Заглавие: Смяна на софтуер на Фишер 75 Сря Дек 31, 2014 11:15 am
Здравеите колеги как се сменя софтуера на Фишер 75???.И сас новiят бачкали по добре ,благодаря предварително ,и весели посрещане на новата година
Gandalf Джадай
Заглавие: Re: Смяна на софтуер на Фишер 75 Сря Дек 31, 2014 11:26 am
А, нов софтуер за Ф5 случайно да има?
Avrelian Цезар
Заглавие: Re: Смяна на софтуер на Фишер 75 Сря Дек 31, 2014 12:42 pm
Gandalf написа:
Що, на стария кво му има?
nasko75 Джадай
Заглавие: Re: Смяна на софтуер на Фишер 75 Сря Дек 31, 2014 1:01 pm
Avrelian написа:
Gandalf написа:
Нищо му няма колега много си е добър но и още по добър може да стане та за това пита колегата Gandalf Може би да стане малко по дълбок поне колкото BLISSTOOL
който търси намира
vasilio Про-Консул
Заглавие: Re: Смяна на софтуер на Фишер 75 Сря Дек 31, 2014 1:27 pm
Колеги ,а сега сериозно по моят вапрос ако някои мойе да мe осфетли добре ако не здраве да е .И не сам казал че старя е зле . Но винаги се тарси подобреня какво му беше на windows 2 ама сега всеки са сас windows 7..8
Gandalf Джадай
Заглавие: Re: Смяна на софтуер на Фишер 75 Сря Дек 31, 2014 3:58 pm
Avrelian написа:
Gandalf написа:
Нищо му няма, но ако има нов софтуер сигурно ще е по добре! Аз и така съм си доволен от машината! Онзи ден за пореден път се убедих че фишерът си е добра машина, тряаа знайш че писне ли значи там има нещо 100%... Та джиткам си аз по теренчето и хоп цветен сигнал,почвам да копам, ииии няма бе, нищо не намерих викам сигурно ще да е паразитен сигнал макар че знам че не свири паразитни! И се махнах от там, вървейки по напред си мисля за тоя сигнал и се изнервих че не намерих нищо и се върнах пак, и викам ще копая ако тряаа 5м. докато не намеря това дето свирна! И след още няколко копки излезе шибаната монета, няма да споменавам дълбочината че да не каже някой тъпак че прая реклами. Та извода от това е, че за мен си е добър фишера, пак повтарям " за мен "!
Gandalf Джадай
Заглавие: Re: Смяна на софтуер на Фишер 75 Сря Дек 31, 2014 4:05 pm
vasilio написа:
Колеги ,а сега сериозно по моят вапрос ако някои мойе да мe осфетли добре ако не здраве да е .И не сам казал че старя е зле . Но винаги се тарси подобреня какво му беше на windows 2 ама сега всеки са сас windows 7..8
Приятел, трябва да питаш момчетата от мдетекторс да ти обяснят за смяната на софтуера как става подмяната му, защото тук едва ли някой е сменял в домашни условия софтуер на МД! Все пак трябва да изтеглиш от някъде новия софтуер или да се сдобиеш с него от някъде и чрез специална програма предполагам да преинсталираш с него МД-а!
vasilio Про-Консул
Заглавие: Re: Смяна на софтуер на Фишер 75 Сря Дек 31, 2014 4:30 pm
ОК благодаря весело посрещане на 2015
unreal_66 Преторий
Заглавие: Re: Смяна на софтуер на Фишер 75 Сря Дек 31, 2014 5:10 pm
И аз бях пускал темата за смяната на софта на F75.Прочети и ще разбереш. Весела Нова Година
Avrelian Цезар
Заглавие: Re: Смяна на софтуер на Фишер 75 Сря Дек 31, 2014 5:41 pm
Gandalf написа:
Avrelian написа:
Gandalf написа:
Нищо му няма, но ако има нов софтуер сигурно ще е по добре! Аз и така съм си доволен от машината! Онзи ден за пореден път се убедих че фишерът си е добра машина, тряаа знайш че писне ли значи там има нещо 100%... Та джиткам си аз по теренчето и хоп цветен сигнал,почвам да копам, ииии няма бе, нищо не намерих викам сигурно ще да е паразитен сигнал макар че знам че не свири паразитни! И се махнах от там, вървейки по напред си мисля за тоя сигнал и се изнервих че не намерих нищо и се върнах пак, и викам ще копая ако тряаа 5м. докато не намеря това дето свирна! И след още няколко копки излезе шибаната монета, няма да споменавам дълбочината че да не каже някой тъпак че прая реклами. Та извода от това е, че за мен си е добър фишера, пак повтарям " за мен "!
