Заглавие: помощ за настройка Съб Яну 07, 2012 8:56 pm
моля за малко помощ относно работата на голяната пита . с малката нямам грижи /апарата е правен не ми се иска да споменавам на кого е защото небива да се приема като анти реклама като цяло за парите си са добри дори много добри/малката е28см а голямата32см.с малката работи стабилно бърка дълбоко /около 60-65см капачка от буркан в земята/неможе зентрира добре обекта /разсейва сигнала/когато сложа голямата апарата започва да пищи а с малката рабоя грунда на от 7 до10 когато завъртя грунда на 0 -1 тогава се укротява .хваща предметите по плитко но ми се струва че има по добра дискриминация.клещите вообще не ги трази.възможно ли е машината да не е достатъчно настроена за голямата пита.благодаря предварително
DONADONI Легионер
Заглавие: машина Нед Яну 08, 2012 12:06 pm
ivo13 написа:
моля за малко помощ относно работата на голяната пита . с малката нямам грижи /апарата е правен не ми се иска да споменавам на кого е защото небива да се приема като анти реклама като цяло за парите си са добри дори много добри/малката е28см а голямата32см.с малката работи стабилно бърка дълбоко /около 60-65см капачка от буркан в земята/неможе зентрира добре обекта /разсейва сигнала/когато сложа голямата апарата започва да пищи а с малката рабоя грунда на от 7 до10 когато завъртя грунда на 0 -1 тогава се укротява .хваща предметите по плитко но ми се струва че има по добра дискриминация.клещите вообще не ги трази.възможно ли е машината да не е достатъчно настроена за голямата пита.благодаря предварително
GOLDEN MASK 1?
ivo13 Легионер
Заглавие: Re: помощ за настройка Нед Яну 08, 2012 12:47 pm
не е маска
wallb2 Консул
Заглавие: Re: помощ за настройка Нед Яну 08, 2012 1:57 pm
ivo13 написа:
Щом ти разсейва сигнала, това не е сигнала от капачката , а от грунда В едната посока пищи само нали!
Kъсмет на всички!
branib Легионер
Заглавие: помощ за настройка Нед Яну 08, 2012 2:24 pm
Иво най добре може да ти помогне производителя.
ivo13 Легионер
Заглавие: Re: помощ за настройка Нед Яну 08, 2012 7:17 pm
при малки предмети разсейва сигнала зачиствам кръстосвам и все пак но мога да разбера къде точно е обекта . и на двете посоки ми дава сигнала.гледам други колеги когато кръстоса може да каже с точност до см.къде е обекта.май наистина трябва да се свържа с производителя за допълнителни настройки.още някой да даде мнение да не изтървам нещо.
maximus_kn Консул
Заглавие: Re: помощ за настройка Вто Яну 10, 2012 9:43 pm
Ако си близо до Кюстендил ела и ще го настроим.
N@SKO Про-Консул
Заглавие: Re: помощ за настройка Вто Яну 10, 2012 10:15 pm
Според мен антената се е изметнала.По скоро е за ремонт,а не за настройка.
ivo13 Легионер
Заглавие: Re: помощ за настройка Сря Яну 11, 2012 7:49 pm
благодаря за поканата но съм доста далече от кюстендил съмнявам се питата да се е изметнала .първия собстеник ми кза че когато е купил апарата с малката пита е бил добре когато копува голямата пита праща апарата на производителя и тогава става този проблем който не е голям ама.... вмомента малката пита хваща по надълбоко отколкото голямата.много е по стабилна и т.н.приказвах с човек който прави машини и той каза че когато се прави машина с две пити се търси някакъв комромис в настройките.и че с едната пита винаги ще работи по добре.ако се прави машината само с една пита можела да се издуе повече.тука мнение могат да дават хората които разбират от ........поздави
wallb2 Консул
Заглавие: Re: помощ за настройка Сря Яну 11, 2012 7:54 pm
ivo13 написа:
благодаря за поканата но съм доста далече от кюстендил съмнявам се питата да се е изметнала .първия собстеник ми кза че когато е купил апарата с малката пита е бил добре когато копува голямата пита праща апарата на производителя и тогава става този проблем който не е голям ама.... вмомента малката пита хваща по надълбоко отколкото голямата.много е по стабилна и т.н.приказвах с човек който прави машини и той каза че когато се прави машина с две пити се търси някакъв комромис в настройките.и че с едната пита винаги ще работи по добре.ако се прави машината само с една пита можела да се издуе повече.тука мнение могат да дават хората които разбират от ........поздави
Няма такъв филм братче.... баламосват те.... "майсторът" си е оставил ръцете в голямата пита!!!! ЗАПОМНИ ГО ОТ МЕН! КАЖИ ГО КОЙ Е ТОЗИ ТАРИКАТИН, ЧЕ ДА НЕ НАБУТВА ПОВЕЧЕ ХОРАТА С КАЛПАВИТЕ СИ МАШИНИ.
