Само ,дето се съмнявам,че единият от двамата ще се измъкне,и това надали ще е Владо.Иван асен, сега е момента да докажеш думите си.Чакаме видео,щото съм сигурен,че резултатите са крайно неясни
Колко си прав ! Има хора които само плямпат глупости, дават мнения, като им четеш мненията ще кажеш че са много в час, спорят за неща които не разбират и т.н. и т.н. Когато обаче ножът опре до кокала следва типично българска реакция, почва се едно шикалкавене, едни оправдания .... Ето го и примера...
Иначе във форума се ежи, да съм бил заповядал когато ми е кеф ...... !!! ППппфу , нещастник !!!
Само ,дето се съмнявам,че единият от двамата ще се измъкне,и това надали ще е Владо.Иван асен, сега е момента да докажеш думите си.Чакаме видео,щото съм сигурен,че резултатите са крайно неясни
Колко си прав ! Има хора които само плямпат глупости, дават мнения, като им четеш мненията ще кажеш че са много в час, спорят за неща които не разбират и т.н. и т.н. Когато обаче ножът опре до кокала следва типично българска реакция, почва се едно шикалкавене, едни оправдания .... Ето го и примера...
Иначе във форума се ежи, да съм бил заповядал когато ми е кеф ...... !!! ППппфу , нещастник !!!
Просто бях сигурен , че ще публикуваш тези бъзици! Дори се хванахме на бас с един приятел , когато ги писахме заедно само да те пробваме! Ха-ха-ха! По тъпо парче от теб не съм виждал! И в този случай нещастника си ТИ!
Ходи да си продаваш твоето дърво в Афганистан . Поне там има доста желязо от снаряди и друга военна техника. Поне за намиране на желязо ще я използват хората.
p.s. И стига си ревал на един от Колегите в форума срещу мен!!!
Добрите приятели са като звездите; не винаги ги виждаш, но знаеш, че винаги са там.
Понякога за да бъде истинско приятелството е нужен и скалпел!!!
Просто бях сигурен , че ще публикуваш тези бъзици! Дори се хванахме на бас с един приятел , когато ги писахме заедно само да те пробваме! Ха-ха-ха! По тъпо парче от теб не съм виждал! И в този случай нещастника си ТИ!
Ходи да си продаваш твоето дърво в Афганистан . Поне там има доста желязо от снаряди и друга военна техника. Поне за намиране на желязо ще я използват хората.
p.s. И стига си ревал на един от Колегите в форума срещу мен!!!
Колеги,тази тема трябваше да има точно и адекватно съдържание,както спомена в началото и Й .Ненов.... Вместо кратки курсове с техническо съдържание се оказва,че то трябва да е съвсем различно.
Хаосът е или временен,или гибелен!
Golden Mask Джадай
Заглавие: Re: "Кратки курсове" Чет Яну 16, 2014 10:30 am
Трибал-М написа:
Колеги,тази тема трябваше да има точно и адекватно съдържание,както спомена в началото и Й .Ненов.... Вместо кратки курсове с техническо съдържание се оказва,че то трябва да е съвсем различно.
Колега вместо да пиеш от извора си тръгнал да търсиш акъл от лаладжии ! В Монтана има доста хора който са търсачи ама не като тия виртуални, а са от сутрин до вечер на полето сменили са доста модели детектори- Маски, Енигми, Фишери, Гарети, Майнлаби и сега работят с DEUS ! Включително и заклетият XLT фен ( да не му пиша името ) дето е тръгнал от 6V Eagle с вертикален дисплей, после е имал Spectrum 6V, XLT, DFX, DFX 300 после Spectra V3i , минал е през GTI2500, F75, E-TRACK, от Коледа е с DEUS и не иска и да чуе за друга машина . Това е така защото XP е създаден от търсач, който най добре знае какво се иска от един детектор .
Golden Mask Джадай
Заглавие: Re: "Кратки курсове" Чет Яну 16, 2014 10:39 am
ivanasen написа:
Нали гледаш клиповете-мои са! Мисля,че това е достатъчно.
Всеки детектор ще работи по-добре от Ф5 ! Тия пирони са доста хилави вземи един или два по-големи, като тези :
Друг път като правиш клипове гледай да са с по-добро качество ( смени си смарт телефона ) и недей постоянно да въртиш копчетата в зависимост от ситуацията !
Настройваш, тръгваш да правиш махове все едно търсиш, да се види колко е стабилен без да има сигнали и тогвава без да пипаш нищо по копчетата показваш какво може...
Аз имам професионална HD камера, мога да съм ти оператор и то безплатно ...!
