Заглавие: Re: спасиха огърлица за един милион Вто Апр 08, 2014 10:08 pm
maas7eer написа:
maas7eer написа:
mitkovich написа:
maas7eer написа:
Иначе спасихме огърлицата от търгаши ,а тази вечер по новините показаха тракииската могила направена на сметище .Вътре мангалите палили огнън ,спали ,срали Че то въре нняма вече съкровища за къв чеп ни е .Направо нямам думи.
колега по коя тв го даваха предаването за тракийската гробница че нещо по архивите него откривам явно от министерството на културата са наредили да истрият репортажа ако е така жална ни майка БЪЛГАРИЯ
Заглавие: Re: спасиха огърлица за един милион Вто Апр 08, 2014 10:13 pm
Много правилно,готова сушина ,направена от други. Нема кабели,тръби и радиатори,нема и държава...
Хаосът е или временен,или гибелен!
sashometila Легионер
Заглавие: Re: спасиха огърлица за един милион Вто Апр 08, 2014 10:35 pm
Супер.Попадна ли на нещо, хвърлям един дюшек, изаквам се два пъти, и дойде ли някой, казвам аз съм "РОМ".А да видиме кой полицай ще смее да ми каже нещо. Баси скапаната държава сме.
Имаме си земя, имаме си вода, и си правиме кал !
mario321 Цезар
Заглавие: Re: спасиха огърлица за един милион Сря Апр 09, 2014 6:15 pm
Е то тогава ще се боядисам черен като цигааанин и ще ида да копая на един археологически обект като дойде полицията ще кажа е не виждате ли ма аз съм мааангал.
maas7eer Про-Консул
Заглавие: Re: спасиха огърлица за един милион Сря Апр 09, 2014 9:33 pm
Хубаво се шегувате ,ама просто не мога да намеря най-сполучливите изрази за две три монети ще ти вземат здравето щот биле културно наследство
stan960 Джадай
Заглавие: Re: спасиха огърлица за един милион Сря Апр 09, 2014 10:30 pm
-Най сполучливият израз е че -По овчо племе от това дето сме ние бъгарете нема в целият свят -Простете ми иронията щото тя е и самоирония ма това е жалката гола истина........................................................
maas7eer Про-Консул
Заглавие: Re: спасиха огърлица за един милион Сря Апр 09, 2014 10:44 pm
stan960 написа:
-Най сполучливият израз е че -По овчо племе от това дето сме ние бъгарете нема в целият свят -Простете ми иронията щото тя е и самоирония ма това е жалката гола истина........................................................
Мисля ,че не сме овчо племе спорд мен сме вълчо племе и народа се е овълчил много здраво ако работиш случаино за 400 лв всички твои мечти остават като приятен сън и народа краде ,и не му пука
stan960 Джадай
Заглавие: Re: спасиха огърлица за един милион Чет Апр 10, 2014 8:41 pm
-Верно, увълчили са се ма шепа продажни подкупни чиновници все вчерашни червенотиквеничковчета -Народът я кара масово с 400 та дори и по малко щото даже и за крадене нищо не остана вече..............................................ps.-Вълчото племе го е изтребил още Борис I Покръстителят,квот останало са го дотребили византийци и турци -Горе долу за туй сега сме на туй дередже,просто го нема изначалният ген -Вероятно ша требе да чакаме още 500г. да видим дъл ш са събуди наново или е окончателно изпаднал в забвение.
maas7eer Про-Консул
Заглавие: Re: спасиха огърлица за един милион Чет Апр 10, 2014 9:11 pm
stan960 написа:
-Верно, увълчили са се ма шепа продажни подкупни чиновници все вчерашни червенотиквеничковчета -Народът я кара масово с 400 та дори и по малко щото даже и за крадене нищо не остана вече..............................................ps.-Вълчото племе го е изтребил още Борис I Покръстителят,квот останало са го дотребили византийци и турци -Горе долу за туй сега сме на туй дередже,просто го нема изначалният ген -Вероятно ша требе да чакаме още 500г. да видим дъл ш са събуди наново или е окончателно изпаднал в забвение.
Не ти опонирам ,но според мен са шепа не продажни чиновници всички други ако не в момента то са потенциални хиени
stan960 Джадай
Заглавие: Re: спасиха огърлица за един милион Чет Апр 10, 2014 9:24 pm
-Имам в предвид че БГ-административният апарат на държавно и общинско ниво е горе долу 10% от населението -Дори да сме останали малко над 5 милиона тези са шепа в сравнение с нас,макар че от ЕС нееднократно напомняха и напомнят че тези 400-500 хиляди ни идват в повече.............................................
maas7eer Про-Консул
Заглавие: Re: спасиха огърлица за един милион Чет Апр 10, 2014 9:48 pm
stan960 написа:
-Имам в предвид че БГ-административният апарат на държавно и общинско ниво е горе долу 10% от населението -Дори да сме останали малко над 5 милиона тези са шепа в сравнение с нас,макар че от ЕС нееднократно напомняха и напомнят че тези 400-500 хиляди ни идват в повече.............................................
Добре поне ,че сме в ЕС да ни правят забележки или поне да притесняват нашите управници те така се съдраха да богатеят ,а само си представи ,ако нямаше кой да ги хока не ,че им пука ,тогава и в Африка нямаше да има с коя държава да ни сравняват
mario321 Цезар
Заглавие: Re: спасиха огърлица за един милион Чет Апр 10, 2014 11:27 pm
А не може ли да вземем тези нашите чорбаджии едно яко сурвакане да им направим та да им дойде акъла и разума към народа.
