Заглавие: XP DEUS смяна на батериите на антената Пон Мар 11, 2013 9:24 pm
fishera80 Преторий
Заглавие: Re: XP DEUS смяна на батериите на антената Пет Мар 15, 2013 12:51 pm
За клипчето, евала! - Но егати сложнотията! То не трябва да си пил, поне два дни преди да решиш да си сменяш батерията на сондата! Което при мен е невъзможно, трябва да съм в болница - да, не дава господ! И значи, пак няма да успея със смяната!!!
Умът не е добродетел, а качество!
бобо Джадай
Заглавие: Re: XP DEUS смяна на батериите на антената Пет Мар 15, 2013 1:00 pm
fishera80 написа:
За клипчето, евала! - Но егати сложнотията! То не трябва да си пил, поне два дни преди да решиш да си сменяш батерията на сондата! Което при мен е невъзможно, трябва да съм в болница - да, не дава господ! И значи, пак няма да успея със смяната!!!
Ъ,ъъъъ,ти си добре-не трябва да си пил-пък аз ко не съм, въобще пък няма моа я сменя-фаща ме абстиненцията и ми се тресат ръцете
fishera80 Преторий
Заглавие: Re: XP DEUS смяна на батериите на антената Пет Мар 15, 2013 1:06 pm
бобо написа:
fishera80 написа:
Ъ,ъъъъ,ти си добре-не трябва да си пил-пък аз ко не съм, въобще пък няма моа я сменя-фаща ме абстиненцията и ми се тресат ръцете
Значи има още хляб у мене, като мина във втора фаза - ще си купя ДЕУС!
Умът не е добродетел, а качество!
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: XP DEUS смяна на батериите на антената Съб Мар 16, 2013 6:24 pm
Не е изобщо сложно, само с резеца да се внимава, като се реже за да се махне старата батерия.
Безплатна доставка до всяка точка на страната. www.mdetectors.bg 12 ГОДИНИ С ВАС!
huligan 999 Новобранец
Заглавие: Re: XP DEUS смяна на батериите на антената Нед Мар 17, 2013 2:34 am
www.mdetectors.com написа:
Не е изобщо сложно, само с резеца да се внимава, като се реже за да се махне старата батерия.
Така онагледено не изглежда сложно. Повторна замяна възможна ли е? Поздрави!
huligan 999 Новобранец
Заглавие: Re: XP DEUS смяна на батериите на антената Нед Мар 17, 2013 2:59 am
Някаква предполагаема дата за версия 3, слухове за промени в конструкцията, опции, антени и др.... там разни? Предполагам на доста хора освен мен ще бъде интересно.
kaponcheto Про-Консул
Заглавие: Re: XP DEUS смяна на батериите на антената Пон Мар 18, 2013 8:39 am
доколкото четох в чуждите форуми ще има 5' и 8 инчови антени но това са само слухове, версия 3 също трябваше да излезе в края на януари, така че всичко може да се очаква
huligan 999 Новобранец
Заглавие: Re: XP DEUS смяна на батериите на антената Пон Мар 18, 2013 9:51 am
kaponcheto написа:
доколкото четох в чуждите форуми ще има 5' и 8 инчови антени но това са само слухове, версия 3 също трябваше да излезе в края на януари, така че всичко може да се очаква
Твоите наблюдения за работата на апарата в силно замърсен терен /желязо/ и часове на работа на макс настойки с едно зареждане? На там съм се насочил и мнението на ползващ машината е ценно за мен. Поздрави!