Организира се 5 дневна палаткова експедиция така че който има желание и свободно време да заповяда от вторник до неделя на р.Арда.Съчетание на трите хобита,риболов,събиране на минерали и промиване на злато.
Наистина е много красиво и който дойде на живо ще се убеди.Затова половин Хасково и Харманли петък ,събота и неделя се изнасят на палатки по реката.Аз ще бъда още във вторник сутринта там за да мога да посрещам колегите и колежките от цяла България които ще идват на палатки покрай реката.
Там съм,мога само да ви кажа че мястото е прекрасно и ще бъде супер.Който може да заповяда.
Гост Гост
Заглавие: Re: Експедиция-10-15 юли-вторник- неделя.река Арда Пон Юли 09, 2012 7:45 am
И аз подкрепям по-горните колеги . Мястото е много красиво и купона сигурно ще бъде много як, но прсто много ми е далече. Единственото което мога да кажа на всички , които ще отидат ПРИЯТНО ИЗКАРВАНЕ КОЛЕГИ И НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ДА КАЧИТЕ СНИМКОВ МАТЕРИАЛ ПОСЛЕ.
До Kiril62. Колега голям пич си ! Много як клип за търсене на злато си качил и то все с мадами. Това в Америка ли е ? В България кой са най-златоносните реки според теб?
Привет това е не в Америка по поречието на река Рейн-Германия и във Словакия и Чехия.Колкото до реките съм качил инфо във темите за златото.Но винаги казвам че само пробите ще покажат имали по реката струпване на рудно злато или няма.
Благодаря Ти за изчерпателният отговор! Незнаех и , че в Германия се намира злато и то гледай какви големи късове! Искам да те питам какви скъпоценни камъни се намират в България и къде? По реките ли и ли по планините? Имаш ли информация за най-скъпият скъпоценен камък намерен в България и какъв е . Диаманти намирани ли са в България?
adminn Admin
Заглавие: Re: Експедиция-10-15 юли-вторник- неделя.река Арда Вто Юли 10, 2012 11:16 am
Първите колеги вече дойдоха, стягайте багажа до 15.07 има време
Привет на всички практикуващи това хоби.Експедицията мина много добре,през 5 те дни ни посетиха много колеги за различно време.Направихме много снимки и филми .Отделно направихме един филм за хобито промиване на злато по Нова Телевизия в предаването на Темата по Нова.Ще ви напиша кога ще бъде излъчен по форумите,сега просто качвам малко снимки ,че имам да получавам още много снимки и филми които да обработвам и ще ги видите и вие.Всичко мина перфектно и колегите са много радостни,че ще правим още много подобни събирания.Огромна благодарност на колегите които посетиха експедицията.
Заглавие: Re: Експедиция-10-15 юли-вторник- неделя.река Арда Пон Юли 16, 2012 12:26 am
До Kiril62. Благодаря ,Ти за хубавите снимки които си качил от излета , дори на една видях златни песъчинки. Много се радвам , че в този сайт хората научават нещо реално което се прави и у нас /как се добива злато от реките/ , а не да го гледат как е ставало само в уестърн филмите за дивият запад.
"Мисия Арда" вече и по Германската телевизия. http://www.dw.de/dw/episode/9798/0,,16187403,00.html
Айде , бе Кире откога те чакаме да се появиш във форума и дадеш повече яснота за експедицията и ако може филм или повече снимки! !!! Жив и здрав да си и в най-скоро време да кацнеш тук с информацията!!!
Добрите приятели са като звездите; не винаги ги виждаш, но знаеш, че винаги са там.
Понякога за да бъде истинско приятелството е нужен и скалпел!!!
"Мисия Арда" вече и по Германската телевизия. http://www.dw.de/dw/episode/9798/0,,16187403,00.html
Айде , бе Кире откога те чакаме да се появиш във форума и дадеш повече яснота за експедицията и ако може филм или повече снимки! !!! Жив и здрав да си и в най-скоро време да кацнеш тук с информацията!!!
бе той сие тука ама де се загуиха лизачите???
аа тука са....извинети че пиша у форума ви ....мола да мисе триат мнениата.
Не ти приляга , Колега ! Благодарение на Кирил и др. колеги си популяризира търсенето на злато! Как можеш да кажеш такива грозни думи!? Просто не съм го очаквал от теб..............