Заглавие: Re: "Кратки курсове" Чет Яну 16, 2014 2:25 pm
pechkata написа:
Голден маск е №1 и винаги ще бъде... Голден маск не е производство на някакво сдружение или организация - ООД а се произвежда и продава от Владимир Лилов от Монтана...
Golden Mask написа:
Включително и заклетият XLT фен ( да не му пиша името ) дето е тръгнал от 6V Eagle с вертикален дисплей, после е имал Spectrum 6V, XLT, DFX, DFX 300 после Spectra V3i , минал е през GTI2500, F75, E-TRACK, от Коледа е с DEUS и не иска и да чуе за друга машина . .
Като маската е номер едно, що си Ве с деус? Или ще ще кажеш , че деуса е направен благодарение на маската, а !
p.s.Извинявам се , че говоря на развален български , но въпросното лице говори на такъв език и за да ме разбере съм принуден да му говоря по този начин!
Добрите приятели са като звездите; не винаги ги виждаш, но знаеш, че винаги са там.
Понякога за да бъде истинско приятелството е нужен и скалпел!!!
Последната промяна е направена от ivanasen на Чет Яну 16, 2014 3:44 pm; мнението е било променяно общо 4 пъти
Podlecii.avg Цезар
Заглавие: Re: "Кратки курсове" Чет Яну 16, 2014 2:25 pm
би било добре да се правят паралелни тестове с истинските собственици на апаратите , на истински обекти, и истински сигнали които са стояли хиледи години под земята!! мисля че това е най-справедливо за всеки от нас , като искам да се извиня на всеки който са е почувствал засегнат от коментарите ми! най-малко имам намерение да засягам който и да е!!! жалко е че всички сме на огромни разстояния едни от други , и за някой от нас е невъзможно да се организираме на общ излет с цел реални тестове на реални сигнали в реално замърсени и орудени терени, с реални конкурентни апарати! успех на всички
:
pechkata Джадай
Заглавие: Re: "Кратки курсове" Чет Яну 16, 2014 2:35 pm
Podlecii.avg написа:
би било добре да се правят паралелни тестове с истинските собственици на апаратите , на истински обекти, и истински сигнали които са стояли хиледи години под земята!! мисля че това е най-справедливо за всеки от нас , като искам да се извиня на всеки който са е почувствал засегнат от коментарите ми! най-малко имам намерение да засягам който и да е!!! жалко е че всички сме на огромни разстояния едни от други , и за някой от нас е невъзможно да се организираме на общ излет с цел реални тестове на реални сигнали в реално замърсени и орудени терени, с реални конкурентни апарати! успех на всички
Аз съм за този пост - точно и по мъжки... Считай се за извинен от моя страна - макар и да няма защо...
ivanasen Джадай
Заглавие: Re: "Кратки курсове" Чет Яну 16, 2014 2:43 pm
pechkata написа:
Голден маск е №1 и винаги ще бъде... Голден маск не е производство на някакво сдружение или организация - ООД а се произвежда и продава от Владимир Лилов от Монтана...
Golden Mask написа:
Включително и заклетият XLT фен ( да не му пиша името ) дето е тръгнал от 6V Eagle с вертикален дисплей, после е имал Spectrum 6V, XLT, DFX, DFX 300 после Spectra V3i , минал е през GTI2500, F75, E-TRACK, от Коледа е с DEUS и не иска и да чуе за друга машина . .
Като маската е номер едно, що си Ве с деус? Или ще ще кажеш , че деуса е направен благодарение на маската, а !
Не ми отговори на въпроса ВЕ!
И колко ти плаша Владо лилов за да сложиш на аватара си ГМ 4?
Добрите приятели са като звездите; не винаги ги виждаш, но знаеш, че винаги са там.
Понякога за да бъде истинско приятелството е нужен и скалпел!!!
Golden Mask Джадай
Заглавие: Re: "Кратки курсове" Чет Яну 16, 2014 4:50 pm
Podlecii.avg написа:
би било добре да се правят паралелни тестове с истинските собственици на апаратите
Така е, но на путьовците им е по-лесно да цъкат на клавиатурата и да плямпат глупости ! Като му предложиш ,,дуел" се скриват в мишите си дупки и само муцунките показват, после като отмине опасността пак започват да танцуват !
Последната промяна е направена от Golden Mask на Чет Яну 16, 2014 4:54 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Golden Mask Джадай
Заглавие: Re: "Кратки курсове" Чет Яну 16, 2014 4:53 pm
ivanasen написа:
pechkata написа:
Golden Mask написа:
Явно ме му се отговаря на женски полов орган !
ivanasen Джадай
Заглавие: Re: "Кратки курсове" Чет Яну 16, 2014 4:58 pm
Golden Mask написа:
ivanasen написа:
pechkata написа:
Golden Mask написа:
Явно ме му се отговаря на женски полов орган !
Не мислех , че си изпаднал в такава дълбока ремисия шизофреничен пед.л!
Последната промяна е направена от ivanasen на Чет Яну 16, 2014 8:14 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Gandalf Джадай
Заглавие: Re: "Кратки курсове" Чет Яну 16, 2014 5:00 pm
Golden Mask написа:
Podlecii.avg написа:
би било добре да се правят паралелни тестове с истинските собственици на апаратите
Така е, но на путьовците им е по-лесно да цъкат на клавиатурата и да плямпат глупости ! Като му предложиш ,,дуел" се скриват в мишите си дупки и само муцунките показват, после като отмине опасността пак започват да танцуват !
Не ма вълнуват вашите спорове, я кажи Маска 1 с кои качества е по добра от Ф5. Питам от любопитство! Ама ги нареди от 1 до ....! Примерно, 1. Дълбочина 2. Бързина и тн.!
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: "Кратки курсове" Чет Яну 16, 2014 5:20 pm
Gandalf написа:
Не ма вълнуват вашите спорове, я кажи Маска 1 с кои качества е по добра от Ф5. Питам от любопитство! Ама ги нареди от 1 до ....! Примерно, 1. Дълбочина 2. Бързина и тн.!
Този е верния тон за тази тема!Според мен.
Хаосът е или временен,или гибелен!
FELIX Цезар
Заглавие: Re: "Кратки курсове" Чет Яну 16, 2014 5:33 pm
Podlecii.avg написа:
Е това ве4е е приказка
Golden Mask Джадай
Заглавие: Re: "Кратки курсове" Чет Яну 16, 2014 6:03 pm
Gandalf написа:
Golden Mask написа:
Podlecii.avg написа:
Ти като гледа трите клипа какво разбра ? С кое е по-добра и с кое е по-зле ?
Gandalf Джадай
Заглавие: Re: "Кратки курсове" Чет Яну 16, 2014 6:34 pm
Golden Mask написа:
Gandalf написа:
Golden Mask написа:
Podlecii.avg написа:
Ти като гледа трите клипа какво разбра ? С кое е по-добра и с кое е по-зле ?
Според този клип в тая тема, ф5 е струва ми се по-бавен с лоша дискриминация и въобще възстановяването на машината от предния сигнал е зле! Спокойно можеш да ми кажеш дали съм познал или само глупости съм написал...