GARRETT AT PRO -Става ли за търсене на самородно злато
+2
Kiril62
niki3
6 posters
Автор
Съобщение
niki3 Преторий
Заглавие: GARRETT AT PRO -Става ли за търсене на самородно злато Вто Сеп 10, 2013 12:48 pm
Интересуваме някой пробвал ли го е за търсене на самородно злато
Kiril62 Admin
Заглавие: Re: GARRETT AT PRO -Става ли за търсене на самородно злато Вто Сеп 10, 2013 6:22 pm
niki3 написа:
15kHz висока честота - олеснява откриването на малки монети, реликви и злато.Не очаквай кой знае какви резултати с тази сонда.Ако имаш късмет може някой самородка в цепка на скала да намериш.Затова мойта препоръка е ако мястото където обикаляш е златоносно и реката също,проверявай покрай камъните и особено цепките на скалите.Ако реката е пресъхнала също минавай над цепките по скалите и дъната на коритото на реката.Дано имаш късмет.
Заглавие: Re: GARRETT AT PRO -Става ли за търсене на самородно злато Чет Ное 14, 2013 10:25 pm
Kiril62 написа:
niki3 написа:
15kHz висока честота - олеснява откриването на малки монети, реликви и злато.Не очаквай кой знае какви резултати с тази сонда.Ако имаш късмет може някой самородка в цепка на скала да намериш.Затова мойта препоръка е ако мястото където обикаляш е златоносно и реката също,проверявай покрай камъните и особено цепките на скалите.Ако реката е пресъхнала също минавай над цепките по скалите и дъната на коритото на реката.Дано имаш късмет.
Аз имам АТ голд,и тва лято,след като пресуших един два метра дълбок вир,за да си поливам градинката,и понеже в Странджа разправят, че всички реки са златоносни,в обедната почивка реших да потърся някой голям нъгетс,та белким забогатея Тааааа,след около 20 минути обикаляне насам натам,щото вирчето си е към 40 метра дълго ,и след основно проверяване на гореописаните цепки в скалите-хопппп, в една такава- невероятен цветен сигнал-викам,ей ся го барнах-поне 6-7 грама парче е.!И се почна една борба със скалата,щото ,тя цепката, хем дълбока,ма и хем тясна Както и да е ..след като изкъртих/добре че лопатата ми е Фискарс/доволно количество скала,и о ...чудо....то не било парче самородка,а най ми бил той-синът на Филип,С идеално запазен лик върху парчето бронз,попаднало там по незнайно какви причини ,и престоял в безкислородна среда хилядолетия,чакащ мен,с Гарета ,да го изведа на чист въздух. Приказка...,но съвсем истинска....Сега въпроса е-аз по законен начин ли съм я придобил тази монета,или не???Маа,и да не мислите,че много ма вълнува отговора....Тъпанари... /тея дето са написали закона де,да не земе някой да се засегне/ Това е съвсем истинска случка,и наблизо няма археологически обект,или поне аз не знам да има,а аз много знам ,та просто ви обръщам внимание ,колко е пълно с изненади, и противоречия тва нащо"хоби"
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: GARRETT AT PRO -Става ли за търсене на самородно злато Пет Ное 15, 2013 12:27 pm
Става по принцип но за самородки над 0,5 грама и то не на дълбоко.
Безплатна доставка до всяка точка на страната. www.mdetectors.bg 12 ГОДИНИ С ВАС!
bakusho Легионер
Заглавие: Re: GARRETT AT PRO -Става ли за търсене на самородно злато Сря Дек 11, 2013 6:07 pm
niki3 написа:
Колега по-добре избери Гарет АТ ГОЛД
van_helsing Про-Консул
Заглавие: Re: GARRETT AT PRO -Става ли за търсене на самородно злато Чет Дек 12, 2013 1:38 pm
за самородно злато си е AT GOLD
GARRETT AT PRO -Става ли за търсене на самородно злато