Здравейте колеги. Фишера ми се заклини и не мага да разглобя горната от средната 4аст. Някой ако знае как да го развия без да го с4упя да сподели.
ivanasen Джадай
Заглавие: Re: фишер ф5 Нед Сеп 29, 2013 11:58 pm
borislav123 написа:
Здравейте колеги. Фишера ми се заклини и не мага да разглобя горната от средната 4аст. Някой ако знае как да го развия без да го с4упя да сподели.
Ако ти е в гаранция просто го изпрати на сервиза , или, ако му е изтекла гаранцията пак го изпрати в сервиза. Няколко лв. транспортни разходи са без значение! Обади се на Светльо и се разберете. Тръпката на терена е по-силна ,отколкото , ако не излезеш с уреда си да потъркаш!
Добрите приятели са като звездите; не винаги ги виждаш, но знаеш, че винаги са там.
Понякога за да бъде истинско приятелството е нужен и скалпел!!!
tatoos_dd Преторий
Заглавие: Re: фишер ф5 Пон Сеп 30, 2013 8:41 am
borislav123 написа:
колега и аз сам имал тоз проблем на тесорото просто с е сабрал пепел и ако можеш го намокри малко сас вода полеиго и штесе отвие
borislav123 Консул
Заглавие: Re: фишер ф5 Вто Окт 01, 2013 10:39 pm
Има още гаранция апарата.Ако не успея да го развия ще го пратя когато завали сняг . Сега не е време за поправка . Не е толкова сериозно , но дразни.
ivanasen Джадай
Заглавие: Re: фишер ф5 Вто Окт 01, 2013 10:56 pm
borislav123 написа:
Има още гаранция апарата.Ако не успея да го развия ще го пратя когато завали сняг . Сега не е време за поправка . Не е толкова сериозно , но дразни.
Щом е в гаранция , Колега точно около 1 ден и половина уреда няма да е при теб. Времето от изпращането му по еконт и връщането му.
Добрите приятели са като звездите; не винаги ги виждаш, но знаеш, че винаги са там.
borislav123 Консул
Заглавие: Re: фишер ф5 Нед Окт 20, 2013 12:53 pm
Някой може ли да ми даде на Светльо номера
ivanasen Джадай
Заглавие: Re: фишер ф5 Нед Окт 20, 2013 4:33 pm
borislav123 написа:
Някой може ли да ми даде на Светльо номера
GSM 0889197820 Мисля , че е този!