Заглавие: Експедиция за търсене на Фосили Пон Окт 05, 2015 11:12 am
През м.Септември се събрахме група приятели за организираната от БАТСЗМ експедиция за търсене на вкаменелости в раьона на Западна Стара планина. Гледайте филмчето интесено е. Петрохан е бил верно дъно на море
Безплатна доставка до всяка точка на страната. www.mdetectors.bg 12 ГОДИНИ С ВАС!
vandur Новобранец
Заглавие: Re: Експедиция за търсене на Фосили Пон Окт 05, 2015 5:52 pm
Тия вкаменелости имат ли пазар?
vanbg Консул
Заглавие: Re: Експедиция за търсене на Фосили Сря Окт 07, 2015 9:12 pm
Ееееееее, направо ме разбихте и аз бях от желаещите и явно съм пропуснал организирането на това събитие. Направо ме е яд. От години събирам и минерали , и фосили.
adminn Admin
Заглавие: Re: Експедиция за търсене на Фосили Сря Окт 07, 2015 9:41 pm
Пролетта пак ще има и ще се присъединиш. Какви вкаменелости имаш? Има спорове за тези неща, които във филмчето ги наричат "рибките". Имаш ли представа какво са?
https://mdetectors.com/
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ
vanbg Консул
Заглавие: Re Сря Окт 07, 2015 11:08 pm
В Бг. няма голямо разнообразие на фосили , или поне това което се намира най често. Що се отнася за "рибките" от филмчето не мога да добия представа , но ако са рибки би трябвало поне на някоя от тях да се личат костите и перки . Ако на нито едно няма означава че са някакви мекотели . До сега не съм виждал нещо подобно /поне от това което наричате "рибки" /. Ще очаквам следващата експедиция за търсене на фосили.
Kiril62 Admin
Заглавие: Re: Експедиция за търсене на Фосили Вто Дек 15, 2015 9:17 am
Заглавие: Re: Експедиция за търсене на Фосили Чет Дек 17, 2015 6:04 pm
Много странно е, защо вкаменелостите нямат цена, а в същото време се намират трудно?
kokoqn4o Новобранец
Заглавие: Re: Експедиция за търсене на Фосили Вто Мар 22, 2016 8:02 pm
Това, на което казвате рибки може би са напречни прерези на белемнити.
adminn Admin
Заглавие: Re: Експедиция за търсене на Фосили Вто Мар 22, 2016 9:21 pm
kokoqn4o написа:
Това, на което казвате рибки може би са напречни прерези на белемнити.
Много си прав точно така е !
https://mdetectors.com/
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ
kokoqn4o Новобранец
Заглавие: Re: Експедиция за търсене на Фосили Сря Мар 23, 2016 4:14 pm
Ще правите ли още подобни клипове?
fossilomaniac Новобранец
Заглавие: Re: Експедиция за търсене на Фосили Чет Фев 23, 2017 12:23 pm
mdetectors.bg написа:
През м.Септември се събрахме група приятели за организираната от БАТСЗМ експедиция за търсене на вкаменелости в раьона на Западна Стара планина. Гледайте филмчето интесено е. Петрохан е бил верно дъно на море
Като за първо ходене, става Много ще е дълго да пиша кои са всички допуснати неточности, но е добре да се консултирате, преди да пускате нещо за фосили, че иначе много аджамийско Нелоша екскурзийка все пак