Заглавие: Откриване на сезона-30-31май-01юни-2014,с.Бероново Вто Апр 08, 2014 1:01 pm
На територията на с.Бероново община Сунгуларе около р.Луда Камчия-бившия къмпинг ще се проведе откриване на сезон 2014г. на Българската асоциация на търсачите на самородно злато и метеорити.Сбирката ще се проведе на датите 30-31май,01юни-2014г.Поканени са всички членове на БАТСЗМ,както и гости от България и Европа,регионални и национални медии да отразят събитието за да покажат практикуване на хобито промиване на речно злато.По време на сбирката ще се разиграят 2 състезания,едното ще се проведе със собствените съоражения на всеки участник направо на реката в продължение на 3 часа работа.Всеки участник ще си изтегли номера на предварително маркираното място около реката.Местата ще бъдат оградени и маркирани предварително от организаторите.Второ състезание ще бъде с металдетектори,като за целта ще бъде определено също заградено място и ще има скрити неща под земята.Основното спане ще бъде на палатки,като мястото предварително ще бъде почистено и обработено с химикали против кърлежи и други вредители.За тези които не искат да бъдат на палатки в селото има няколко къщи за гости и ще бъде добре който желаe да спи в тях да се обади на този телефон за предварителна резервация,като казва че е за сбирката на асоциацията. 0878799903-Георги. Телефони за връзка: - 0888654620-Кирил - 0876130369-Кирил -0893747438-Кирил http://www.forum.zlatoimeteoriti.bg/viewtopic.php?f=20&t=740
Колеги за да има стимул в състезанията по време на сбирките в двете категории ще внеса малко разясняване,а именно. 1-Състезание с драги и улей. 2-Състезание с металдетектори в затворено пространство. Общо ще бъдат проведени три състезания както следва,първото е при откриването на сезона края на месец май.Второто ще се проведе на сбирката на с.Средногорово над Бузовград месец юли.Август месец ще се проведе традиционното състезание с легенчета на брега на яз.Копринка. И третото състезание с улей и драги и металдетектори ще направим месец септември над гр.Гурково общ.Твърдица. Всеки участник ще получава определен брой точки през провеждането на трите етапни състезания които ще се натрупват, и състезателите събрали най много точки при закриване на сезона месец септември ще получат почетна грамота + купа за първите три места.Така че тренирайте защото всеки може да спечели.Дребните награди от спонсори няма да ги споменавам за да бъдат изненади.
Заглавие: Re: Откриване на сезона-30-31май-01юни-2014,с.Бероново Пон Май 19, 2014 3:30 pm
За всички, които дойдат ще има подаръци от WWW.GARRETT.BG а участващите в състезанията с металотърсачи, ще има допълнителни награди отново от Гарет България, нали Чарлс Гарет ни е член!!!
Всички собственици на
GARRETT ACE 150 http://www.shop.imperio.bg/garrett_ace_150metalotarsach и
да донесат металотърсачите си, защото от WWW.GARRETT.BG ще предоставим БЕЗПЛАТНИ ПРОТЕКТОРИ за малките сонди. ОСновната задача, е че при ползването на металотърсачът за търсене на самородно злато се износват сондите и протекторите, а така ще имате нов.
Ще осигурим и награди - GARRETT торби http://www.shop.imperio.bg/garrett-chanta-metalotarsach и GARRETT слушалки
на победителите от състезанията с металотърсачи!+грамоти за участието и определен брой точки които се наслагват на следващите две състезания с металотърсачи месеците юли и септември ще получат за 1,2 и 3 място по една хубава купа. Очакваме Ви!
Заглавие: Re: Откриване на сезона-30-31май-01юни-2014,с.Бероново Пон Май 19, 2014 4:02 pm
Всички да са най-късно в 11 часа на 31-05-2014г. да сте там. Всеки да каже поне на 5 човека, за да стане интересно. Поканени са златари, търсачи на всичко, което Ви дойде на акъла. Време е за смяна на протекторите
Безплатна доставка до всяка точка на страната. www.mdetectors.bg 12 ГОДИНИ С ВАС!
Golden Mask Джадай
Заглавие: Re: Откриване на сезона-30-31май-01юни-2014,с.Бероново Сря Май 21, 2014 10:31 pm
От мен за събора разигран в томбола ще има един Golden Mask 4 Pro с антени 5'' и 9'' Носете си детекторите за злато, ако някой иска да сравнява
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: Откриване на сезона-30-31май-01юни-2014,с.Бероново Чет Май 22, 2014 10:45 am
Аз ще взема и злато
Безплатна доставка до всяка точка на страната. www.mdetectors.bg 12 ГОДИНИ С ВАС!
Kiril62 Admin
Заглавие: Re: Откриване на сезона-30-31май-01юни-2014,с.Бероново Чет Май 22, 2014 11:47 am
Искам да внеса едно уточнение ,за да няма после пак писане на разни коментари които не са по темата.Целите ни и задачите са в дългосрочен план приемане в Световната асоциация.За тази цел трябва да бъдат проведени редица състезания и всичко описано в портоколи и предоставени на тях.Но поради това че имаме и членове с металдетектори,затова от тази година въвеждаме и този тип състезания в затворено пространство и получаване на определен брой точки които ще се наслагват за крайното класиране месец септември.Които са посещавали миналата година сбирките които проведохме 7 на брой знаят какво се прави.За сега сме установили контакт със Словашката национална асоциация и фигурираме на техния офциален сайт.
http://www.goldpanning.sk/index.php/zlatokopecke-organizacie Това е и официалния сайт на световната асоциация ,и всеки може да го посети и разгледа.