Gandalf Джадай
Заглавие: Re: "Кратки курсове" Чет Яну 16, 2014 10:54 am
Що тряаа се обиждаме не мога да разбера!
nasko75 Джадай
Заглавие: Re: "Кратки курсове" Чет Яну 16, 2014 11:08 am
Golden Mask написа:
Колега вместо да пиеш от извора си тръгнал да търсиш акъл от лаладжии ! В Монтана има доста хора който са търсачи ама не като тия виртуални, а са от сутрин до вечер на полето сменили са доста модели детектори- Маски, Енигми, Фишери, Гарети, Майнлаби и сега работят с DEUS ! Включително и заклетият XLT фен ( да не му пиша името ) дето е тръгнал от 6V Eagle с вертикален дисплей, после е имал Spectrum 6V, XLT, DFX, DFX 300 после Spectra V3i , минал е през GTI2500, F75, E-TRACK, от Коледа е с DEUS и не иска и да чуе за друга машина . Това е така защото XP е създаден от търсач, който най добре знае какво се иска от един детектор .
А аз пък се чудя защо като знае че най добрия уред XP е създаден от търсач,не отиде при търсачите В Монтана да поработи с тях някои друг месец, току-виж сме настигнали европейците и той да направи по добър уред с които да работят търсачите там .А не да снима само филми с професионални камери и да се заяжда с лаладжии и „Виртуални търсачи”
който търси намира
Golden Mask Джадай
Заглавие: Re: "Кратки курсове" Чет Яну 16, 2014 11:44 am
nasko75 написа:
Golden Mask написа:
А аз пък се чудя защо като знае ......
Кой ?
Мохарем що стоя цяло лято в Монтана, точно за това
Podlecii.avg Цезар
Заглавие: Re: "Кратки курсове" Чет Яну 16, 2014 11:52 am
Golden Mask написа:
Друг път като правиш клипове недей постоянно да въртиш копчетата в зависимост от ситуацията ! Настройваш, тръгваш да правиш махове все едно търсиш, да се види колко е стабилен без да има сигнали и тогвава без да пипаш нищо по копчетата показваш какво може...
тая ф5-тица не може да работи с малка антена, а вие сте и качили голяма!!!! все едно на ИФА да закачите 2-3 ремаркета с 45 тона товар и да искате да върви като мощните ТИР-ове !!!! този апарат е толкова нищожен че не си заслужава да го коментирате!!!!!
:
nasko75 Джадай
Заглавие: Re: "Кратки курсове" Чет Яну 16, 2014 12:00 pm
Golden Mask написа:
nasko75 написа:
Golden Mask написа:
Кой ?
На неговите години и ти си стоял там при същите майстори в Монтана ,не забравяй от къде си тръгнал и бъди поне малко признателен към хората които са ти дали хляба в ръцете .Не вярвам да си се родил научен
който търси намира
Golden Mask Джадай
Заглавие: Re: "Кратки курсове" Чет Яну 16, 2014 12:07 pm
nasko75 написа:
Golden Mask написа:
nasko75 написа:
Golden Mask написа:
Кой ?
На неговите години и ти си стоял там при същите майстори в Монтана ,не забравяй от къде си тръгнал и бъди поне малко признателен към хората които са ти дали хляба в ръцете .Не вярвам да си се родил научен
Аз си имам инжинер на хонорар, не ми е нужно да ходя при тоя или оня ! Тоя дето си мислиш че ми е дал хляба също ходи за съвети при Войнов ама не му се вадят пари и поучава от трите по-дългия !
Golden Mask Джадай
Заглавие: Re: "Кратки курсове" Чет Яну 16, 2014 12:09 pm
Podlecii.avg написа:
Golden Mask написа:
Друг път като правиш клипове недей постоянно да въртиш копчетата в зависимост от ситуацията ! Настройваш, тръгваш да правиш махове все едно търсиш, да се види колко е стабилен без да има сигнали и тогвава без да пипаш нищо по копчетата показваш какво може...
тая ф5-тица не може да работи с малка антена, а вие сте и качили голяма!!!! все едно на ИФА да закачите 2-3 ремаркета с 45 тона товар и да искате да върви като мощните ТИР-ове !!!! този апарат е толкова нищожен че не си заслужава да го коментирате!!!!!
GM1 да не е с малка антена ? Точно в това е смисъла на паралелните тестове !
nasko75 Джадай
Заглавие: Re: "Кратки курсове" Чет Яну 16, 2014 12:24 pm
Golden Mask написа:
nasko75 написа:
Golden Mask написа:
nasko75 написа:
Golden Mask написа:
Кой ?
Аз си имам инжинер на хонорар, не ми е нужно да ходя при тоя или оня ! Тоя дето си мислиш че ми е дал хляба също ходи за съвети при Войнов ама не му се вадят пари и поучава от трите по-дългия !
