Заглавие: Re: За ментетата на Фишер Пет Фев 14, 2014 2:32 pm
akulata88 написа:
Един апарат може лесно да се проследи дали е оригинален- по серийния номер..... дайте да ги видим тези фалшификати........ фирмата Фишер уведомена ли, че се предлагат фалшификати..... Аз доколкото знам се предлагат само китайски текнетис, който лесно се разпознават дори визуално........
Интересно как се познават "визуално",и откъде черпиш информация,че се предлагат само "дръпнати" Текнетисти,а внесените от САЩ интересно в каква посока поемат?
akulata88 Преторий
Заглавие: Re: За ментетата на Фишер Пет Фев 14, 2014 3:14 pm
http://metaldetecting.eu/index.php/topic,1361.0.html - предполагам,че няма да обаркаш т2 с китайската реплика
akulata88 Преторий
Заглавие: Re: За ментетата на Фишер Пет Фев 14, 2014 3:22 pm
astervil написа:
akulata88 написа:
Един апарат може лесно да се проследи дали е оригинален- по серийния номер..... дайте да ги видим тези фалшификати........ фирмата Фишер уведомена ли, че се предлагат фалшификати..... Аз доколкото знам се предлагат само китайски текнетис, който лесно се разпознават дори визуално........
Интересно как се познават "визуално",и откъде черпиш информация,че се предлагат само "дръпнати" Текнетисти,а внесените от САЩ интересно в каква посока поемат?
Информацията е само за просветени.... . В днешно време китайски реплики има на почти всичко като се започне от резачки, телефони, металотърсачи и т.н. . Точно копие на даден продукт обаче не се прави.... защото попада под ударите на закона за интелектуалната собственост- http://europa.eu/youreurope/business/start-grow/intellectual-property-rights/index_bg.htm#bulgaria_bg_protecting-intellectual-property .
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: За ментетата на Фишер Пет Фев 14, 2014 3:33 pm
Колеги, който иска да си поема риска - избора е личен Като стане нещо с апарата си търсете търговеца или го пращайте в САЩ, ако е оргинален. Транспорта за отиване и връщане ще е мин. 200лв. 2 месеца ще сте без металотърсач и ще го получите на митницата и ще платите и ДДС и мито при получаване. Няколко души вече плакаха!
Безплатна доставка до всяка точка на страната. www.mdetectors.bg 12 ГОДИНИ С ВАС!
akulata88 Преторий
Заглавие: Re: За ментетата на Фишер Пет Фев 14, 2014 3:47 pm
За България вие сте официален представител на марката, но предполагам няма да откажете сервиз ако е закупен и от следните места - http://www.fisherlab.com/security/dealers.htm
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: За ментетата на Фишер Пет Фев 14, 2014 4:35 pm
Знаеш ли, ще поема сервиза точно толкова, колкото на мои апарат в Англия С една дума: Не рискувай!
Безплатна доставка до всяка точка на страната. www.mdetectors.bg 12 ГОДИНИ С ВАС!
pavli_q Про-Консул
Заглавие: Re: За ментетата на Фишер Пет Фев 14, 2014 4:54 pm
www.mdetectors.com написа:
Знаеш ли, ще поема сервиза точно толкова, колкото на мои апарат в Англия С една дума: Не рискувай!
Айде стига де значи ако си тръгна от България с уреда които е купен от вас и отида да работя в Англия и там имам проблем с уреда няма да ми важи гаранцията много него вярвам това нещо
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: За ментетата на Фишер Пет Фев 14, 2014 5:05 pm
pavli_q написа:
www.mdetectors.com написа:
Айде стига де значи ако си тръгна от България с уреда които е купен от вас и отида да работя в Англия и там имам проблем с уреда няма да ми важи гаранцията много него вярвам това нещо
Точно такъв случай имахме и не един, и направо не рискувай. Направо ми го пращай, ако има проблем.
Симпличио Консул
Заглавие: Re: За ментетата на Фишер Пет Фев 14, 2014 5:21 pm
Благодаря на всички, които участват в тази тема и най-вече на МДетекторс, за да се изяснят предимствата, когато купуваш апарат от официален дилър на съответната марка, както и рисковете, когато купуваш от разни съмнителни сайтове, както и втора ръка детектори у нас или чрез E-bay.
