Колеги даите някакво предложение за раница и да е по евтинка трябва ми височината да и е от 60см. или повече.Благодаря предварително
ivanasen Джадай
Заглавие: Re: миронимо Вто Фев 04, 2014 12:28 am
mironimo написа:
Колеги даите някакво предложение за раница и да е по евтинка трябва ми височината да и е от 60см. или повече.Благодаря предварително
Войнишка мешка няма ли да ти върши работа ? И то е много евтина.
Добрите приятели са като звездите; не винаги ги виждаш, но знаеш, че винаги са там.
Понякога за да бъде истинско приятелството е нужен и скалпел!!!
mironimo Легионер
Заглавие: миронимо Вто Фев 04, 2014 2:32 am
Нямам си и на идея пък несъм виждал никъде да ги продават
galus Легионер
Заглавие: Re: миронимо Вто Фев 04, 2014 7:05 am
Купи си промазан плат и дай на шивач да ти ушие калъф по размер удобен на теб.Моят е от плат за химически плащ ,не пропуска вода.
mironimo Легионер
Заглавие: mironimo Вто Фев 04, 2014 4:37 pm
Загледал съм се по едни китаиски EYE ама колко са стока не се знае не изглеждат лоши
kaponcheto Про-Консул
Заглавие: Re: миронимо Вто Фев 04, 2014 11:20 pm
няма смисъл от евтина 2 излизания и е скъсана 5 години с мешката и реших да мина на раница за един сезон 2 евтини раници и сега съм с скъпа и тя е тръгнала. По удобно е но по здраво от мешката и брезента няма
kaponcheto Про-Консул
Заглавие: Re: миронимо Вто Фев 04, 2014 11:22 pm
за 20-30 паунда можеш да си поръчаш читава раница от UK
mironimo Легионер
Заглавие: миронимо Сря Фев 05, 2014 12:01 am
Ами аз не смятам да я натоварвам много много около 8-10кила машината лопатката и вода
Mladencho Цезар
Заглавие: Re: миронимо Сря Фев 05, 2014 2:15 am
mironimo написа:
около 8-10кила машината лопатката и вода
УаааааУуУууууу или водата ти е много или лопатата тежка ...
mironimo Легионер
Заглавие: миронимо Сря Фев 05, 2014 3:10 am
Ами със две лопатки ще сам да има една в резерва батери слушалки втора сонда горе долу това е смятам че ще станат 10кг.Насам ги изчислявал
sashometila Легионер
Заглавие: Re: миронимо Сря Фев 05, 2014 11:02 am
galus написа:
Купи си промазан плат и дай на шивач да ти ушие калъф по размер удобен на теб.Моят е от плат за химически плащ ,не пропуска вода.
И според мен това е най добрият вариант.Сега съм с мешка и не се бях сетил за химическия плащ, но ще се оборудвам задължително.Това че не пропуска вода понякога си е от голямо значение.
Имаме си земя, имаме си вода, и си правиме кал !
бобо Джадай
Заглавие: Re: миронимо Сря Фев 05, 2014 7:34 pm
mironimo написа:
Тръгваш по моловете и търсиш-няма друг начин-раницата е много важен аксесоар-аз се уредих с раница Гарет,от колегата Mladencho,много е добра,но вече не се произвеждали,а и били скъпи....,но от както съм с нея,дет са вика-"са родих"
mironimo Легионер
Заглавие: миронимо Сря Фев 05, 2014 9:14 pm
По моловете не се барат 200-300лв. колкото една машина от ниските класове повече от 70лв. не ми се дават
borislav123 Консул
Заглавие: Re: миронимо Сря Фев 05, 2014 9:50 pm
Колега пробвай в ловно рибарските магазини. Ловните раници са удобни.