Нормално ли е като удариш сондата в по дебела трева или камък,съчка....апарата да свири. При другите ли е така или апарата ми е здал багажа замалко да забравя с golden mask3 съм 32dd
yaponetsa Цезар
Заглавие: Re: един въпрос? Пет Юни 12, 2009 7:00 pm
rock написа:
Нормално ли е като удариш сондата в по дебела трева или камък,съчка....апарата да свири. При другите ли е така или апарата ми е здал багажа замалко да забравя с golden mask3 съм 32dd
Не,не е нормално.Намали малко прага,не го издувай да пищи,а само леко да "жужи".Освен ако нетърсиш денари на 39см Предполагам е от това и ше се оправи като го намалиш. М-у другото колко силно го удряш ,щото от по силни удари е нормално да свири.
markantony Преторий
Заглавие: Re: един въпрос? Пет Юни 12, 2009 7:44 pm
Наистина намали малко прага и ще се оправи. И аз бачкам бързо и удрям антената често, но трябва да се внимава особенно в жегите винаги съм казвал добри отзиви за маската но да ме извини Владо кабела а и самата антена имат какво да се подобрят.Аз работя с 2-ка и скоро и сменях кабела.Внимаваи ,нищо страшно и късмет.
Aemilivs Джадай
Заглавие: Re: един въпрос? Пет Юни 12, 2009 8:26 pm
настрой апарата на праг такав с какавто работиш,даже го намали и хвани антената за спънките й и я постисни съвсем леко и кажи дали издава звук.или я чукни леко с ръка.
rock Новобранец
Заглавие: Re: един въпрос? Пет Юни 12, 2009 8:35 pm
там е работата че бачкам без жужене щото ми се надува главата,но сам почти на ръба така да се каже,ще пробвам да намаля още малко ако не стане ще хваща пътя за монтана. все пак благодаря за одговорите
rock Новобранец
Заглавие: Re: един въпрос? Пет Юни 12, 2009 8:36 pm
Aemilivs написа:
настрой апарата на праг такав с какавто работиш,даже го намали и хвани антената за спънките й и я постисни съвсем леко и кажи дали издава звук.или я чукни леко с ръка.
и това ще пробвам.
yaponetsa Цезар
Заглавие: Re: един въпрос? Пет Юни 12, 2009 10:05 pm
rock написа:
Aemilivs написа:
и това ще пробвам.
Я пробвай и друго - намали повечко прага и виж дали пак ше издава звуци при удар.Също така виж дали издава звуци като почукаш с пръст по буксата или по кабела там дет влиза в антената.Ако издава пращай бърже в монтана.
rock Новобранец
Заглавие: Re: един въпрос? Вто Юни 16, 2009 7:03 pm
yaponetsa написа:
rock написа:
Aemilivs написа:
и това ще пробвам.
Я пробвай и друго - намали повечко прага и виж дали пак ше издава звуци при удар.Също така виж дали издава звуци като почукаш с пръст по буксата или по кабела там дет влиза в антената.Ако издава пращай бърже в монтана.
точно това направих намалих прага с едно деление чукнах с пръсти по антената и по буксата и спря да издава звуци но се притеснявам че дълбочината ще падне и няма да намирам нищо на 39см БЛАГОДАРСКО НА ВСИЧКИ КОЛЕГИ