен отговор ,дали да залегнеш ,или пък да побегнеш в първият случай съм глиган а във втория сръндак
Вярно много се кефя обаче възниква въпрос със светкавичен отговор ,дали да залегнеш ,или пък да побегнеш в първият случай съм глиган а във втория сръндак
Колега тука много си прав аз ако ги срещна, ще легна на земята като на легло, че като хвана да бягам ще ме помислят наистина за глиган
Колега тука много си прав аз ако ги срещна, ще легна на земята като на легло, че като хвана да бягам ще ме помислят наистина за глиган
Казвам го защото веднъж един познат се улучи и ми каза ,че съм приличал на глиган
За кучетата си вземи пиратки.Много са ефикасни ,бягат песовете та чак квичат.Тук в центъра на Мартен имаше глутница кучета ,която го смяташе за своя територия.Сега не идват ,тези които минат само като видят кибрит или запалка не чакат да запалиш пиратката.Оня ден метнах една на някакво заспало под дървото куче.Само като чу на сън драскането на кибрита дорде пламне клечката беше при рейсовата спирка.Додето гръмне пиратката вече беше стигнало ресторанта на Здравко Фърчилото ,който е на 100 метра от мойта лафка.Че уплаши и две невинни котки дето се навъртаха покрай кръчмата.
Казвам го защото веднъж един познат се улучи и ми каза ,че съм приличал на глиган
Да колега вярвам ти то аз много пати сам си викал ако някой пиян ловец ме обърка за дивеч то поне дано не ме уцели, а най много се притеснявам когато промивам самородки на реката тогава могат също си помислят че сам дивеч който е за вода, трябва се пазим
За кучетата си вземи пиратки.Много са ефикасни ,бягат песовете та чак квичат.Тук в центъра на Мартен имаше глутница кучета ,която го смяташе за своя територия.Сега не идват ,тези които минат само като видят кибрит или запалка не чакат да запалиш пиратката.Оня ден метнах една на някакво заспало под дървото куче.Само като чу на сън драскането на кибрита дорде пламне клечката беше при рейсовата спирка.Додето гръмне пиратката вече беше стигнало ресторанта на Здравко Фърчилото ,който е на 100 метра от мойта лафка.Че уплаши и две невинни котки дето се навъртаха покрай кръчмата.
Веднъж се бяха развили едни чакали и един приятел ми вика гледай как ще ги разгоня ей сега ,хвърли десетина пиратки от които нито една не гръмна почеса се няколко пъти и каза ай да си вървим
Hadjiev Легионер
Заглавие: . Нед Апр 13, 2014 8:36 pm
колеги не6то караконджури или дъхове не6то сенки виждал и е ?? прес но6та??? ас няколко пъти хоих с жената и о6те там по4на4на да вика 4е някои ни гледал от дурветата ...и 4увала не6то...после на няколко но6ти се буде6е 4е някои е на вратата ни или на прозореца сенки.... я си признаите ако има някои такива историии :Д
Kopacha Новобранец
Заглавие: Re: Нощно търсене?? Вто Май 13, 2014 11:54 am
През нощта има доста тръпка , аз също в повечето случаи предпочитам нощем да ходя , подсветката на GARRETT-a ми е доста полезна.Имал съм така доста кумични ситуации , за щастие все още не съм пушкан.Е имаше няколко изненади , но то май е в реда на нещата.Относно самодиви , вампири и тем подобни , аз лично не си спомням да съм виждал нещо подобно , въпреки , че доста мераклии за нощно косене , които съм водил с мен , са ми казвали че са виждали.Е то обикновено втори път не съм ги водел , щото става досадно , цитирам : "-Там нящо светка! , -Там нящо шумка! , -Там нящо мина! - Там нящо изсъска!" , е , ако изкряска и някоя сова става още по-голям цирк.
mario321 Цезар
Заглавие: Re: Нощно търсене?? Вто Май 13, 2014 7:05 pm
Ами ако шумка някоя лисица и изръмжи със зъбите на мен една така през деня ми изръмжа та бая се почудих дали да мина та ако се случи през нощта и тогава цирк голям
borislav123 Консул
Заглавие: Re: Нощно търсене?? Вто Май 13, 2014 7:31 pm
Няма страшно през нощта не можеш да я видиш лисицата. Чакали всеки път чувам как вият но те са безопасни. Кеф си е да търсиш нощем. Спокойствието си е пълно. Аз ходя най вече нощем.
deultum Цезар
Заглавие: Re: Нощно търсене?? Вто Май 13, 2014 9:34 pm
чакалът напада ако си по нисък от него така че не се заседявайте много клекнали
If you don't dig it , I will !
sdsds Про-Консул
Заглавие: Re: Нощно търсене?? Вто Май 13, 2014 10:43 pm
Понеже съм нямал неталотърсачи с подсветка,на два пъти ми се случва да махам с намалена почти до минимум чувствителност Махам 30-40мин без или с плитки сигнали ...и се усъмнявам по някое време,че има нещо(преди това съм си играл в къщи с намален сенс)
https://www.youtube.com/watch?v=nHATwgRlxX4
Kopacha Новобранец
Заглавие: Re: Нощно търсене?? Сря Май 14, 2014 12:10 am
mario321 написа:
Ами ако шумка някоя лисица и изръмжи със зъбите на мен една така през деня ми изръмжа та бая се почудих дали да мина та ако се случи през нощта и тогава цирк голям
При мене се случи веднъж да срещна три язовеца на едно място , само изсхъскаха и лека полека си тръгнаха по пътя