Много наивни търсачи си мислят, че ако купят втора ръка детектор с няколкостотин лева по-евтино, са направили голям удар, но имайте предвид, че живеем в 21 век, има изобилие от стоки и парите трябва да се инвестират в надеждни сделки, особено ако става въпрос за електроника. Затова основните принципи при покупка на детектор са да е купен в България, от официалния дилър на марката, а ако апаратът е употребяван, то остатъчната му гаранция да е поне 1 година, за да може спокойно да се ползва, понеже не може да знаем дали предишният му собственик го е експлоатирал правилно.
pechkata Джадай
Заглавие: Re: За ментетата на Фишер Пет Фев 14, 2014 5:30 pm
то остатъчната му гаранция да е поне 1 година, за да може спокойно да се ползва, понеже не може да знаем дали предишният му собственик го е експлоатирал правилно. написа:
То за неправилна експлоатация гаранция няма...
Симпличио Консул
Заглавие: Re: За ментетата на Фишер Пет Фев 14, 2014 5:58 pm
pechkata написа:
Всъщност да, дилърът може да ти откаже безплатна поправка, ако прецени, че повредата е предизвикана от калпава екплоатация, но поне ще ти го приеме за поправка, а няма да го пращаш някъде в Щатите, както обясни и по-горе МДетекторс.
pechkata Джадай
Заглавие: Re: За ментетата на Фишер Пет Фев 14, 2014 6:07 pm
Да това е дилъра на Фишер Гарет ХР и др. - питай го каквото те интересува...
akulata88 Преторий
Заглавие: Re: За ментетата на Фишер Пет Фев 14, 2014 7:26 pm
tatoos_dd написа:
здравеите имам еди вапрос кам светлио примерно сам си купил fisher от някаде другаде ,и недаиси боже му стане нешто и е вав гаранция вие като официален дистрибутор и сервис.ште ми го отремонтиратели. А и между другото оит има фишер в гаранция да иде на официалният саит там в момента тече промоция одалжаване на гаранцията с 1 години аз лично сия одалжих пишеш серииният номер .имена и такива работи.значи моят не е менте штом хората от фишер ми отговориха на меила.че всичко е нарет и ми благодариха че използвам техен продукт.
Мисля, че за удължаването на гаранцията трябва да се отвори нова тема и да се отбележи като Важна!
pavli_q Про-Консул
Заглавие: Re: За ментетата на Фишер Пет Фев 14, 2014 9:54 pm
Голям интерес към Fisher хората знаят от какво да се интересуват това може само да ме радва и поддръжници и противници от половин година и повече само за него се пише из форума като че други марки няма ,ама им е кат трън в г....
Симпличио Консул
Заглавие: Re: За ментетата на Фишер Пет Фев 14, 2014 10:03 pm
Ами колега, Фишер все пак е стара компания с традиции, дано след модела Евротек, който на практика е разработен за България, да се сетят, че тук не се търсят американски монетки и съответно да направят един наистина адекватен за нашите терени апарат.
Последната промяна е направена от Симпличио на Пет Фев 14, 2014 10:39 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти
Мушамата Новобранец
Заглавие: Re: За ментетата на Фишер Пет Фев 14, 2014 10:12 pm
pavli_q написа:
Голям интерес към Fisher хората знаят от какво да се интересуват това може само да ме радва и поддръжници и противници от половин година и повече само за него се пише из форума като че други марки няма ,ама им е кат трън в г....
Само че,това не решава въпроса с ментаците и с разните му там мошенници, които ги продават,гледайки те в очите
бобо Джадай
Заглавие: Re: За ментетата на Фишер Пет Фев 14, 2014 10:34 pm
pavli_q написа:
Бе ко ви става ,бе хора,тва кат си купите Фишер нещо да не се повреждате ,бе?Не ти ли прави впечатление ,че сте 4-5 човека ,дет сте си сложили капаците.Требе да дойдеш да ми копаш сигналите на Джеминито,или да ми търсиш дребняците с Ф пойнта....една седмица,да видим после дали ша споменеш повече тая марка-и на сън ша се стряскаш....Фишер та фишер....ма що ли ви обръщам внимание,....то май само аз останах....
Saweer Новобранец
Заглавие: Re: За ментетата на Фишер Съб Фев 15, 2014 12:05 am
Аз го закупих от metalotarsachi.com работи ама менте или не нз и как се разпознават ? А аз като го закупих black-a не ми дадоха гаранция...гаранцията била фактурата....това ли е правилното???
jorkata04 Новобранец
Заглавие: Re: За ментетата на Фишер Съб Фев 15, 2014 12:29 am
Saweer написа:
Аз го закупих от metalotarsachi.com работи ама менте или не нз и как се разпознават ? А аз като го закупих black-a не ми дадоха гаранция...гаранцията била фактурата....това ли е правилното???
