Разбира се че датата на която си го закупил от оторизиран дилър.И доказателство за това е твоята фактура.Така поне пише в сайта им.Така че ако си го закупил от оторизиран дилър след 01.07. тази година просто си попълни формуляра за връзка на сайта им и честито!!!
jordan_nenov Джадай
Заглавие: Re: F75 смяна на софтуер Чет Окт 30, 2014 6:33 pm
www.mdetectors.com написа:
Описана е процедурата, но с две думи: Трябва да се направи САМО по интерент формата им. Да се прати с кредитна или дебитна карта. Доста скъпичко е според мене. Ще се ползва Фед Екс, но възниква въпроса когато се варне н БГ ще има ли на митницата плащане на мито и ДДС. Ще сменят софта, ще пратят ново ръководство и нов кашон.
МДетекторса правят ли постъпки за въпросното надграждане да става и в БГ? Щото е глупаво все пак да изпращаме машините си в САЩ, след като може /дано/ ъпгрейда да става и в БГ... Та нали само трябва да се препрограмира епрома
ОКО ЗА ДВЕ, ЗЪБ ЗА ЧЕНЕ...
colin96 Консул
Заглавие: Re: F75 смяна на софтуер Чет Окт 30, 2014 7:25 pm
Едва ли ще е само софтуерен ъпдейт.Щом искат и международните потребители също да си изпращат детекторите в Ел Пасо.Мисля че ще пипат и по хардуера.Може би ще сменят чипа.Иначе за тия пари просто си е пладнешки обир.В определен момент се замислям дали изобщо си заслужава тоя ъпгрейд.Така като прочетох за промените и погледнах няколко клипа ми се струва че няма кой знае какво повече да ти даде промяната
Podlecii.avg Цезар
Заглавие: Re: F75 смяна на софтуер Чет Окт 30, 2014 7:40 pm
това е една голяма глупост!!! ебах го в дъртака ! да кашлям пари като за нов . тая нема да стане
:
jordan_nenov Джадай
Заглавие: Re: F75 смяна на софтуер Чет Окт 30, 2014 8:30 pm
Podlecii.avg написа:
това е една голяма глупост!!! ебах го в дъртака ! да кашлям пари като за нов . тая нема да стане
Ей Краси, жив ли си бре братче? 0877972196 - това ми е телефона. Не се обаждаш, значи си го загубил... а има един обект на един завой северно от мен на 10-11 км... За 1 час около 50-60 цветни обекта. Късмет брат ми!
ОКО ЗА ДВЕ, ЗЪБ ЗА ЧЕНЕ...
Ancient Hunter Цезар
Заглавие: Re: F75 смяна на софтуер Чет Окт 30, 2014 9:16 pm
Хм, доста е отблъскващо това за много хора. Твърде много негативни коментари има по европейските форуми. Струва ми се че това е по скоро ориентирано към потребителите в САЩ, защото за другите ще излиза доста неприемливо. Иначе щяха да предоставят поне на един европейски център да има пълните права и възможности да прави тези ъпдейти изцяло...
adminn Admin
Заглавие: Re: F75 смяна на софтуер Чет Окт 30, 2014 9:27 pm
И аз мисля, че това е доста объркащо, но все пак това е ОПЦИЯ и не е задължително. Проучваме въпроса, какво да се напрви за да не се иска мито и ДДС.
https://mdetectors.com/
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ
colin96 Консул
Заглавие: Re: F75 смяна на софтуер Чет Окт 30, 2014 10:42 pm
Мисля че пишеше и за това.Да се отиде до близко митническо бюро ,да се декларира че се връща на производителя за ремонт,да се вземе разписка с изходящ номер и да се изпрати заедно с апарата до Ел Пасо.След това ще я върнат обратно с уреда
Някой смятал ли е колко ще излезе транспорта? И друго си мисля..не е ли възможно от мдетекторс да помогнат поне с групова пратка,така ще е доста по евтино,ако се съберат 10-20 детектора може и отстъпка в цената да хванем
Някой смятал ли е колко ще излезе транспорта? И друго си мисля..не е ли възможно от мдетекторс да помогнат поне с групова пратка,така ще е доста по евтино,ако се съберат 10-20 детектора може и отстъпка в цената да хванем
Говори ли сме с колегите от Фърст Тексас, но нещата стоат така, че всичко става персонално. Разходите по транспорта са едно на ръка, но при пращането ВИНАГИ питайте, какво да направите, така, че на връщане да НЕ протите мито и ДДС, закото тогава направо ще се увътрите много. Нека при зипращането да пишете, че е за поправка или нещо от този род и да напишат серииния номер и да го имате, като документ.
Безплатна доставка до всяка точка на страната. www.mdetectors.bg 12 ГОДИНИ С ВАС!
Странно защо не са дали права на дистрибуторите си в Англия поне да правят ъпгрейда,много е неудобно това с щатите..аз се надявам руснаците да измислят нещо със новия фирмуер
Все си мисля,че за 300$ могат да ви пратят цели платки и вие само да ги сменяте а и по този начин клиентите ще са доволни ,което не е маловажно.
Дойдохме се на думата В схемата участва само производителя, защото парите са само за него
Безплатна доставка до всяка точка на страната. www.mdetectors.bg 12 ГОДИНИ С ВАС!
marrio Новобранец
Заглавие: Re: F75 смяна на софтуер Нед Ное 16, 2014 10:52 am
Те тия пари пак ще отидат при тях,но ще са много повече ако разпратят платки на представителите си.Друг е въпроса дали си заслужава 309$ за упгрейт,предполагам ,че скоро ще има мнения по въпроса от руснаци,англичани.. Upgrade #2 – F75 Original to New Enhanced F75LTD - $309.00
От следващата седмица, колегите от MDETECTORS ще имат F75 и F75ltd с новия софтуер и ще кажат. Промените са по-скоро в по-устойчивата работа, без да са толкова нервни при електромагнитни смущения. Лошото, е че парите са доста за ъпдейта в действителност.
https://mdetectors.com/
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ
Балкански Преторий
Заглавие: Re: F75 смяна на софтуер Вто Дек 02, 2014 10:11 am
Добре , имали някой който да е направил такъв ъпгрейт ? Щом искате да се направи ъпгрейт ,значи сте наясно какво подобрение ще се получи в детектора !? И ако не е тайна ще се радвам да напишете подробности...