Заглавие: Re: Най-маниашките БГ-бангии!!! Вто Мар 11, 2014 8:18 pm
А дупката над ключето да - не е за слушалки.Струва ми се че е търновска машинката .Някаква история има ли към апарата.
Симпличио Консул
Заглавие: Re: Най-маниашките БГ-бангии!!! Вто Мар 11, 2014 8:26 pm
maas7eer написа:
Струва ми се че е търновска машинката .Някаква история има ли към апарата.
Не, продавачът само е написал, че нещо не й разбира, демек твърде сложна е за него и затова я продава - може да я е получил от бартер, примерно дал си е старото Балканче за стара бангия.
Но на тая бангия й давам максимум 20 години, докато балканчета има доста по-стари.
maas7eer Про-Консул
Заглавие: Re: Най-маниашките БГ-бангии!!! Вто Мар 11, 2014 9:18 pm
Симпличио написа:
maas7eer написа:
Струва ми се че е търновска машинката .Някаква история има ли към апарата.
Не, продавачът само е написал, че нещо не й разбира, демек твърде сложна е за него и затова я продава - може да я е получил от бартер, примерно дал си е старото Балканче за стара бангия.
Но на тая бангия й давам максимум 20 години, докато балканчета има доста по-стари.
Не е сложна ,а няма кой да ти обясни,не ги продават с инструкции И не е лоша машината
Симпличио Консул
Заглавие: Re: Най-маниашките БГ-бангии!!! Вто Мар 11, 2014 9:24 pm
А за това ФАУ-1 гледам в другия форум колегите са го разконспирирали - правено е по схемата на руския АНКЕР, за който било характерно, че във въздух засичал доста отдалеч, но в земята драстично му падала дълбочината. Така че горе-долу правилно се досетих, че става въпрос за самоук майстор с основно образование, който цял живот прави реплики на готови схеми, но няма научен потенциал да разбароти оригинална схема.
Ceco_ Легионер
Заглавие: Re: Най-маниашките БГ-бангии!!! Вто Мар 11, 2014 10:48 pm
След индуктивен баланс , пулс индукция и вихрови токове не знам да има нещо ново в световен мащаб . Така ,че всичко е подобрена реплика на нещо друго . Ако някой може да разработи нова и оригинална схема той вече е милионер. Може и да греша но за мен това е истината .
maas7eer Про-Консул
Заглавие: Re: Най-маниашките БГ-бангии!!! Сря Мар 12, 2014 7:58 pm
Фау-1 ми звучи като нацистка ракета
maas7eer Про-Консул
Заглавие: Re: Най-маниашките БГ-бангии!!! Сря Мар 12, 2014 8:00 pm
Симпличио написа:
А за това ФАУ-1 гледам в другия форум колегите са го разконспирирали - правено е по схемата на руския АНКЕР, за който било характерно, че във въздух засичал доста отдалеч, но в земята драстично му падала дълбочината. Така че горе-долу правилно се досетих, че става въпрос за самоук майстор с основно образование, който цял живот прави реплики на готови схеми, но няма научен потенциал да разбароти оригинална схема.
Заглавие: Re: Най-маниашките БГ-бангии!!! Сря Мар 12, 2014 8:19 pm
Тоя същия ''моделист конструктор'' в един друг форум продава някакъв пулсак с неземни ка4ества за скромната сума от 2000 евра.На събора в Сливек предизвика известен интерес,и като разбра 4е ще трябва да се правят малко по истински тестове ''изведнъж'' по4на да му звъни телефона,и се налагаше спешно да се прибере.Кво да ви кажа абсолютен нещастник,дано да няма много ''изгорели'' покрай секретната технология с която се мъ4и да ''плакне'' хората.Но както се казва за всеки влак си има пътници,и всеки сам си решава как да си хар4и парите...
maas7eer Про-Консул
Заглавие: Re: Най-маниашките БГ-бангии!!! Сря Мар 12, 2014 8:39 pm
FELIX написа:
Тоя същия ''моделист конструктор'' в един друг форум продава някакъв пулсак с неземни ка4ества за скромната сума от 2000 евра.На събора в Сливек предизвика известен интерес,и като разбра 4е ще трябва да се правят малко по истински тестове ''изведнъж'' по4на да му звъни телефона,и се налагаше спешно да се прибере.Кво да ви кажа абсолютен нещастник,дано да няма много ''изгорели'' покрай секретната технология с която се мъ4и да ''плакне'' хората.Но както се казва за всеки влак си има пътници,и всеки сам си решава как да си хар4и парите...
Вярно е много си прав.Гадно е да се набуташ не заради парите толкова ,колкото за изгубеното време в заблуда.Нали уж за това са тия форуми .Да не се хвърляме на нещо ,което не е за нас.
Rinobs Про-Консул
Заглавие: Re: Най-маниашките БГ-бангии!!! Пет Мар 14, 2014 3:20 pm
maas7eer написа:
FELIX написа:
Вярно е много си прав.Гадно е да се набуташ не заради парите толкова ,колкото за изгубеното време в заблуда.Нали уж за това са тия форуми .Да не се хвърляме на нещо ,което не е за нас.