Да фактурата би трябвало пак да е гаранция , попринцип на много техники е така.
astervil Про-Консул
Заглавие: Re: За ментетата на Фишер Съб Фев 15, 2014 7:07 am
pechkata написа:
Печка кво разбираш от "не правилна експлоатация"- да го блъскаш в земята ли? В края на краищата не стои за украшение в секцията ,а се използува навън,на полето!И при разумна експлоатация понякога се получават инфекции.Все пак е техника!И да те питам,ако си дал 2-3 хилки за машина дали изобщо ще пееш тази песен.По важно е да си го закупил от правилното място и правилните хора,защото и с гаранция и без,винаги ще ти помогнат. Иначе си много "вещ" за всичко!
Последната промяна е направена от astervil на Сря Фев 19, 2014 12:42 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти
pavli_q Про-Консул
Заглавие: Re: За ментетата на Фишер Съб Фев 15, 2014 11:19 am
бобо написа:
pavli_q написа:
Бе ко ви става ,бе хора,тва кат си купите Фишер нещо да не се повреждате ,бе?Не ти ли прави впечатление ,че сте 4-5 човека ,дет сте си сложили капаците.Требе да дойдеш да ми копаш сигналите на Джеминито,или да ми търсиш дребняците с Ф пойнта....една седмица,да видим после дали ша споменеш повече тая марка-и на сън ша се стряскаш....Фишер та фишер....ма що ли ви обръщам внимание,....то май само аз останах....
Аз нищо не казвам фактите сами говорят погледни дали е имало тема за Фишер и вие противниците на тази марка да не сте писали Не е задължително да пишете по всички теми .Просто е добре ние да си обсъждаме проблемите ,настройките , начина на работа .... на Фишер.А не някои си дървен философ да ме убеждава, че не ставала тази марка уреди за нищо като че съм му търсил мнението
п.п Извинявам се ако съм засегнал някои от членовете на този форум лично , но не е с лоши помисли просто визирам фактите
Последната промяна е направена от pavli_q на Съб Фев 15, 2014 11:53 am; мнението е било променяно общо 1 път
Gandalf Джадай
Заглавие: Re: За ментетата на Фишер Съб Фев 15, 2014 11:39 am
pavli_q написа:
бобо написа:
pavli_q написа:
Аз нищо не казвам фактите сами говорят погледни дали е имало тема за Фишер и вие противниците на тази марка да не сте писали Не е задължително да пишете по всички теми .Просто е добре ние да си обсъждаме проблемите ,настроилите, начина на работа .... на Фишер.А не някои си дървен философ да ме убеждава, че не ставала тази марка уреди за нищо като че съм му търсил мнението
п.п Извинявам се ако съм засегнал някои от членовете на този форум лично , но не е с лоши помисли просто визирам фактите
Подкрепям мнението естествено...
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: За ментетата на Фишер Съб Фев 15, 2014 1:59 pm
бобо написа:
Ами,имаш време и място да се поправиш... А"Джеминито" как е? На какво разстояние(въздушно)хваща джанта от лек автомобил?...Но ова е за нова тема и на друго място.
Хаосът е или временен,или гибелен!
бобо Джадай
Заглавие: Re: За ментетата на Фишер Съб Фев 15, 2014 6:34 pm
Трибал-М написа:
бобо написа:
Ами,имаш време и място да се поправиш... А"Джеминито" как е? На какво разстояние(въздушно)хваща джанта от лек автомобил?...Но ова е за нова тема и на друго място.
Джеминито не можахме го подкараме въобще по нашенско.Пищеше на всеки по голям оруден камък.кат се вижда камъка-хубуу,ма кат е под земята..... Засилихме го по северна България,и там си работело....
pavli_q Про-Консул
Заглавие: Re: За ментетата на Фишер Съб Фев 15, 2014 8:04 pm
[quote="бобо" Джеминито не можахме го подкараме въобще по нашенско.Пищеше на всеки по голям оруден камък.кат се вижда камъка-хубуу,ма кат е под земята..... Засилихме го по северна България,и там си работело....[/quote] +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ То да не би друг кантар да тръгва и да не ги свири камъните при вас пробвай и White’s TM-808 да видим как ще се справя при вас само Minelab GPX другото си е майтап работа