От колко време ходиш по баирите, изобщо не си я изкарал от дълбокото, просто парата е паднала в дупката. Весели празници.
nasko75 Джадай
Заглавие: Re: Смяна на софтуер на Фишер 75 Сря Дек 31, 2014 6:12 pm
[quote="Avrelian"]
Gandalf написа:
Avrelian написа:
Gandalf написа:
Нищо му няма, но ако има нов софтуер сигурно ще е по добре!
Пак щом има софтуер Ф-5 си е други някои нямат и такъв като на петицата а те подиграват Gandalf
който търси намира
Последната промяна е направена от nasko75 на Сря Дек 31, 2014 6:21 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Avrelian Цезар
Заглавие: Re: Смяна на софтуер на Фишер 75 Сря Дек 31, 2014 6:21 pm
nasko75 написа:
Avrelian написа:
Gandalf написа:
Avrelian написа:
Gandalf написа:
Нищо му няма, но ако има нов софтуер сигурно ще е по добре!
Пак щом има софтуер Ф-5 си е други някои нямат и такъв като на петицата а те подиграват [b]Gandalf[b]
nasko75 Джадай
Заглавие: Re: Смяна на софтуер на Фишер 75 Сря Дек 31, 2014 6:33 pm
vasilio написа:
Здравеите колеги как се сменя софтуера на Фишер 75???.И сас новiят бачкали по добре ,благодаря предварително ,и весели посрещане на новата година
Колега тук я има същата тема прочети и горе долу ще ти се разяснят нещата
Аз го разбрах така че новия софт се качва само в щатите ,а транспорта до там и обратно и услугата за инаталацията излизало дявол и половина та за това било по добре да си подмениш направо цялата платка с нова с новия софтуер качен на нея Виж тук: https://www.imperio.biz/t8996p15-topic
който търси намира
Gandalf Джадай
Заглавие: Re: Смяна на софтуер на Фишер 75 Сря Дек 31, 2014 6:48 pm
Avrelian написа:
Gandalf написа:
Avrelian написа:
Gandalf написа:
От колко време ходиш по баирите, изобщо не си я изкарал от дълбокото, просто парата е паднала в дупката. Весели празници.
Споко не е от няква феноменална дълбочина от тея дето нашите ги пускат на клипчета! Но си е добре, а и монетата е много тънка и малка по точно е остатък от монета! Но съм сигурен че повечето БГ праенки няма да я засекат на ход! Много добре си познавам машината и доста време и бях отделил за да и разуча центрирането на сигнала, така че варианта за да съм копал не точно върху монетата и да съм си мислел че е на дълбоко отпада! Но между другото, аз не исках да подчертая това че детектора ми е дълбок защото не е много от дълбоките но явно не си го разбрал това! Исках да кажа че е точен относно сигналите които свири... Весели празници и сори за спама...
vasilio Про-Консул
Заглавие: Re: Смяна на софтуер на Фишер 75 Сря Дек 31, 2014 7:00 pm
[И при всичкото ми увайеня на дистребуторите в БГ за мен нее профисионално да си купя от тях металодетектор и за абгреид да ми обяснят че трябва да се прати в щатите .То се едно да си купиш например лаптоп Тошиба и за смяна на Виндоюс да ти го пратят в японя ,за мен би трябвало това да се прави вав сервизите на дестребуторите.това е просто мое лично мнение несе заяйдам
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: Смяна на софтуер на Фишер 75 Сря Дек 31, 2014 7:22 pm
vasilio написа:
[И при всичкото ми увайеня на дистребуторите в БГ за мен нее профисионално да си купя от тях металодетектор и за абгреид да ми обяснят че трябва да се прати в щатите .То се едно да си купиш например лаптоп Тошиба и за смяна на Виндоюс да ти го пратят в японя ,за мен би трябвало това да се прави вав сервизите на дестребуторите.това е просто мое лично мнение несе заяйдам
През последните 2 месеца спряхме продажбата на F75, F75 Ltd и T2Ltd именно по тази причина и върнахме в САЩ всичките бройки и сега имаме само от новия софт - именно заради отношението ни към клиентите - да не стане, така, че да си купиш апарата и на другия ден да разбереш, че ако искаш новия софт трябва да го пратиш в САЩ. В монте в който пуснаха от Фишер информацията спряхме продажбите на тези модели. Едва ли някой, не само в България би направил това, но аз го правя, защото не съм само търговец, но и търсач. А за смяната на софтуера - решението е на производителя, а не на нас. Това го пиша за 2-3 път. Моето мнение е подобно на твоето, но в сайта е написано, че тази процедура става само директно при тях. Това е ход срещу ментетат също. Ние сме единствен представител на ФИШЕР И ТЕХНЕТИКС за България, но тук таме някой продава тези марки и никой не знае произхода им и затова ако купувате тези модели F75, F75 Ltd и T2Ltd питайте с новия соф ли са, по това ще познаете кой, кой е, да не плачете
Безплатна доставка до всяка точка на страната. www.mdetectors.bg 12 ГОДИНИ С ВАС!