За да закупиш каквато и машина да е все пак трябва да имаш информация за нея колкото и секретна да е и не знам си какво ако няма достатъчно информация за нея всичко си отива на риск и измама .......
Симпличио Консул
Заглавие: Re: Най-маниашките БГ-бангии!!! Пет Мар 14, 2014 4:08 pm
Колеги, радвам се, че темата става все по-полезна и градивна, за да може всеки да се информира за нашенските правеняци, за които иначе няма откъде да научи. В тази тема донякъде може да изясним кои бангии имат добри качества и кои са пълни боклуци, за да предпазим много колеги от неудачни покупки, защото основната маса от търсачи все още предпочитат да купуват всякакви гаражни самоделки, които често струват повече дори от реномирани марки. Но за детектор на реномирана марка може да прочетеш достатъчно мнения по форумите и горе-долу да се ориентираш за възможностите му, докато за правеняците няма достатъчно независими мнения и съответно рискът при попупка на такъв апарат е много голям.
Симпличио Консул
Заглавие: Re: Най-маниашките БГ-бангии!!! Пет Мар 14, 2014 6:03 pm
Ето една "Станимирка", не знам коя точно коя година и с коя версия на софтуера е, даже не мога да определя дървото, но вероятно е чамова.
maas7eer Про-Консул
Заглавие: Re: Най-маниашките БГ-бангии!!! Пет Мар 14, 2014 9:24 pm
Rinobs написа:
maas7eer написа:
FELIX написа:
За да закупиш каквато и машина да е все пак трябва да имаш информация за нея колкото и секретна да е и не знам си какво ако няма достатъчно информация за нея всичко си отива на риск и измама .......
Много си прав . Само ,че това инфо не виждам къде освен от форумите.
quell Легионер
Заглавие: Re: Най-маниашките БГ-бангии!!! Нед Мар 16, 2014 8:37 pm
...въпросната машина не съм виждал чие производство е, но виж колко подробно описание е направил продавача в "Продавалник" .... Особено раздела за дълбочината на монетите и съндъка естествено
quell Легионер
Заглавие: Re: Най-маниашките БГ-бангии!!! Нед Мар 16, 2014 9:21 pm
доста се посмях в темата.... За съжаление нямам снимки на някоя от първите ми машини (Врачанка) ... Бяха страшно неугледни, но колкото и да не му се вярва на някой си бяха ОК от всякъде...Супер дуракоустойчива (то не сме се търкаляли по сипеи... не сме я събирали на трески....) Имаха си скорост, дълбочина и добра дискриминация (когато свикнеш с машината де... в началото няма на пръв поглед ) ... Единствено на орудено и до ток не ставаше.... Да ви кажа беше си добра машинка... любов от пръв поглед.... Сега съм се разглезил...
OMD Detectors Консул
Заглавие: Re: Най-маниашките БГ-бангии!!! Вто Мар 18, 2014 8:09 am
[quote="Rinobs"]
Petronii написа:
Симпличио написа:
Колеги, стига с тая параноя, никой агент на ДАНС няма да си губи времето със събирачи на капачки и ръждиви пирончета, най-малкото ние вършим безплатна екологична дейност, а много от нас даже са платили доста големи суми, за да участват в тези мероприятия, купувайки си скъпарски инструменти, струващи по 2 и повече бона.
То реално погледнато и аз ще набутам толкова, но за няколко машини общо и май се очертава да имам и едно ФАУ-1 в арсенала си, ако всичко на клипа се окаже истина.
Акъл да не те лъже, за ФАУ-1 само може да си мечтаеш, това е секретна разработка , не се продава и няма цена . Обаче мога да ти пепоръчам друга подобна "феноменална" апаратура, попада точно в твоите представи за апарат, евтин и с причудлив дизайн, колко лови ще разбереш от клиповете Казва се Омега детектор
Петронии сега прочетох поста ти изпълнен както винаги със дълбок смисъл. Не е лошо да прочетеш тук там за да видиш как работят апаратите ми.Аз пращам всеки нов апарат на колеги да го тестват и да пишат как работи. Аз знам на къде съм тръгнал и ще стигна там , но за съжаление ти винаги ще си останеш просто един писател във форумите.
Petronii Цезар
Заглавие: Re: Най-маниашките БГ-бангии!!! Вто Мар 18, 2014 10:21 pm
emoxristov написа:
Rinobs написа:
Petronii написа:
Симпличио написа:
Колеги, стига с тая параноя, никой агент на ДАНС няма да си губи времето със събирачи на капачки и ръждиви пирончета, най-малкото ние вършим безплатна екологична дейност, а много от нас даже са платили доста големи суми, за да участват в тези мероприятия, купувайки си скъпарски инструменти, струващи по 2 и повече бона.