Само като инфо днес подлагах два Ф75 на всякакви тестове и с всичките им сонди, 11" оригинална, Сеф 38/30 и 15" оригинална... нищо, че бяха от две различни места КУПУВАНИ.... МАШИНКИТЕ СИ РАБОТИХА и се справяха невероятно със всичките сонди и на всичките тестове на които ги подлагах, както и под жици , но там им намалях драстично сенса заради търсената стабилност. Абсолютно еднаква работа показваха и двата Фишера с различните сонди - 5 часа тестове и търсене успоредно и с двата апарата с различните им сонди, в земята по стени каменни, бетон, керпич, тухла- всичко в което/под което може да се скрие нещо!
Kъсмет на всички!
ivo13 Легионер
Заглавие: Re: помощ за настройка Сря Яну 11, 2012 8:16 pm
за сега няма кажа кой е майстора .ще я пратя и когато ми я върне ще пиша пак .ако нещо не ми хареса тогава със сигорност ще стана върл противник на БГ апартите .благодаря за тзивите
ivo13 Легионер
Заглавие: Re: помощ за настройка Нед Яну 29, 2012 3:44 pm
ivo13 написа:
за сега няма кажа кой е майстора .ще я пратя и когато ми я върне ще пиша пак .ако нещо не ми хареса тогава със сигорност ще стана върл противник на БГ апартите .благодаря за тзивите
след две седмици при майстора машината е коренно променена центрира добре при въздушните тестове съм очарован на полигон не съм го тествал заради снега.майстора каза че питата е била супер и вътре било пипано /ас не съм барал/предишния собственик казва че и той не е.незная доно се представи добре .поздрави на всички
bobo Консул
Заглавие: Re: помощ за настройка Нед Яну 29, 2012 6:31 pm
wallb2 написа:
ivo13 написа:
Няма такъв филм братче.... баламосват те.... "майсторът" си е оставил ръцете в голямата пита!!!! ЗАПОМНИ ГО ОТ МЕН! КАЖИ ГО КОЙ Е ТОЗИ ТАРИКАТИН, ЧЕ ДА НЕ НАБУТВА ПОВЕЧЕ ХОРАТА С КАЛПАВИТЕ СИ МАШИНИ.
Само като инфо днес подлагах два Ф75 на всякакви тестове и с всичките им сонди, 11" оригинална, Сеф 38/30 и 15" оригинална... нищо, че бяха от две различни места КУПУВАНИ.... МАШИНКИТЕ СИ РАБОТИХА и се справяха невероятно със всичките сонди и на всичките тестове на които ги подлагах, както и под жици , но там им намалях драстично сенса заради търсената стабилност. Абсолютно еднаква работа показваха и двата Фишера с различните сонди - 5 часа тестове и търсене успоредно и с двата апарата с различните им сонди, в земята по стени каменни, бетон, керпич, тухла- всичко в което/под което може да се скрие нещо!