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: спасиха огърлица за един милион Чет Апр 10, 2014 11:59 pm
mario321 написа:
А не може ли да вземем тези нашите чорбаджии едно яко сурвакане да им направим та да им дойде акъла и разума към народа.
Може,но ще е най-трудното нещо за сега.Трябва на всички да ни вземат и "400-те лева",защото повечето предпочитат да си живуркат и по този унизителен начин.
Хаосът е или временен,или гибелен!
maas7eer Про-Консул
Заглавие: Re: спасиха огърлица за един милион Пет Апр 11, 2014 8:18 pm
mario321 написа:
Може и да ги осурвакаме сега по изборите само ,че така са ни налъгали като дърти мангали , и вече и аз не знам за кого да гласувам
stan960 Джадай
Заглавие: Re: спасиха огърлица за един милион Пет Апр 11, 2014 10:04 pm
-От едната страна са дъртите комунисти па от другата младите им попълнения -Ти за кои от тях искаш да гласуваш.................................................
Petronii Цезар
Заглавие: Re: спасиха огърлица за един милион Пет Апр 11, 2014 11:11 pm
Значи, след малко размишления и мнения от колеги, се стигна до заключение и то е напълно логично. Тази огърлица е МЕНТЕ, такива продават в Испания по 1000 евро, продавача е търгаш и никога не се е занимавал с търсене и детектори.. Само ми е чудно, как може такава наглост от страна на преса и археолози и да падат до дъното и се излагат, като пльосват на витрината в музея фуре, ама това не им е за първи път. Нека се сезира прокуратурата и да провери тази случка, за да не ни се смеят в Европа на некадърните историци и археолози. Цялата история като се замисли човек е абсолютна пародия, някакъв смешник води търговци при продавача се едно е на пазара и се опитва да посредничи. А пък продавача не отива при истински купувачи, защото знае, че няма да мине номера. Сега пресата трупа точки, а Божо замазва гафове и използва случая да манипулира обществото.
mario321 Цезар
Заглавие: Re: спасиха огърлица за един милион Съб Апр 12, 2014 1:00 am
Еми те някой археолози се опитват само да отчетат дейност, да могат си вземат заплата, за това става така.
stan960 Джадай
Заглавие: Re: спасиха огърлица за един милион Съб Апр 12, 2014 8:52 pm
-Целта е по дале4на понеже е 4аст от плана да се омърси металдетектинга като цяло което пък трябва да ни подсети 4е ще се опитат да прокарат напълно рестриктивен закон който в по голямата си 4аст сигурно няма да отговаря на никакви Европейски норми -Но то и кво друго да о4акваш от пладнежки крадци дето не се посвения да подменят Панагюрското та ша ги спре неква си огърли4ка........................................
sashometila Легионер
Заглавие: Re: спасиха огърлица за един милион Нед Апр 13, 2014 12:07 am
mario321 написа:
Може естествено.Въпреки че почти разрушиха най-силната структура-Армията, все още имаме сила и ресурс, но трябва някой Отгоре да заповяда. Че аз съм млад и не съм изучил толкоз, но вервай ми, намери ли се човек отгоре с Дупе, апарата над Народното Събрание има да ти свири на орудено и ще търсиш там по период Война.Само трябва някой да ни запали изкрата.
Имаме си земя, имаме си вода, и си правиме кал !
maas7eer Про-Консул
Заглавие: Re: спасиха огърлица за един милион Нед Апр 13, 2014 5:43 pm
Всичката им е такава на нашите управляващи ,спасяваме огърлица за 1 милион ,а усираме гробнища на 2 хил и триста ,четири стотин години.Огърлицата ще сложим в музея и като се юрнат посетителите ,то са пари в полза на а тази гробничка ,трябва консервация ,реставрация то все разходи пък и на такова куцо място зарежи .Иначе пластове иследват нам какво си,магистрали спират ,
kronos555 Про-Консул
Заглавие: Re: спасиха огърлица за един милион Нед Апр 13, 2014 10:05 pm
Petronii написа:
Значи, след малко размишления и мнения от колеги, се стигна до заключение и то е напълно логично. Тази огърлица е МЕНТЕ, такива продават в Испания по 1000 евро, продавача е търгаш и никога не се е занимавал с търсене и детектори.. Само ми е чудно, как може такава наглост от страна на преса и археолози и да падат до дъното и се излагат, като пльосват на витрината в музея фуре, ама това не им е за първи път. Нека се сезира прокуратурата и да провери тази случка, за да не ни се смеят в Европа на некадърните историци и археолози. Цялата история като се замисли човек е абсолютна пародия, някакъв смешник води търговци при продавача се едно е на пазара и се опитва да посредничи. А пък продавача не отива при истински купувачи, защото знае, че няма да мине номера. Сега пресата трупа точки, а Божо замазва гафове и използва случая да манипулира обществото.
Същата работа като с един тракийски шлем менте, който конфискуваха от един познат, тогава чак му отделиха цяло предаване и го оцениха на 200К € Имаше и изказвания на уж големи имена в археологията, които твърдяха че е уникален, а той беше направен от турски бронзов съд и патината все едно беше правена с темперни боички Изобщо цялата ни държава е една жалка пародия.
maas7eer Про-Консул
Заглавие: Re: спасиха огърлица за един милион Нед Апр 13, 2014 10:48 pm
Толкова съм изумен от състоянието на тази гроница ,макар и малка ,и по никакъв начин не мога да оправдая отношението към нея .Не може да се прахосват държавни пари в разточителни разкопки с цел превръщането им туристически атракции.И принамирането на едно златно улузкано пръстенче да се правят сензации по телевизита ,а тази гробница превърната в сметище.Само като погледна снимката и виждам какво представляват великите ни траколози