Няма смисъл да се спори с теб, то е ясно че не ги правиш ти твоите уреди .А си имаш екип за производство им ,ти все пак трябва да си ръководиш бизнеса и да снимаш филми ,но подхода поне за България пазар и търсач АЗ мисля че не ти е правилен .А пък щом се сещаш за кои майстори става въпрос пак трябва да са доволни че си ги запомнил кои са те Има една приказка: "Народ, който не помни миналото си, няма бъдеще"
който търси намира
pechkata Джадай
Заглавие: Re: "Кратки курсове" Чет Яну 16, 2014 1:05 pm
nasko75 написа:
Няма смисъл да се спори с теб, то е ясно че не ги правиш ти твоите уреди .А си имаш екип за производство им ,ти все пак трябва да си ръководиш бизнеса и да снимаш филми ,но подхода поне за България пазар и търсач АЗ мисля че не ти е правилен .А пък щом се сещаш за кои майстори става въпрос пак трябва да са доволни че си ги запомнил кои са те Има една приказка: "Народ, който не помни миналото си, няма бъдеще"
Наблюдавам ти постовете то известно време и не мога да разбера какво сакаш - не си Фишержия а пък се правиш на такъв... Аз съм Николай Иванов(електричаря) от гр. Левски-Плевенско в района ме познават доста хора... Ти кой си - представи се...? Или е по уютно да се криеш зад никнейма...
nasko75 Джадай
Заглавие: Re: "Кратки курсове" Чет Яну 16, 2014 1:15 pm
pechkata написа:
nasko75 написа:
Наблюдавам ти постовете то известно време и не мога да разбера какво сакаш - не си Фишержия а пък се правиш на такъв... Аз съм Николай Иванов(електричаря) от гр. Левски-Плевенско в района ме познават доста хора... Ти кой си - представи се...? Или е по уютно да се криеш зад никнейма...
И за какво се бориш като си Николай Иванов(електричаря) от гр. Левски-Плевенско Какво ме вълнува мен тази работа ,аз да не ти съм някои друг та да ти се връзвам на глупостите . Ако те интересува нещо на лични. А иначе там в профила си пише Наско от Варна тук ме знаят
който търси намира
ivanasen Джадай
Заглавие: Re: "Кратки курсове" Чет Яну 16, 2014 1:22 pm
Golden Mask написа:
ivanasen написа:
Нали гледаш клиповете-мои са! Мисля,че това е достатъчно.
Всеки детектор ще работи по-добре от Ф5 ! Тия пирони са доста хилави вземи един или два по-големи, като тези :
Друг път като правиш клипове гледай да са с по-добро качество ( смени си смарт телефона ) и недей постоянно да въртиш копчетата в зависимост от ситуацията !
Настройваш, тръгваш да правиш махове все едно търсиш, да се види колко е стабилен без да има сигнали и тогвава без да пипаш нищо по копчетата показваш какво може...
Аз имам професионална HD камера, мога да съм ти оператор и то безплатно ...!
Ще направя клип с : палешник/лемеш/ от рало в дупка , а под него 1лв. И ще зария дупката и ще изрежа желязото . Ще тръгна от 50 м. и ще видиш , че пак ще хвана левчето
Ха-ха -ха!
А ти с твоята маска в Афганистан за намиране на желязо от войната! Аре.....
Добрите приятели са като звездите; не винаги ги виждаш, но знаеш, че винаги са там.
Понякога за да бъде истинско приятелството е нужен и скалпел!!!
Последната промяна е направена от ivanasen на Чет Яну 16, 2014 2:47 pm; мнението е било променяно общо 1 път
pechkata Джадай
Заглавие: Re: "Кратки курсове" Чет Яну 16, 2014 1:26 pm
Какво ме вълнува мен тази работа ,аз да не ти съм някои друг та да ти се връзвам на глупостите . написа:
Като са глупости що им обръщаш внимание... Или по добре да се лигавиш... И не видях да вдяваш много много конеца...
pechkata Джадай
Заглавие: Re: "Кратки курсове" Чет Яну 16, 2014 1:33 pm
този апарат е толкова нищожен че не си заслужава да го коментирате!!! написа:
Това го кажи на ИванАсен защото той го прави на велик детектор...
nasko75 Джадай
Заглавие: Re: "Кратки курсове" Чет Яну 16, 2014 1:54 pm
pechkata написа:
Това го кажи на ИванАсен защото той го прави на велик детектор...
Ето с един пост два отговора Е от това се дразнят колеги във форума че искате да изкарате маската най велика и друг уред освен маска не съществуват и настава нищо от другите И аз колко вдявам си вдявам. от теб акъл не искам ,щото съм имал ваш велик уред до 2011г. и знам за какво става въпрос ,не правете всички други на ПРОСТИ
който търси намира
pechkata Джадай
Заглавие: Re: "Кратки курсове" Чет Яну 16, 2014 2:16 pm
Голден маск е №1 и винаги ще бъде... Голден маск не е производство на някакво сдружение или организация - ЕООД и се произвежда и продава от Владимир Лилов от Монтана... А не като се изразяваш - "вашите" ...
Последната промяна е направена от pechkata на Чет Яну 16, 2014 2:27 pm; мнението е било променяно общо 1 път
nasko75 Джадай
Заглавие: Re: "Кратки курсове" Чет Яну 16, 2014 2:22 pm
pechkata написа:
Голден маск е №1 и винаги ще бъде... Голден маск не е производство на някакво сдружение или организация - ООД а се произвежда и продава от Владимир Лилов от Монтана... А не като се изразяваш - "вашите" ...
А аз ви помислих за братя с Владимир Лилов от Монтана... Съжалявам знам че не е така, но от страни така изглежда