Заглавие: Най-маниашките БГ-бангии!!! Съб Мар 01, 2014 9:16 pm
Колеги, отварям тази забавна тема, за да направим каталог на анонимните български апарати, които впечатляват със своя уникален дизайн, говорещ красноречиво за нивото на нашенските гаражни майстори.
Представям ви една от тях :
Това чудо на техниката се продава за 280 лв. в Продавалник.
Цитирам и спецификациите на апарата (според собственика му):
Металотърсача е ръчна изработка с много добри харектеристики.Открива монети от 20 до 40 см. голям предмет съндък до 1.5 метра.
Функционални бъзможности:
1.Звуков сигнал от вграден говорител и букса за слушалки
2.Регулиране силата на звука
3.Стрелкови индикатор за визуален контрол на силата на сигнала от металния предмет
4.Филтър за отстраняване на влиянието на почвата.
5.Режим за разпознаване на вида на метала(магнитен немагнитен)
6.Режим за точно локализиране на обекта
7.Регулиране прага на чувствителноста.
8.Възможност за работа в сладководни и солени води, като апарата може да се потопидо кутията.
9.Външно захранване (от батерии или акумулатор).
10.Светлинен индикатор за изтощени батерии.
11.Защита от погрешно свързване на батериите.
Последната промяна е направена от Симпличио на Съб Мар 01, 2014 9:53 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: Най-маниашките БГ-бангии!!! Съб Мар 01, 2014 9:33 pm
Поздрави,колега Симпличио!Набелязаните от теб естетически акценти кореспондират пряко с част от металдетекторната,родна действителност и стремежа за намиране на място под Слънцето.Оцеляването е основна цел,а скрапа-оправдан!
Хаосът е или временен,или гибелен!
igi80 Легионер
Заглавие: Re: Най-маниашките БГ-бангии!!! Съб Мар 01, 2014 9:39 pm
Радвам се за теб Симпълмен, вече имаш ново поприще, явно накрая ще почнеш да търкаш из къра с ,,нещото''. Стига само сухи тренировки... Покрай треската за оскари, злато и тем подобни, тебе те удари на анонимни бангии. Евала бе - мистър бангия БГ... Смени и ника, на Бангийчио...
"След буря, винаги изгрява слънце"
Rinobs Про-Консул
Заглавие: Бангии Нед Мар 02, 2014 1:29 am
Симпличио по-голяма бангия не можа ли да намериш и бас държа че си предложил на собственика на това чудо на чудесата 100 лв
Hadjiev Легионер
Заглавие: е Нед Мар 02, 2014 1:32 am
100 лева за антика с толко ,мн екстри а и като гледам антената е от последно поколение аербеци :Д
Симпличио Консул
Заглавие: Re: Най-маниашките БГ-бангии!!! Нед Мар 02, 2014 7:00 am
Rinobs написа:
Симпличио по-голяма бангия не можа ли да намериш и бас държа че си предложил на собственика на това чудо на чудесата 100 лв
Тук правим каталог, колега, именно на такива уникални бангии, така че какъв проблем виждаш?
Rinobs Про-Консул
Заглавие: Re: Най-маниашките БГ-бангии!!! Нед Мар 02, 2014 10:10 am
Симпличио написа:
Rinobs написа:
Тук правим каталог, колега, именно на такива уникални бангии, така че какъв проблем виждаш?
Щом това те забавлява давай.
maas7eer Про-Консул
Заглавие: Re: Най-маниашките БГ-бангии!!! Нед Мар 02, 2014 10:07 pm
Симплич наясно ли си ,че как беше някой мазен селяндур с малко повече късмет от тебе може да те разплаче с тази бангия.А ти с някой скъпарски апарат да гледаш като луд поради липса на късмет.Не е лошо да бъдеш малко по -смирен и толерантен към другите.
Симпличио Консул
Заглавие: Re: Най-маниашките БГ-бангии!!! Нед Мар 02, 2014 10:45 pm
maas7eer написа:
Симплич наясно ли си ,че как беше някой мазен селяндур с малко повече късмет от тебе може да те разплаче с тази бангия.А ти с някой скъпарски апарат да гледаш като луд поради липса на късмет.Не е лошо да бъдеш малко по -смирен и толерантен към другите.
Колега, явно ме бъркаш с друг, понеже аз съм страстен противник на скъпарските бангии и никога не бих набутал пари за такива тояги. Относно нашенските бангии съм писал много пъти, че не бих дал повече от 100 кинта за какъвто и да е наш апарат, независимо дали е гаражно или фабрично производство, тоест аз не съм казал, че никога няма да купя български апарат, всичко зависи от цената му - ако е под 100 кинта, може да разгледам офертата, примерно една Маска за около 50 лв. бих си взел, защо не?
BEKS Консул
Заглавие: Re: Най-маниашките БГ-бангии!!! Нед Мар 02, 2014 11:09 pm
Значи може да дразниш много като го удариш на "размисли и страсти" обаче за тази тема те подкрепям не е лошо да видим Бай ви Ганя какви шедьоври прави.Но и да не забравяме ,че и най-простичките неща работят най-добре.Ако може в темата да се качват само снимки и Т.Т.данни ще е добре.
