Заглавие: Re: Нашия принос - подарявате ли на музеите??? Чет Яну 28, 2010 12:45 am
Едва ли съм ти много ясен,.....а ако еи сега снимам и кача докментите за дарение и ордера за плащането,....дали ще сам ти още по ясен
Гост Гост
Заглавие: Re: Нашия принос - подарявате ли на музеите??? Чет Яну 28, 2010 12:50 am
utus777 написа:
Едва ли съм ти много ясен,.....а ако еи сега снимам и кача докментите за дарение и ордера за плащането,....дали ще сам ти още по ясен
даи да видим парата дето е сабрала о4ите на музеините специалисти
Гост Гост
Заглавие: Re: Нашия принос - подарявате ли на музеите??? Чет Яну 28, 2010 1:01 am
кажи му го колега кажи му го
ulpia.au Преторий
Заглавие: Re: Нашия принос - подарявате ли на музеите??? Чет Яну 28, 2010 1:04 am
Парата не струва хиляди евра,спокоино,......коруба на Мицо-Асен беше,.наи-важното е че музея я закупи,....не съм забогатял...
pop_folk Новобранец
Заглавие: Re: Нашия принос - подарявате ли на музеите??? Чет Яну 28, 2010 1:08 am
yaponetsa Цезар
Заглавие: Re: Нашия принос - подарявате ли на музеите??? Чет Яну 28, 2010 1:45 am
.
Последната промяна е направена от yaponetsa на Нед Сеп 18, 2016 8:14 pm; мнението е било променяно общо 1 път
monetar Легионер
Заглавие: Re: Нашия принос - подарявате ли на музеите??? Нед Яну 31, 2010 11:59 am
аз пък преди време се опитах да продам, една статуетка на Хермес на и една златна коруба на музея, но не стана, даже археолога ме покани в централната част на музея има едно заведенийце че пихме по една бира и си побъбрихме приятно, нямат пари музеите, а и това явно не представляваше интерес за тях де
Гост Гост
Заглавие: Re: Нашия принос - подарявате ли на музеите??? Нед Яну 31, 2010 2:07 pm
тук всички колеги подаряват на музеите
Гост Гост
Заглавие: Re: Нашия принос - подарявате ли на музеите??? Нед Яну 31, 2010 2:55 pm
Нито подарявам,нито продавам защото е същото От земята съм го искарал и в земята го държа,което съветвам да направите и вие за да нямате качулати гости и за няколко дранкулки да си отворите беля.
Последната промяна е направена от satir на Нед Фев 07, 2010 7:49 pm; мнението е било променяно общо 1 път
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Нашия принос - подарявате ли на музеите??? Нед Яну 31, 2010 3:06 pm
satir написа:
Нито подарявам,нито продавам защото е същото От земята съм го искарал и в земята го държа,което съветвам да направите и вие за да нямате качулати гости и за няколко дранкулки да си отворите беля.
Защо аз съм за даряването в музеите - не е никак лошо това, а пък за в бъдеще Федерацията ще направи собствена зала където ще излагаме намерените от търсачи предмети - нещо като изложба...
monetar Легионер
Заглавие: Re: Нашия принос - подарявате ли на музеите??? Нед Яну 31, 2010 6:04 pm
това като идея за сега е добро
Гост Гост
Заглавие: Re: Нашия принос - подарявате ли на музеите??? Нед Яну 31, 2010 7:23 pm
satir написа:
колега тва е наистина добра идея , кат намериш нешо интересно в някоя нива го закопаваш на някое не обработваемо място .. правиш карти "нъшани" така поне ще има нещичко и за следващото поколение
Гост Гост
Заглавие: Re: Нашия принос - подарявате ли на музеите??? Нед Яну 31, 2010 7:28 pm
Сигурно си видял годините ми и за следващото поколение, визираш себе си
Последната промяна е направена от satir на Нед Фев 07, 2010 7:57 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Гост Гост
Заглавие: Re: Нашия принос - подарявате ли на музеите??? Нед Яну 31, 2010 7:37 pm
Чак сега загрях защо все още се вадят находки. Заради такива изкукуригали пенсии като мен,които си имат друг бизнес и това наистина им е само хоби.
Последната промяна е направена от satir на Нед Фев 07, 2010 7:57 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Гост Гост
Заглавие: Re: Нашия принос - подарявате ли на музеите??? Нед Яну 31, 2010 7:59 pm
satir написа:
Чак сега загрях защо все още се вадят находки. Заради такива изкукуригали пенсии като мен,които си имат друг бизнес и това наистина им е само хоби.
