Заглавие: Re: За ментетата на Фишер Съб Фев 15, 2014 8:22 pm
pavli_q написа:
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ То да не би друг кантар да тръгва и да не ги свири камъните при вас пробвай и White’s TM-808 да видим как ще се справя при вас само Minelab GPX другото си е майтап работа
Е,не е баш така,сериозните машини работят,плитко,едвам,едвам,но работят.лошото е ,че имаме орудени, орудени и замърсени,неоарудени,с наличие на силно орудени камъни,неорудени чисти-въобще всякакви обекти,за което са нужни поне две машини,ама...........не всеки може си ги позволи,особено когато ГПХ трябва ти е в арсенала,така че ....търсим компромиси В интерес на истината друг кантар не съм пробвал,та може и да не е до Джеминито,а просто кантарите толкоз да могат....Тук Трибала требе внесе яснота!..
Saweer Новобранец
Заглавие: Re: За ментетата на Фишер Нед Фев 16, 2014 9:19 pm
Никой не каза по какво се разпознават прословутите ментета...
adventurer Преторий
Заглавие: Re: За ментетата на Фишер Нед Фев 16, 2014 10:38 pm
Saweer написа:
Никой не каза по какво се разпознават прословутите ментета...
няма и да кажат,защото не са виждали такива а стоката тук таме трябва да се продава
Saweer Новобранец
Заглавие: Re: За ментетата на Фишер Пон Фев 17, 2014 7:51 pm
мда прав си...
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: За ментетата на Фишер Пон Фев 17, 2014 8:16 pm
бобо написа:
....В интерес на истината друг кантар не съм пробвал,та може и да не е до Джеминито,а просто кантарите толкоз да могат....Тук Трибала требе внесе яснота!..
Е,най-точно може да каже съвестен човек,който е минал по изброените терени-в друг сектор и в нова тема...Все пак,кантарите могат да поднасят и изненади...
Хаосът е или временен,или гибелен!
Hadjiev Легионер
Заглавие: ментетата Сря Фев 19, 2014 11:22 pm
по принцип друпнатите копия може да будат мн еднакви сус оригиналите..но 90% 4е не пи6е мад ин USA..ако е копие някуде или пи6е реплика или made in china...друг лесен на4ин за проверка е след месец исползване и няколко по4иствания лепенките се разлепват тотално боята си променя цвета...батериите падат за 2,3 4аса вместо за 10 или 20...това е на прув поглед аз живея в португалия и жена ми работи в китаиски магазин..,собственика е мн пекано китаи4е...хоим на риба 4ат пат като му омрузне ку4е6кото :Д наскоро го засякох като закарах жената..и го запитах специално за репликите..6тот с интерес следя тая тема..4овека си обясни от до...ас ли4но сум горд собственик на FISHER GOLD BUG.
Симпличио Консул
Заглавие: Re: За ментетата на Фишер Сря Фев 19, 2014 11:37 pm
Хаджиев, в Португалия никой ли не продава Фишер, че си го купил от български сайт?
Hadjiev Легионер
Заглавие: :) Пет Фев 21, 2014 9:30 pm
да ти кажа 4естно няма мн голям избор тук...португалиа хората ако тряя да копаят за злато викат еее то има и капа4ки от бира,,мн работа не си струва :Д така 4е си направи сметка кво има... ако в бг има 10 саита кото са конкорентно способни за металодетекторите тук има 1 или 2 които само с пору4ка и 4ака6 и не се знае кога 6е доиде...а и от бг ми излиза 150 евро по евтино дори един свестен форум няма за фенове и лубители