Здравейте!Чета всичко във форума,защото е интересно,забавно и винаги научавам нещо ново. Мисля,че има нужда от кратки(или с достатъчна продължителност)курсове за работа с конкретни марки металдетектори,които да се водят от доказани собственици на съответните марки.... Ако пък опонентите решат да се съберат и си ги "премерят" чрез направата на общи клипове,много спам ще се разтовари от раменете на форума.Поздрави!
Истината е , че много малко , Колеги си позволяват да си купят МД от висок клас! Болшинството си купуват уреди от среден клас. А от там борбата между фабричните БГ МД, които се доближават до западните от среден клас.
И тук едва оплюването и манипулативни клипове . Имащи за цел оплюването на някои МД/ западни / с цел увеличаването продажбите на други/ БГ МД/ , водещи до забогатяване на производителя им , но в ущърб на нас Търсачите.
p.s.Всички пътища водят до Рим ! Въпроса е кой да избереш и с какво да се возиш! А това си го избира самият Търсач!
Добрите приятели са като звездите; не винаги ги виждаш, но знаеш, че винаги са там.
Понякога за да бъде истинско приятелството е нужен и скалпел!!!
Народна мъдрост: с каквото и да работиш, накрая си купуваш Minelab
Ето тук наистина започвам да не доумявам....Един друг сериозен колега(мисля,че беше бобо) каза,никога на "Майнлаб".Как е възможен чак такъв разнобой?Нали тази техника се носи от човек и човек,а не от човек и марсианец?
Хаосът е или временен,или гибелен!
jordan_nenov Джадай
Заглавие: Re: "Кратки курсове" Пон Яну 13, 2014 12:00 am
Трибал-М написа:
Здравейте!Чета всичко във форума,защото е интересно,забавно и винаги научавам нещо ново. Мисля,че има нужда от кратки(или с достатъчна продължителност)курсове за работа с конкретни марки металдетектори,които да се водят от доказани собственици на съответните марки.... Ако пък опонентите решат да се съберат и си ги "премерят" чрез направата на общи клипове,много спам ще се разтовари от раменете на форума.Поздрави!
Чудесна идея колега! Ще се радвам, ако мога да помогна с опита си с ф75. Нека поне тази тема да я запазим чиста от спам и да бъде в полза на колегите, които сега прохождат в хобито. Късмет!
ОКО ЗА ДВЕ, ЗЪБ ЗА ЧЕНЕ...
Rinobs Про-Консул
Заглавие: Re: "Кратки курсове" Пон Яну 13, 2014 12:22 am
Дайте малко инфо за XP adventis с SEF 38/25 как се справя на уродено много скоро ще е мой
jordan_nenov Джадай
Заглавие: Re: "Кратки курсове" Пон Яну 13, 2014 12:31 am
Rinobs написа:
Дайте малко инфо за XP adventis с SEF 38/25 как се справя на уродено много скоро ще е мой
Колега, или ти си се объркал или аз не съм в час със сефките...От къде го измисли този размер 38х25??? Аз знам за 38х30 и 30х25, ама 38х25
ОКО ЗА ДВЕ, ЗЪБ ЗА ЧЕНЕ...
pechkata Джадай
Заглавие: Re: "Кратки курсове" Пон Яну 13, 2014 10:05 am
Трибал-М написа:
Няма как да стане това - 80% от активните във форума са виртуални търсачи... Или имат детектор ама си стои в кашона че да не се оцапа...
nasko75 Джадай
Заглавие: Re: "Кратки курсове" Пон Яну 13, 2014 11:16 am
pechkata написа:
Трибал-М написа:
Няма как да стане това - 80% от активните във форума са виртуални търсачи... Или имат детектор ама си стои в кашона че да не се оцапа...
Не знам процентът дали е точно толкова ,но вместо да си губиш времето като кино оператор вземи да пообикаляш ,че хората ще извадят всичко ти докато снимаш филми .Нали не си мислиш че само ти ходиш да търкаш щото ако беше така щеше да си голям късметлия
който търси намира
Golden Mask Джадай
Заглавие: Re: "Кратки курсове" Пон Яну 13, 2014 11:30 am
ivanasen написа:
Истината е , че много малко , Колеги си позволяват да си купят МД от висок клас! Болшинството си купуват уреди от среден клас. А от там борбата между фабричните БГ МД, които се доближават до западните от среден клас.
И тук едва оплюването и манипулативни клипове . Имащи за цел оплюването на някои МД/ западни / с цел увеличаването продажбите на други/ БГ МД/ , водещи до забогатяване на производителя им , но в ущърб на нас Търсачите.
p.s.Всички пътища водят до Рим ! Въпроса е кой да избереш и с какво да се возиш! А това си го избира самият Търсач!
Ivanasen в края на седмицата имам малко работа в Сандански, мога да се отбия да ми покажеш как се настройва Ф5 че аз май не знам ! Да повторим тестовете от трите клипа и тогава да се разбере дали са манипулативни или лаладжията на форума ( за тебе става въпрос) му се иска да са такива !
Между другото и Светльо мислеше че нещо мамя за това му занесох камък от единия клип да тренира, той може да потвърди как хваща под него GM1 и Ф5 !
Та пак да си дойдем на въпроса, кога ти е удобно ? Не се бой няма да ти поставям ултиматума от преди, тогава нещо се уплаши че ще си загубиш фишерчето и сгъна
ivanasen Джадай
Заглавие: Re: "Кратки курсове" Пон Яну 13, 2014 11:48 am
Golden Mask написа:
ivanasen написа:
Ivanasen в края на седмицата имам малко работа в Сандански, мога да се отбия да ми покажеш как се настройва Ф5 че аз май не знам ! Да повторим тестовете от трите клипа и тогава да се разбере дали са манипулативни или лаладжията на форума ( за тебе става въпрос) му се иска да са такива !
Между другото и Светльо мислеше че нещо мамя за това му занесох камък от единия клип да тренира, той може да потвърди как хваща под него GM1 и Ф5 !
Та пак да си дойдем на въпроса, кога ти е удобно ? Не се бой няма да ти поставям ултиматума от преди, тогава нещо се уплаши че ще си загубиш фишерчето и сгъна
Заповядай когато ти е кеф , само , че след обяд! И другото пак ти повтарям , аз не търся под такива камъни , а излизам за удоволствие! Пък , ако маската ти е по-добра може и да ми подариш една за да те споменавам с добро!
Добрите приятели са като звездите; не винаги ги виждаш, но знаеш, че винаги са там.
Понякога за да бъде истинско приятелството е нужен и скалпел!!!
Заповядай когато ти е кеф , само , че след обяд! И другото пак ти повтарям , аз не търся под такива камъни , а излизам за удоволствие! Пък , ако маската ти е по-добра може и да ми подариш една за да те споменавам с добро!
И аз не търся под камъни, но понякога почвата има такива свойства На места с керамика предполагам търсиш ? Керамика също ще вкл. в тестовете ! Най-важното е да ми покажеш как не свири на дупка в която няма метал. Абе ще повторим клиповете + няколко допълнителни тестове, щото нали според теб са манипулирани !
Прати ми на ЛС къде да те открия, ще ти звънна предния ден да се уточним....
Само ,дето се съмнявам,че единият от двамата ще се измъкне,и това надали ще е Владо.Иван асен, сега е момента да докажеш думите си.Чакаме видео,щото съм сигурен,че резултатите са крайно неясни
И на мен ми се струва 4е ще се полу4и интересно съревнование.А ако се намери и някой да го снима на клип4е ще се полу4и екстра.Отсега залагам на Маската