Заглавие: Re: GARRETT ATgold в търсене на самородно злато Вто Апр 14, 2015 11:33 am
pechkata написа:
B.K.K. написа:
Не съм забелязал подобно нещо,но ще пробвам.Само че дори и така да е, не се отразява съществено,щом не съм го и забелязал досега....Иначе прозореца си е незаменима благинка.Осъзнах го днеска,като се опитах да поработя с ф75 на олметал за малко....
В кои марки детектори не си го забелязал ...?
Аз познавам поне 10 такива...
В АТ голда,Печка,извинявай ,че съм пропуснал обяснението,просто забравих ,че ма баннаха и в новия ми профил това не е уточнено.То в тоя форум май само аз съм с тая машина,или имаше и още един,....
Сельо Бангиев Преторий
Заглавие: Re: GARRETT ATgold в търсене на самородно злато Вто Апр 14, 2015 11:42 am
B.K.K. написа:
То в тоя форум май само аз съм с тая машина
Аз наскоро взех изгодно един АТ Про, но съм запланувал и АТ Голд, за да мога сам да си да преценя кой от двата апарата ме устройва повече, но може да се окаже, че е полезно да ги имам и двата.
B.K.K. Легионер
Заглавие: Re: GARRETT ATgold в търсене на самородно злато Вто Апр 14, 2015 11:51 am
Сельо Бангиев написа:
B.K.K. написа:
То в тоя форум май само аз съм с тая машина,или имаше и още един,....
Аз наскоро взех изгодно един АТ Про, но съм запланувал и АТ Голд, за да мога сам да си да преценя кой от двата апарата ме устройва повече, но може да се окаже, че е полезно да ги имам и двата.
Още от времето когато имах ГТИ 2500 съм влюбен в олметала на Гарет,но липсва ли той в даден модел,обикновено има по добри алтернативи в другите марки.Но точно за ПРО–то,идея си нямам.....В Голда ми липсва възможността да работя в прибоя!.....
B.K.K. Легионер
Заглавие: Re: GARRETT ATgold в търсене на самородно злато Вто Апр 14, 2015 12:34 pm
А между другото АТ голда лови доста добре ситни самородки,дори от порядъка на 0.1 грама,особено ако е по нормална минерализацията!
pechkata Джадай
Заглавие: Re: GARRETT ATgold в търсене на самородно злато Вто Апр 14, 2015 3:59 pm
АТ голд на про аудио не се усеща закъснението по много причини но на стандартно аудио закъснението се усеща... Всички ВЛФ Гарети с изключение на златарските работят със закъснение... Но това не ги прави некадърни машини...
deultum Цезар
Заглавие: Re: GARRETT ATgold в търсене на самородно злато Пет Апр 17, 2015 6:48 am
защо пишат че АТ голд става само за сладководни басейни а за солена вода не? каква е разликата в херметизацията на АТ про и АТ голд? http://www.shop.imperio.bg/garrett_at_gold_metaltarsach
If you don't dig it , I will !
sdsds Про-Консул
Заглавие: Re: GARRETT ATgold в търсене на самородно злато Пет Апр 17, 2015 9:15 am
Разликата е в грундирането.АТ ПРО се грундира в солената вода!
https://www.youtube.com/watch?v=nHATwgRlxX4
B.K.K. Легионер
Заглавие: Re: GARRETT ATgold в търсене на самородно злато Пет Апр 17, 2015 11:54 am
deultum написа:
защо пишат че АТ голд става само за сладководни басейни а за солена вода не? каква е разликата в херметизацията на АТ про и АТ голд? http://www.shop.imperio.bg/garrett_at_gold_metaltarsach
Поне в упътването към АТ голд пише,че за да хваща по добре златото грунт функцията му е настроена по особен начин,което обаче и пречи да работи на мокър солен пясък,или в морето.Иначе откъм херметичност няма проблем.И наистина не работи–стигна ли прибоя с Голда–до там!–няма грундиране.На сухия пясък,обаче,си работи перфектно–е,доколкото може влф на бляк санд