http://worldgoldpanningassociation.com/ Голямото състезание с промиване на различни категории мъжа,жени и деца ще проведем месец август на брега на яз.Копринка.Сега ви очакваме на откриването на сезона и стартирането на поредица сбирки тази година.
kaponcheto Про-Консул
Заглавие: Re: Откриване на сезона-30-31май-01юни-2014,с.Бероново Съб Май 31, 2014 8:37 am
Как е времето днес в района на събора ?
mironimo Легионер
Заглавие: миронимо Съб Май 31, 2014 9:11 am
Е няма да е слънчево ама поне да не вали.И аз още се чудя дали да тръгвам
kaponcheto Про-Консул
Заглавие: Re: Откриване на сезона-30-31май-01юни-2014,с.Бероново Съб Май 31, 2014 10:20 am
това имах предвид дали вали вече събираме багажа каквото е такова май.
mironimo Легионер
Заглавие: миронимо Съб Май 31, 2014 10:32 am
И ние сме така тъкмо ще тръгваме
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: Откриване на сезона-30-31май-01юни-2014,с.Бероново Съб Май 31, 2014 9:22 pm
Колеги, тъкмо се връщам от събора на БАТСЗМ. Въпреки валежа, дойдоха страшно много хора, дори обектива неможеше да ги хване. Благодаря на толкова много хора, с които се запознахме на живо. Чест и почитания за всички, които дойдоха и ни подкрепиха въпреки дъжда. Имаше много подаръц и съспенс по търсене, и отново XP DEUS преби всичко наред
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: Откриване на сезона-30-31май-01юни-2014,с.Бероново Съб Май 31, 2014 10:25 pm
В момента колегите от събора са на производствен безплатен банкет - барбекю с напитки от БАТСЗМ - НАЗДРАВЕ!!! и добре дошли на новите членове на БАТСЗМ!
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ?
бобо Джадай
Заглавие: Re: Откриване на сезона-30-31май-01юни-2014,с.Бероново Нед Юни 01, 2014 9:45 am
www.mdetectors.com написа:
, и отново XP DEUS преби всичко
И какъв беше регламента,и кои бяха опонентите?А целите какви бяха?...Струва ми се,че малко преувилечивате с тоя Деус....-ся да не кажеш ,че пак хейтърствам-просто съм любопитен,но нямам време да ходя по съборите ,да му направя аз, един тест на божеството...
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: Откриване на сезона-30-31май-01юни-2014,с.Бероново Нед Юни 01, 2014 1:51 pm
бобо написа:
И какъв беше регламента,и кои бяха опонентите?А целите какви бяха?...Струва ми се,че малко преувилечивате с тоя Деус....-ся да не кажеш ,че пак хейтърствам-просто съм любопитен,но нямам време да ходя по съборите ,да му направя аз, един тест на божеството...
Религиите и божествата са "измислени "(създадени) от хората.Разликата е,че едните са първобитно-антични,а другите-съвременни.
Хаосът е или временен,или гибелен!
adminn Admin
Заглавие: Re: Откриване на сезона-30-31май-01юни-2014,с.Бероново Нед Юни 01, 2014 3:28 pm
бобо написа:
Скоро ще пуснем и филмчето по награждаването. Като гледам не само най-първия е с Деус ама и още двама
https://mdetectors.com/
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: Откриване на сезона-30-31май-01юни-2014,с.Бероново Нед Юни 01, 2014 7:36 pm
бобо написа:
Случая със XP DEUS е толкова уникален, че няма аналог. Повярвай ми продавам всичко и съм работил с почти всичко. Не само тестове, а и на ход, а съм в контакт с колеги постоянно и за разлика от другите търговци, които все едно продават сирене, аз много точно и реално гледам на всичко свързано с металдетектинга и винаги слушам, какво говорят като седнат да пушат по цигара или хапват... относно машинките. Твоя случай ми е супер познат. Най-добре се свържи, с някой който работи с Деус и го питай, ама тоя да го ползва поне по един път на седмица и да е чел ръководството. Тогава влез и напиши, какво си чул Големи тегавци си купиха Деус и ти ще си купиш също бъди сигурен, ако разбираш де! Рано или късно ще ми звъннеш
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: Откриване на сезона-30-31май-01юни-2014,с.Бероново Нед Юни 01, 2014 9:28 pm
Случая със XP DEUS е толкова уникален, че няма аналог. Повярвай ми продавам всичко и съм работил с почти всичко. Не само тестове, а и на ход, а съм в контакт с колеги постоянно и за разлика от другите търговци, които все едно продават сирене, аз много точно и реално гледам на всичко свързано с металдетектинга и винаги слушам, какво говорят като седнат да пушат по цигара или хапват... относно машинките. Твоя случай ми е супер познат. Най-добре се свържи, с някой който работи с Деус и го питай, ама тоя да го ползва поне по един път на седмица и да е чел ръководството. Тогава влез и напиши, какво си чул Големи тегавци си купиха Деус и ти ще си купиш също бъди сигурен, ако разбираш де! Рано или късно ще ми звъннеш
Такъв пост може да напише човек,който първо е търсач по душа,а после търговец.Щраквам ти един голям плюс,въпреки,че от самото начало нямам достъп до тези "екстри"... Поздрави и още по-големи успехи!
Хаосът е или временен,или гибелен!
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: Откриване на сезона-30-31май-01юни-2014,с.Бероново Сря Юни 04, 2014 8:32 pm
Ето едно филмче за събора в с.Беровоно. Да се готви Северо-Западна България
Petronii Цезар
Заглавие: Re: Откриване на сезона-30-31май-01юни-2014,с.Бероново Чет Юни 05, 2014 12:03 am
Да се готви Северо-Западна България
И къде ще да е това ?
Откриване на сезона-30-31май-01юни-2014,с.Бероново