Заглавие: Re: истина ли е това??? Нед Фев 23, 2014 10:37 am
ХР-то е две идеи повече от Нактата...
Podlecii.avg Цезар
Заглавие: Re: истина ли е това??? Нед Фев 23, 2014 10:59 am
pechkata написа:
ХР-то е две идеи повече от Нактата...
Печка тук може да поспориме! все още ми е рано да дам точна преценка относно качествата на Нокта Велокс, но от малкия опит който имам с нея, със сигурност знам че на дълбочина и спокойна работа дори и в СИЛНО ЗАМЪРСЕНИ терени, ноктата е със завидни качества на невероятна цена
:
pechkata Джадай
Заглавие: Re: истина ли е това??? Нед Фев 23, 2014 3:00 pm
Възможно е времето ще покаже... Работих малко с Golden Sense на Нокта не останах доволен от работата му и доста тежичък... Твоя модел може да е по добър...
Podlecii.avg Цезар
Заглавие: Re: истина ли е това??? Нед Фев 23, 2014 3:31 pm
pechkata написа:
Възможно е времето ще покаже... Работих малко с Golden Sense на Нокта не останах доволен от работата му и доста тежичък... Твоя модел може да е по добър...
Велокс е по новия модел! наистина е тежък, но нее чак толкова, щом женами иска да дрънка с него начи нее чудо голямо, проблема е че сега требе по-голяма кирка и лопата
:
pechkata Джадай
Заглавие: Re: истина ли е това??? Нед Фев 23, 2014 4:48 pm
Заглавие: Re: истина ли е това??? Нед Фев 23, 2014 6:24 pm
Май ноктата са крали от xp,абсолутно същите звуци има тая нокта.
Подлеции,я кажи как се справя на оран тая пръчка ?
Podlecii.avg Цезар
Заглавие: Re: истина ли е това??? Нед Фев 23, 2014 6:41 pm
Печка тези тестове са нереални!! Фишера е с абсолютно погрешна настройка!! процес JE това е дълбокия режим!! прегледай клипа внимателно! а и друго да ти кажа : нее честно относно Ноктата, тя е с малката антена, а фишера е с голямата!!! за мен това сравнение нее обективно!
:
Podlecii.avg Цезар
Заглавие: Re: истина ли е това??? Нед Фев 23, 2014 6:45 pm
Mladencho написа:
Май ноктата са крали от xp,абсолутно същите звуци има тая нокта.
Подлеции,я кажи как се справя на оран тая пръчка ?
ами за сега много добре иначе и ти като мен, си забелязал че ноктата е копие на ХР!!! така е но ми се струва че е доста по-дълбока и ЛИПСВАТ паразитните сигнали въобще апарата се държи прекрасно на замърсени терени и на места с пеещи камъни
:
FELIX Цезар
Заглавие: Re: истина ли е това??? Нед Фев 23, 2014 6:50 pm
Podlecii.avg написа:
pechkata написа:
Велокс е по новия модел! наистина е тежък, но нее чак толкова, щом женами иска да дрънка с него начи нее чудо голямо, проблема е че сега требе по-голяма кирка и лопата
Кутията с електрониката няма ли възможност да се зака4а за колана,примерно?
pechkata Джадай
Заглавие: Re: истина ли е това??? Нед Фев 23, 2014 6:51 pm
Podlecii.avg написа:
Печка тези тестове са нереални!! Фишера е с абсолютно погрешна настройка!! процес JE това е дълбокия режим!! прегледай клипа внимателно! а и друго да ти кажа : нее честно относно Ноктата, тя е с малката антена, а фишера е с голямата!!! за мен това сравнение нее обективно!
Нищо подобно не съм имал в предвид с качването на клиповете... Не става дума за дълбок сигнал - при детектори на висока честота това е невъзможно да чуеш сестерция на 45см. ... А за приликите на работа...
Podlecii.avg Цезар
Заглавие: Re: истина ли е това??? Нед Фев 23, 2014 7:02 pm
FELIX написа:
Кутията с електрониката няма ли възможност да се зака4а за колана,примерно?
има възможност само батерията да се закача на колана !!! ако все пак решиш да откачиш кутията, със сигурност ще се разбалансира !! иначе така както си е, е много удобен и винаги стои в естествена поза готов за търкане ! НО държа да подчертая че апарата не е лек като Ф75! а с голямата антена си е бая тежък!
:
B.K. Преторий
Заглавие: Re: истина ли е това??? Сря Фев 26, 2014 1:59 am
Електрониката , крали от XP, кутията и външната батерия на GPX го докарват, - гаджалска пародия . Нищо особенно , апарат като апарат .
Симпличио Консул
Заглавие: Re: истина ли е това??? Сря Фев 26, 2014 10:09 am
B.K. написа:
Електрониката , крали от XP, кутията и външната батерия на GPX го докарват, - гаджалска пародия . Нищо особенно , апарат като апарат .
И само си представи как Подлеций е олабил на макс старио касетофон със записи на Трио "НЛО" и тръка ли тръка с Ноктата на плажо по гол тумбак.
Mladencho Цезар
Заглавие: Re: истина ли е това??? Сря Фев 26, 2014 10:35 am
Podlecii.avg на каква честота работи ноктата ?
Podlecii.avg Цезар
Заглавие: Re: истина ли е това??? Чет Фев 27, 2014 9:41 pm
Mladencho написа:
Podlecii.avg на каква честота работи ноктата ?
17,5 khz
:
Podlecii.avg Цезар
Заглавие: Re: истина ли е това??? Чет Фев 27, 2014 9:45 pm
Симпличио написа:
B.K. написа:
И само си представи как Подлеций е олабил на макс старио касетофон със записи на Трио "НЛО" и тръка ли тръка с Ноктата на плажо по гол тумбак.
абе теб още ли неса те блокирали бе ВОЙВОДО ????
:
Mladencho Цезар
Заглавие: Re: истина ли е това??? Чет Фев 27, 2014 11:07 pm