Интересно би било и да се обърне внимание на глагола препитавам се!Няма нищо общо с глагола забогатявам.Та както казва колегата ситалк лошо говори това.Май и Ванга казваше в някакво пророчество едно време....Тежко и горко,ако дойде време мъртвите да хранят живите.....
Оставиха в ареста трима от иманярите на Улпия Ескус http://www.cross-bg.net/balgariya/88-novini-i-sabitiya/1166973-ostaviha-v-aresta-trima-ot-imanyarite-na-ulpiya-eskus
Станимир Фролов явно е голям спец дето и я обявил този 1 000 000 че струва тая глава. Ми та тогава нашата страна ще е най богата бе. Всичко дето го намерят все милиони струва. Ми продайте го и създайте по добър живот на живите хора дето сме тук. Мъртвите ни деди ще се радват че са ни помогнали със нещо от тяхно време. Ама не да то продадат определения кръг от баровци, а държавата да ги продаде тези неща и да направи по добър живота на гражданите си. Не на управляващи и техните сателити лапачи да се облажат пак и да им гледаме муцуните със лъскавите им курви дето ги дават че били цвета на обществото ни.
Тръгнали на гладни хора да обясняват кое колко струвало. Ами направете живота на тези хора по добър бе миндили.
Dominos Про-Консул
Заглавие: Re: спасиха афродита Нед Дек 05, 2010 10:17 am
А баш
sony147 Цезар
Заглавие: Re: спасиха афродита Нед Дек 05, 2010 11:07 am
Като ме начервиха та ша си го приместа от левия крачол във десния за по удобно.
Пука ми на мене, ама те блюдолизците целия червен да ме направят пак ша си останат мишоци и подлизурковци. Е такива са миндилите дето зависи бъдещето ни от тях. Няма да излезе като мъж да си каже мненито а винаги подмолно я карат свиркаджиите СМОТАТИ. Те такива и жените си немогат да оправят като хората та поне за това можем да им помогнем колеги Кой знае жените им кви големи рога им са наденали
Станимир Фролов явно е голям спец дето и я обявил този 1 000 000 че струва тая глава. Ми та тогава нашата страна ще е най богата бе. Всичко дето го намерят все милиони струва. Ми продайте го и създайте по добър живот на живите хора дето сме тук. Мъртвите ни деди ще се радват че са ни помогнали със нещо от тяхно време. Ама не да то продадат определения кръг от баровци, а държавата да ги продаде тези неща и да направи по добър живота на гражданите си. Не на управляващи и техните сателити лапачи да се облажат пак и да им гледаме муцуните със лъскавите им курви дето ги дават че били цвета на обществото ни.
Тръгнали на гладни хора да обясняват кое колко струвало. Ами направете живота на тези хора по добър бе миндили.