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: Най-маниашките БГ-бангии!!! Нед Мар 02, 2014 11:20 pm
Симпличио написа:
maas7eer написа:
Колега, явно ме бъркаш с друг, понеже аз съм страстен противник на скъпарските бангии и никога не бих набутал пари за такива тояги. Относно нашенските бангии съм писал много пъти, че не бих дал повече от 100 кинта за какъвто и да е наш апарат, независимо дали е гаражно или фабрично производство, тоест аз не съм казал, че никога няма да купя български апарат, всичко зависи от цената му - ако е под 100 кинта, може да разгледам офертата, примерно една Маска за около 50 лв. бих си взел, защо не?
Ако се ориентираш маааалко по-правилно,Владимир Лилов може и да ти подари една машина...
maas7eer Про-Консул
Заглавие: Re: Най-маниашките БГ-бангии!!! Нед Мар 02, 2014 11:38 pm
Може да не си привърженик на скъппарските апарати обаче темата ти започва много подигравателно.Това имам в предвид.
qnus123 Новобранец
Заглавие: Re: Най-маниашките БГ-бангии!!! Пон Мар 03, 2014 5:43 am
Трибал-М написа:
Симпличио написа:
maas7eer написа:
Ако се ориентираш маааалко по-правилно,Владимир Лилов може и да ти подари една машина...
трябва да се скъса да го рекламира
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: Най-маниашките БГ-бангии!!! Пон Мар 03, 2014 9:34 am
qnus123 написа:
Трибал-М написа:
трябва да се скъса да го рекламира
Не,колега,имах предвид по-обикновена и достъпна услуга...
Rinobs Про-Консул
Заглавие: Re: Най-маниашките БГ-бангии!!! Пон Мар 03, 2014 3:32 pm
Симпличио ето ти още една бангия интересна от теб се иска да публикуваш снимките ето ти линк http://prodavalnik.com/metalotrsach-stanimirka-i43503913
kronos555 Про-Консул
Заглавие: Re: Най-маниашките БГ-бангии!!! Пон Мар 03, 2014 5:34 pm
Rinobs написа:
Симпличио ето ти още една бангия интересна от теб се иска да публикуваш снимките ето ти линк http://prodavalnik.com/metalotrsach-stanimirka-i43503913
И истински и доказали се апарати ли ще се постват в темата, тая станимирка е може би най дълбокия бг апарат, а и не само бг.
pet1r90 Цезар
Заглавие: Re: Най-маниашките БГ-бангии!!! Вто Мар 04, 2014 12:09 pm
Rinobs написа:
само информативно колега тази бангия на чиста почва може да и дишаш пража с XP-to
Заглавие: Re: Най-маниашките БГ-бангии!!! Сря Мар 05, 2014 2:14 pm
pet1r90 написа:
Rinobs написа:
само информативно колега тази бангия на чиста почва може да и дишаш пража с XP-to
само информативно колега едва ли
Rinobs Про-Консул
Заглавие: Re: Най-маниашките БГ-бангии!!! Сря Мар 05, 2014 7:48 pm
айде бе Симпличио тази която ти пратих не си публикувал ето още една интересна:http://prodavalnik.com/metalotrsach-i43817011 мятай снимки
Симпличио Консул
Заглавие: Re: Най-маниашките БГ-бангии!!! Сря Мар 05, 2014 8:08 pm
Готово, Ринобс, тази наистина е интересна, изглежда майсторът й е черпил вдъхновение от Нексус.
Симпличио Консул
Заглавие: Re: Най-маниашките БГ-бангии!!! Сря Мар 05, 2014 8:17 pm
А това е моделът "Stanimiretics" Wood Edition, разработен от Stanimir Research Laboratory.
Последната промяна е направена от Симпличио на Сря Мар 05, 2014 8:25 pm; мнението е било променяно общо 1 път
RelicHuntingVT Про-Консул
Заглавие: Re: Най-маниашките БГ-бангии!!! Сря Мар 05, 2014 8:21 pm
Ммммм какви красоти.Чудо на чудесата
kronos555 Про-Консул
Заглавие: Re: Най-маниашките БГ-бангии!!! Сря Мар 05, 2014 8:31 pm
грозна, неугледна, а на края на излета колегите със разни адвентисчета и подобни подпиралки си бъркат в носленцата и гледат колегите с правеняците как броят сигналите. Смешни ставате вече, никакви търсачи не сте и идея си нямате от това което се опитвате да правите. Дизайна не е определящ за продуктивноста на една машина, има много фактори, но вие няма от къде да ги знаете....
Симпличио Консул
Заглавие: Re: Най-маниашките БГ-бангии!!! Сря Мар 05, 2014 8:36 pm
Кронос, ако нашенските правеняци изобщо ставаха за нещо, отдавна да са пробили и на международния пазар, но я ми кажи, ти случайно виждал ли си някой американски търсач да работи с Миладинка, Станимирка или прочее "мирки"?
Последната промяна е направена от Симпличио на Сря Мар 05, 2014 8:44 pm; мнението е било променяно общо 1 път
sdsds Про-Консул
Заглавие: Re: Най-маниашките БГ-бангии!!! Сря Мар 05, 2014 8:40 pm
kronos555 написа:
грозна, неугледна, а на края на излета колегите със разни адвентисчета и подобни подпиралки си бъркат в носленцата и гледат колегите с правеняците как броят сигналите. Смешни ставате вече, никакви търсачи не сте и идея си нямате от това което се опитвате да правите. Дизайна не е определящ за продуктивноста на една машина, има много фактори, но вие няма от къде да ги знаете....
Колега не подронваи дългоседмичния авторитет на симплича все пак води седмичната класацията за мнения