И как се представи 15"спрямоСеф–ката?.Щото мнението ми за сефките не е особено добро!
mikreto Новобранец
Заглавие: кои е маистора на машинката че и моята е така Нед Яну 29, 2012 9:04 pm
bobo написа:
wallb2 написа:
ivo13 написа:
И как се представи 15"спрямоСеф–ката?.Щото мнението ми за сефките не е особено добро!
deultum Цезар
Заглавие: Re: помощ за настройка Нед Яну 29, 2012 10:12 pm
що ли ми мирише на коинсикър 2 про с тез проблеми ?
ivo13 Легионер
Заглавие: Re: помощ за настройка Пон Яну 30, 2012 7:23 pm
deultum написа:
МОХАРЕМ мога да кажа че е станала много добре .
Последната промяна е направена от ivo13 на Съб Юли 07, 2012 9:17 pm; мнението е било променяно общо 1 път
vaskonti Преторий
Заглавие: Re: помощ за настройка Пон Яну 30, 2012 8:56 pm
Иво, ако си близо до Ловеч може да тестваме Бандита и Мохаремката.Имам Бандит 2 и съм доволен, а с мохарем не съм работил. Няма значение какво ще покаже теста, важно е да излизем и да пробваме. Може и други апарати да пробваме.
bobo Консул
Заглавие: Re: помощ за настройка Пон Яну 30, 2012 9:00 pm
ivo13 написа:
deultum написа:
МОХАРЕМ мога да кажа че е станала много добре .хубавото на БГ апаратите че можеш да си кажеш изискванията на майстора и той ако направи всичко както трябва апарата ще е добър .мога да кажа че това е най-добрия български апарат/от това с което съм виждал и сравнявал /може би бандита ще е конкурент но...ще видем на полето .не искам да убидя другите производители на машини.
И кое му е най-доброто всъщност?Според мен пък има 2–/две/марки бг детектори,които търпят собствено развитие и изпъкват много пред другите и това са ГМ и Микрон.Другите са още на етап преписване.
trakieca Про-Консул
Заглавие: Re: помощ за настройка Вто Яну 31, 2012 12:11 am
bobo написа:
ivo13 написа:
deultum написа:
МОХАРЕМ мога да кажа че е станала много добре .хубавото на БГ апаратите че можеш да си кажеш изискванията на майстора и той ако направи всичко както трябва апарата ще е добър .мога да кажа че това е най-добрия български апарат/от това с което съм виждал и сравнявал /може би бандита ще е конкурент но...ще видем на полето .не искам да убидя другите производители на машини.
И кое му е най-доброто всъщност?Според мен пък има 2–/две/марки бг детектори,които търпят собствено развитие и изпъкват много пред другите и това са ГМ и Микрон.Другите са още на етап преписване.
Колега "bobo" забрави да добавиш и миладинката почти 1/3 от търсачите в България търсят със миладинки а и са сполучливи за тези пари който струват дори и в тази конкуренция
ivo13 Легионер
Заглавие: Re: помощ за настройка Вто Яну 31, 2012 7:50 pm
trakieca написа:
bobo написа:
ivo13 написа:
deultum написа:
Колега "bobo" забрави да добавиш и миладинката почти 1/3 от търсачите в България търсят със миладинки а и са сполучливи за тези пари който струват дори и в тази конкуренция
тука ще стане спор голям а не това съм целял .само мога да кажа за миладинката че не може да се мери по слабички са.
bobo Консул
Заглавие: Re: помощ за настройка Вто Яну 31, 2012 8:13 pm
Чакайте,чакайте,аз имам в предвид комплексни неща ,като модерна визия,бързина,пазарна стратегия,реклама и т .н.А Миладинка,в интерес на истината не съм пипвал.
trakieca Про-Консул
Заглавие: Re: помощ за настройка Вто Яну 31, 2012 8:29 pm
[/quote]тука ще стане спор голям а не това съм целял .само мога да кажа за миладинката че не може да се мери по слабички са.[/quote] може и да са по слабички миладинките в дълбочина, но като резултати са доста добри апарати за тези пари който струват все пак говорим за БГ апарат , а пак това е по-важно много търсачи със повече от 10-15 години опит в металдетектинга търсят точно със Миладинка , не защото нямат пари да си купят по-добър или някой фабричен а защото са резултатни и то в реални терени а не само на клипове не правя реклама на Миладин а това което съм виждали и пробвал ..........