Трябва да има ясни правила за търсенето на трюфели, може би да се разрешава търсенето в определен период от годината. Защото след време няма да има един трюфел.
Порасналият Бъстър започва своята търсаческа мисия....
OMD Detectors Консул
Заглавие: Re: Търсене на трюфели Пет Мар 24, 2017 9:52 pm
Много колеги ми се обаждат по тази тема и за това как се обучават кучета за трюфели. Днес в гората едно подивяло куче ме нападна и кокера ми се опита да ме защити и беше разкъсан , Бъстър беше на 5 месеца и направи всичка от себе си за да защити стопанина си . Подивялото куче беше наказано с ........... но това няма да върне верният и обичащ пазач.Това ви го пиша за да осъзнаете че е възможно едно просто куче да даде живота си за вас , без значение на това какви сте и какво правите за него. Сега разбирам че : Че най-добрият приятел на човека е кучето.
Последната промяна е направена от OMD Detectors на Нед Апр 02, 2017 9:47 pm; мнението е било променяно общо 1 път
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: Търсене на трюфели Пет Мар 24, 2017 9:59 pm
Добре бе джанъм, защо не го утрепа подивялото куче по-рано? Каква порода беше подивялото куче?
Безплатна доставка до всяка точка на страната. www.mdetectors.bg 12 ГОДИНИ С ВАС!
OMD Detectors Консул
Заглавие: Re: Търсене на трюфели Пет Мар 24, 2017 10:35 pm
mdetectors.bg написа:
Добре бе джанъм, защо не го утрепа подивялото куче по-рано? Каква порода беше подивялото куче?
Тези неща се случват прекалено бързо , има ли звачение ?
Кокер Шпаньла е едно от най- верните и обичащи кучета.
п.п.В момента от Англия лети новият ми пазач и приятел Лео.Няма да е същото но приятелите винаги се подушват...
Ето го Лео,срамежлив но палав и весел. Обича трюфели и те го обичат,като го хвана в акция ще направя и клип.
Редактирах горните постове за да не изпадне в кома някой природозащитник на диви животни.
OMD Detectors Консул
Заглавие: Re: Търсене на трюфели Пон Юни 19, 2017 10:42 pm
Да живне малко темата,на Лео новите му приятели.....
OMD Detectors Консул
Заглавие: Re: Търсене на трюфели Нед Юли 30, 2017 4:55 pm
Днес беше първото стригане на кокера Лео. За колегите притежаващи кучета бих препоръчал една клиника в Плевен , това е най-добрата ветеринарна клиника в Северна България. За първи път я посещавам но ми направи много добро впечатление на екипа от доктори , абсолютни професионалисти с огромно внимание към вошият любимец. За съжаление моят кокер е доста палав и се наложи стригането да мине с упойка,всичко беше на ниво и кучето се чуства и държи отлично. Малко снимки на клиниката и на постриганият Лео.
Цените на всички процедури са нормални ,дори ми се сториха евтини за това което предлагат . Ето и сайта на клиниката : http://ida-vet.bg/
maas7eer Про-Консул
Заглавие: Re: Търсене на трюфели Чет Ное 30, 2017 9:30 pm
OMD Detectors написа:
Много колеги ми се обаждат по тази тема и за това как се обучават кучета за трюфели. Днес в гората едно подивяло куче ме нападна и кокера ми се опита да ме защити и беше разкъсан , Бъстър беше на 5 месеца и направи всичка от себе си за да защити стопанина си . Подивялото куче беше наказано с ........... но това няма да върне верният и обичащ пазач.Това ви го пиша за да осъзнаете че е възможно едно просто куче да даде живота си за вас , без значение на това какви сте и какво правите за него. Сега разбирам че : Че най-добрият приятел на човека е кучето.
Вината е изцяло твоя.Жалко за кокито.
OMD Detectors Консул
Заглавие: Re: Търсене на трюфели Пет Дек 01, 2017 8:33 pm
Да, прав си вината е моя, това не беше само едно коки. Преди няколко месеца реших да пратя черният ми кокер на обучение за търсене на трюфели, оказа се че в Ловеч е най-добрият треньор на кучета.... В интернет и дори в някаква Европейска организация CMD се прокламира че този същият е треньор на кучета за търсене на трюфели, направих мое проучване и се оказа че този измамник и цървул има куче от едва ли не една година.Така че внимавайте, всичко по темата ще споделят модераторите в фейсбук страницата : Металдетектинг в България.
Да, прав си вината е моя, това не беше само едно коки. Преди няколко месеца реших да пратя черният ми кокер на обучение за търсене на трюфели, оказа се че в Ловеч е най-добрият треньор на кучета.... В интернет и дори в някаква Европейска организация CMD се прокламира че този същият е треньор на кучета за търсене на трюфели, направих мое проучване и се оказа че този измамник и цървул има куче от едва ли не една година.Така че внимавайте, всичко по темата ще споделят модераторите в фейсбук страницата : Металдетектинг в България.
Влизам ти в положението .Моето го отровиха преди месец ,още ме боли сърцето.Не е ловец на трюфели но за мен беше много повече от някакво си животно.Чувствам се виновен ,че не го преместих по- навътре в двора.