Заглавие: Здравейте. Интересува ме от къде мога да си взема автоматизирано сито за промиване на злато? Вто Яну 28, 2014 9:58 pm
Ако няйкои продава моля нека се свърже с мен
Gandalf Джадай
Заглавие: Re: Здравейте. Интересува ме от къде мога да си взема автоматизирано сито за промиване на злато? Вто Яну 28, 2014 10:08 pm
marinovdanny написа:
Ако няйкои продава моля нека се свърже с мен
Влез в www.ZLATOIMETEORITI.BG
Там ще разбереш всичко което те интересува!!!
marinovdanny Новобранец
Заглавие: :) Вто Яну 28, 2014 10:10 pm
ami vlizah no nevidqh nqkoi da prodava
Gandalf Джадай
Заглавие: Re: Здравейте. Интересува ме от къде мога да си взема автоматизирано сито за промиване на злато? Вто Яну 28, 2014 10:21 pm
marinovdanny написа:
Регистриран ли си там, и във форума на БАТСЗМ ли влезе?
Gandalf Джадай
Заглавие: Re: Здравейте. Интересува ме от къде мога да си взема автоматизирано сито за промиване на злато? Вто Яну 28, 2014 10:24 pm
marinovdanny написа:
Споко, и да не се оправиш " Kiril62 " наблюдава този форум и като ти види темата вярвам че ще ти помогне! А той е важния човек в другия форум...
membrane Новобранец
Заглавие: Re: Здравейте. Интересува ме от къде мога да си взема автоматизирано сито за промиване на злато? Вто Яну 28, 2014 10:34 pm
Колега дай телефон за връзка
marinovdanny Новобранец
Заглавие: asdsad Вто Яну 28, 2014 10:38 pm
0886797923. ako iska6 pi6i mi tuk
sashometila Легионер
Заглавие: Re: Здравейте. Интересува ме от къде мога да си взема автоматизирано сито за промиване на злато? Вто Яну 28, 2014 11:08 pm
Колега, имам чувството че и ти си новобранец като мене, ама автоматизирано сито за промиване на злато такова животно май нема.А ако има до 200 000 лв съм готов да дам.Виж, сито за пресяване на едрата фракция ,улей, или драга за промиване да.Ама после от магнетита трябва да отделиш златото.Абе не е както си го мислиш, от едната страна лопата пясък ,а от другата да излезе 10 грама злато.Даже пак много лесно ти го обясних ама...Ако си се упалил и си сериозен както ти казаха обърни се към Кирчо, той ще ти даде най-добри съвети.
membrane Новобранец
Заглавие: Re: Здравейте. Интересува ме от къде мога да си взема автоматизирано сито за промиване на злато? Вто Яну 28, 2014 11:13 pm
Колега, разполагам с драга (на ремарке) за промиване на злато с багер. Ако те интересува точно това утре ще ти предоставя снимки и повече информация.
marinovdanny Новобранец
Заглавие: zdr Вто Яну 28, 2014 11:15 pm
koncentrator ili ne6to takova mai mu be6e imeto
membrane Новобранец
Заглавие: Re: Здравейте. Интересува ме от къде мога да си взема автоматизирано сито за промиване на злато? Вто Яну 28, 2014 11:20 pm
Концентратора е финалната машина за отделяне на златото от другата тежка фракция.
marinovdanny Новобранец
Заглавие: zdr Вто Яну 28, 2014 11:22 pm
da ot kade moga da si zakupq ?
membrane Новобранец
Заглавие: Re: Здравейте. Интересува ме от къде мога да си взема автоматизирано сито за промиване на злато? Вто Яну 28, 2014 11:38 pm
Обърни се към колегите които разбират (админи, модератори) аз лично незная.
sashometila Легионер
Заглавие: Re: Здравейте. Интересува ме от къде мога да си взема автоматизирано сито за промиване на злато? Вто Яну 28, 2014 11:50 pm
marinovdanny написа:
koncentrator ili ne6to takova mai mu be6e imeto
Пич, първо вземи пиши на кирилица.После вземи прочети малко, не много, според зависи.Аз, за да не задавам въпроси като твоите, изчетох форума 3 пъти, и пак ме е срам за някои въпроси дето задавам, ама твойто е прекалено.Нищо лошо да питаш, ама поинтересувай се поне малко преди това.
