Заглавие: Re: Българска или американска машина? Съб Авг 29, 2009 3:43 am
Като гледам темата как е пусната, (български или американски детектори) и като гледам коментарите, единственото което мога да кажа е че с искрен интерес следя коментарите. Ако беше преди десет години иди дойди, ама в днешно време господа детектористи... как да го кажа... е малко се постарайте да вдигнете нивото А да видим дали някой ще схване за какво става въпрос, като в България металдетектинга е на световно равнище. Или поне аз така си мисля де...
НЕ МИ ПРАЩАЙТЕ ЛИЧНИ - ВЕЧЕ НЕ СЪМ СОБСТВЕНИК И ГЛАВЕН АДМИНИСТРАТОР НА ТОЗИ ФОРУМ, И НА САЙТА IMPERIO.DIR.BG Новите ми сайтове: www.metaldetecting.eu I www.metaldetectings.com I www.moneti.org
K7650 Легионер
Заглавие: Re: Българска или американска машина? Съб Авг 29, 2009 3:39 pm
Писмото е до мен от Стефан - Микрон -Варна Здравейте,
Магазина работи всеки ден от 09,00 до 18,30 часа, а в събота от 10,00 до 14,00.
Ако сте идвали през почивните дни от 01.05 до 06.05 също не работехме.
За АСЕ250 спор няма, с тази малка антена и малка мощност няма голяма дълбочина, затова и цената му е не е голяма. Гарет затова го слагат в графата "хоби" детектори, а не в професионални, какъвто е например GTI2500. Същия с голямата сонда засича въздушно 10ст. на 35см.
Разликите между Стингер1 и Стингер 2 са много, само имената им са подобни. Стингер 2 има доста повече екстри и възможности за запомняне и отхвърляне на различни метали. Тия уреди имат големи дълбочини с рамките за големи предмети, а с малки сонди работят почти колкото другите монетари, но предимството им не е дълбочината, а стабилната работа на орудени обекти, където обикновените монетари не могат да работят. Тестовете които сте видяли не са демонстрация на дълбочина, а на това че без проблем работят през камъни карамика и изобщо на "трудни" обекти.
Ако нещо конкретно Ви интересува, мога да ви обясня подробно ако ми звъннете на ........ .... ......