може пак си стара лисица която прави жертво принощениииия на всевазможни щтурутии а се надява на делва деронита
Гост Гост
Заглавие: Re: Нашия принос - подарявате ли на музеите??? Нед Яну 31, 2010 8:06 pm
От твоята уста ,в божите уши Веднага си ме усетил, но се таиш
Последната промяна е направена от satir на Нед Фев 07, 2010 7:56 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Гост Гост
Заглавие: Re: Нашия принос - подарявате ли на музеите??? Нед Яну 31, 2010 8:28 pm
satir написа:
по принцип имах впредвид следващото поколение след мен и петърчо, че той ще е последния който ще разправя екзотични истории
относно намерението за закопаване на намерени артефакти бях сериозен кат данъчен испектор само не знам колко хора биха го направилиб
Гост Гост
Заглавие: Re: Нашия принос - подарявате ли на музеите??? Нед Яну 31, 2010 8:41 pm
Знаеш ли,това е идея. За да изглеждаме още по-праведни пред обществото, трябва да го правим като рибарите-ловиш,снимаш и пускаш.
P.S.Търсех подходящ емотикон,но идеята е осъществима само в едно по-добро бъдеще
Последната промяна е направена от satir на Нед Фев 07, 2010 7:55 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти
pet1r90 Цезар
Заглавие: Re: Нашия принос - подарявате ли на музеите??? Нед Яну 31, 2010 8:51 pm
PHOENIX написа:
satir написа:
по принцип имах впредвид следващото поколение след мен и петърчо, че той ще е последния който ще разправя екзотични истории
относно намерението за закопаване на намерени артефакти бях сериозен кат данъчен испектор само не знам колко хора биха го направилиб
яяяяя и моето име го има тук . аз лично никога няма да дам на музеите породи простата причина че веднага след като се прибера може да имам не дружелюбни гости . иначе ако го нямаше този риск с радост бих подарявал но за жалост го има ама тези гадове оправниците ни са много прост народ дават купища кинти за буквални тапанарщини а не могат да увеличат бюджета на музеите и да се изкупуват " антиките " така всички ще са по доволни . но така е в България за жалост
Magikman Консул
Заглавие: Re: Нашия принос - подарявате ли на музеите??? Съб Фев 20, 2010 9:42 pm
PHOENIX написа:
satir написа:
Аз бих го направил,но всички намерени бих ги закопал на едно място
stan960 Джадай
Заглавие: Re: Нашия принос - подарявате ли на музеите??? Съб Фев 20, 2010 10:51 pm
Да на едно место некъде по Балкана в некоя Голеема Маара-тъй нивгаж не ще се угаси туй що не гасне......
OFROAD Про-Консул
Заглавие: Re: Нашия принос - подарявате ли на музеите??? Нед Фев 21, 2010 12:47 am
stan960 написа:
Да на едно место некъде по Балкана в некоя Голеема Маара-тъй нивгаж не ще се угаси туй що не гасне......
Ха хааааа, закопал съм 7кг. стотинки тошови по 1ст. и 2ст. в едно бакърче, че и нишан си има но за сега си пазя документа в мене за да не забравя каде съм ги турнал
Гост Гост
Заглавие: Re: Нашия принос - подарявате ли на музеите??? Нед Фев 21, 2010 11:55 am
OFROAD написа:
stan960 написа:
Ха хааааа, закопал съм 7кг. стотинки тошови по 1ст. и 2ст. в едно бакърче, че и нишан си има но за сега си пазя документа в мене за да не забравя каде съм ги турнал
1998-99 "Засях" на двора насело две шепи монети от деноминираните да си имам за проба на машините.. това лято гледам в едно бурканче майка е събрала почти всички викам от де ги намери тези ..и вика ами те излизат кат копам градината .. край в тестовото ми поле
затова ако ще закопавате някаде гледайте да е необработваемо
Magikman Консул
Заглавие: Re: Нашия принос - подарявате ли на музеите??? Нед Фев 21, 2010 4:44 pm
Имам 10-12 килограма жетони от игрални автомати.Някои са като тетри Та ще ги разпределя и ще ги закопая на няколко места-все някой ще се изрздва,само дано не получи инфаркт,като му луснат жълтите жетони
sony147 Цезар
Заглавие: Re: Нашия принос - подарявате ли на музеите??? Вто Фев 23, 2010 4:27 pm
Колега не така бе!!!!Господ гледа и ще ти го върне тройно!!!!