То реално погледнато и аз ще набутам толкова, но за няколко машини общо и май се очертава да имам и едно ФАУ-1 в арсенала си, ако всичко на клипа се окаже истина.
Акъл да не те лъже, за ФАУ-1 само може да си мечтаеш, това е секретна разработка , не се продава и няма цена . Обаче мога да ти пепоръчам друга подобна "феноменална" апаратура, попада точно в твоите представи за апарат, евтин и с причудлив дизайн, колко лови ще разбереш от клиповете Казва се Омега детектор
Петронии сега прочетох поста ти изпълнен както винаги със дълбок смисъл. Не е лошо да прочетеш тук там за да видиш как работят апаратите ми.Аз пращам всеки нов апарат на колеги да го тестват и да пишат как работи. Аз знам на къде съм тръгнал и ще стигна там , но за съжаление ти винаги ще си останеш просто един писател във форумите.
Какво лошо съм казал, напротив, трябва да са радваш, че ти правя реклама . Колегата търси максимално евтин апарат, а доколкото си спомням обещаваше, че ще направиш именно такъв, добър и бюджетен. За съжаление не ти следя развитието, а и не ме интересува, но ако успееш със сигурност ще се чуе. Обаче все още не съм видял масово и на живо някъде от твоите апарати, а и все още не съм прочел за отзиви на колегите, за които казваш.
Hadjiev Легионер
Заглавие: Re: Най-маниашките БГ-бангии!!! Сря Мар 19, 2014 12:06 am
OMD Detectors Консул
Заглавие: Re: Най-маниашките БГ-бангии!!! Сря Мар 19, 2014 7:40 am
OMD Detectors Консул
Заглавие: Re: Най-маниашките БГ-бангии!!! Сря Мар 19, 2014 7:43 am
Petronii написа:
emoxristov написа:
Rinobs написа:
Petronii написа:
Симпличио написа:
Какво лошо съм казал, напротив, трябва да са радваш, че ти правя реклама . Колегата търси максимално евтин апарат, а доколкото си спомням обещаваше, че ще направиш именно такъв, добър и бюджетен. За съжаление не ти следя развитието, а и не ме интересува, но ако успееш със сигурност ще се чуе. Обаче все още не съм видял масово и на живо някъде от твоите апарати, а и все още не съм прочел за отзиви на колегите, за които казваш.
Нямам нужда от реклама особено от хора като теб. Скоро ще видиш мои апарати . Относно това как работят : http://metaldetecting.bg/index.php?option=com_kunena&view=topic&catid=130&id=11099&Itemid=126&lang=bg&limitstart=30
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: Най-маниашките БГ-бангии!!! Сря Мар 19, 2014 4:53 pm
Упоритостта рядко остава без признание.Пожелавам ти скро да започнеш да конкурираш и "Маските"-най-известния нашенски продукт!
Хаосът е или временен,или гибелен!
quell Легионер
Заглавие: Re: Най-маниашките БГ-бангии!!! Сря Мар 19, 2014 9:33 pm
emoxristov написа:
Нямам нужда от реклама особено от хора като теб. Скоро ще видиш мои апарати . Относно това как работят : http://metaldetecting.bg/index.php?option=com_kunena&view=topic&catid=130&id=11099&Itemid=126&lang=bg&limitstart=30
Колега едно приятелче има интерес от подобен апарат, че живее сред много гадна за бачкане почва... та ако има възможност да дадеш крайна цена и някакъв срок за работа да му кажа.... И има ли начин на някой от съборите или някъде да дойде да го хване в ръка и да се влюби ако е дал господ ?
Симпличио Консул
Заглавие: Re: Най-маниашките БГ-бангии!!! Сря Мар 19, 2014 10:02 pm
Да, тук е темата, в която колегата Емо Христов да представи някои актуални свои продукти, а също срокове за поръчка и цени.
ПП.Темата не я отворих, за да си правим злонамерени подигравки, а най-вече със забавно-информативна цел.
OMD Detectors Консул
Заглавие: Re: Най-маниашките БГ-бангии!!! Сря Мар 19, 2014 10:39 pm
Апарата в момента се тества от колеги във Бургас. Когато е готов за продажба ще напиша във темата си както ще има и клипове как работи на терен. За съжаление тук всички мои теми бяха изтрити така че не мисля да отварям нови.
quell Легионер
Заглавие: Re: Най-маниашките БГ-бангии!!! Сря Мар 19, 2014 11:10 pm
emoxristov написа:
Апарата в момента се тества от колеги във Бургас. Когато е готов за продажба ще напиша във темата си както ще има и клипове как работи на терен. За съжаление тук всички мои теми бяха изтрити така че не мисля да отварям нови.
...Ok. Ще следя темата в другия форум. Цената, която си писал там е повече от прекрасна и напълно поносима за човек, който наистина иска да има такова хоби за няколко часа през уикенда.... Та приятелчето може да се окаже късметлия ... Успех колега и дано тестовете в Бургас са добри.. ...