marinovdanny Новобранец
Заглавие: з Сря Яну 29, 2014 8:37 am
Разбирача хайде отговори ми на въпроса който зададох де? аз никаде не намерих в форума това което ме интересува така че който може нека да помогне
marinovdanny Новобранец
Заглавие: з Сря Яну 29, 2014 9:22 am
Моля някой ако прави такива концентратори или прдава нека да се свърже със мен.
van_helsing Про-Консул
Заглавие: Re: Здравейте. Интересува ме от къде мога да си взема автоматизирано сито за промиване на злато? Сря Яну 29, 2014 12:58 pm
колко концентрат вадиш, та да ти е необходим концентратор? Ако е много килограми ти трябва вибрационна мака, която е много скъпа. Ако е средно можеш да си поръчаш от Ebay това
ако е по-малко давай на леген
marinovdanny Новобранец
Заглавие: з Сря Яну 29, 2014 2:56 pm
Благодаря но няма ли някой в Бг който може да ми направи концентраотор? или някакъв сайт от който мога да си купя ?
Gandalf Джадай
Заглавие: Re: Здравейте. Интересува ме от къде мога да си взема автоматизирано сито за промиване на злато? Сря Яну 29, 2014 5:11 pm
https://www.youtube.com/watch?v=Z8W7mXZX9sY
marinovdanny Новобранец
Заглавие: з Сря Яну 29, 2014 6:19 pm
Аз искам нещо по обикновенно. няма ли от къде да се закупи в Бг или някоий който може да направи ?
Gandalf Джадай
Заглавие: Re: Здравейте. Интересува ме от къде мога да си взема автоматизирано сито за промиване на злато? Сря Яну 29, 2014 6:30 pm
marinovdanny написа:
Аз искам нещо по обикновенно. няма ли от къде да се закупи в Бг или някоий който може да направи ?
Не съм сигурен но подобно нещо фирмено производство в БГ няма намериш! Дори и внос да е, защото ще е доста скъпо и никой няма да рискува. Но подобни самоделки но много по прости има, но не знам дали някой ще ти направи. Освен ти са си събереш инфото как да си го направиш и да си запретнеш ръкавите иии........ Или да си го поръчаш от чужденеция...
marinovdanny Новобранец
Заглавие: здр Сря Яну 29, 2014 7:42 pm
Мерси за информацията А може ли да ме опътиш към някой който може да ми направи такъв уред ?
Gandalf Джадай
Заглавие: Re: Здравейте. Интересува ме от къде мога да си взема автоматизирано сито за промиване на злато? Сря Яну 29, 2014 8:06 pm
marinovdanny написа:
Мерси за информацията А може ли да ме опътиш към някой който може да ми направи такъв уред ?
Не мога да ти помогна! Тук имаше една тема но я четох доста отдавна, на която един пич си направил концентратор самоделка тип леген! Ама не мога да намеря темата. че там е написал човека как е направил това! Потърси малко в нета, все нещо трябва да намериш за това! Но ако не си го направиш сам няма кой! Освен да платиш на някой да ти измайстори нещо копирайки някоя идея на друг...
marinovdanny Новобранец
Заглавие: з Сря Яну 29, 2014 8:49 pm
Да ще платя но незная към кого да се обърна
sashometila Легионер
Заглавие: Re: Здравейте. Интересува ме от къде мога да си взема автоматизирано сито за промиване на злато? Сря Яну 29, 2014 9:09 pm
http://www.ebay.com/bhp/gold-panning-blue-bowl
Разгледай тука.Малко е скъпо, ама ти си преценяваш.Технологията е елементарна, материалите евтини, но за който го мързи си плаща.Аз на твое място не бих бързал, още повече че сега не е и сезона.
Здравейте. Интересува ме от къде мога да си взема автоматизирано сито за промиване на злато?