Честита Коледа! Колеги,трудно ми е да допусна чак толкова големи разлики между подобни машини! Сякаш една от фирмите до онзи ден е правила зеблени чували и конопени въжета,а от вчера е минала на измервателна електроника...
Garrett ACE 350 със стандартна антена превъзхожда трите детектора по дълбочина и скорост на въстановяване - тези от клипа по назат в темата... А може би Гарет когато са правили детектори другите са плели зеблени чували - знаеш ли...?
ХЛТ-то не е мое само го ползвам понякога - решили са да го продават и аз го продавам... Тежона и Фишера също са на колеги - ползвам ги временно... И никъде не съм писал че Фишер Ф5 е лош детектор само дето вътъка му е малко в режим дискиминация - като почти всички западни детектори... А пък ви го правите извънземен особенно със ултимата - скоро ще пусна клип и със нея да видим как е...
Последната промяна е направена от pechkata на Сря Дек 25, 2013 7:25 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти
Мерака Ве на ф5 никога не ми е изчезнал. Просто ми писна да споря с теб!
Мерака ми е към твоите обувки- УНИКАТ! ИСКАМ ДА ГИ КУПЯ ! КОЙ РАЗМЕР СА? Колко ги продаваш?
И накрая специално само за клиповете ли ги пазиш?
Аре Ве не ме мотай! Казвай цената !
Май се опитваш да избягаш от резила си а??!!!Оревахте мястото,че Фишерите колко добри били,Ф5 биел детектори от по горен клас,правел ги за смях......бла...бла,ама ся по фланга,а....
Мерака Ве на ф5 никога не ми е изчезнал. Просто ми писна да споря с теб!
Мерака ми е към твоите обувки- УНИКАТ! ИСКАМ ДА ГИ КУПЯ ! КОЙ РАЗМЕР СА? Колко ги продаваш?
И накрая специално само за клиповете ли ги пазиш?
Аре Ве не ме мотай! Казвай цената !
Май се опитваш да избягаш от резила си а??!!!Оревахте мястото,че Фишерите колко добри били,Ф5 биел детектори от по горен клас,правел ги за смях......бла...бла,ама ся по фланга,а....
Ф5 не е кой знае кво! Доволен ли си?!?!?!? Но за класа си е супер!
Мислиш,че казваш нещо ново за мен ли,че очакваш да съм доволен А че е супер за класа си -бих се съгласил,но нищо повече-супер е ,но само за класа си,който за съжаление е доста нисък!!!!
Мислиш,че казваш нещо ново за мен ли,че очакваш да съм доволен А че е супер за класа си -бих се съгласил,но нищо повече-супер е ,но само за класа си,който за съжаление е доста нисък!!!!
Е ти кво искаш, много ясно че за класа си е добър, както е известно за средния клас детектори е най добър, но не и по-нагоре, само до там! Не може да си купиш нещо евтино и да очакваш да е нещо много повече от скъпото!
Случайно не си ли fеliх?
Ко ти стана бе Иванееее,бобо няма други никове,освен bobo,който не е активен от горе долу две годин,щото е баннат,бе стига с тая параноя!
ivanasen Джадай
Заглавие: Re: fisher 5 на морския плаж! Чет Дек 26, 2013 11:49 am
30л. давам за обувките на печката , но само , ако са 43 номер!
Добрите приятели са като звездите; не винаги ги виждаш, но знаеш, че винаги са там.
Понякога за да бъде истинско приятелството е нужен и скалпел!!!
pechkata Джадай
Заглавие: Re: fisher 5 на морския плаж! Чет Дек 26, 2013 11:58 am
бобо написа:
Да Бобо виж колко умело бягат по фланга с топката също като ръгбисти... Истината май боли...
Последната промяна е направена от pechkata на Чет Дек 26, 2013 12:01 pm; мнението е било променяно общо 1 път
werewolf1 Легионер
Заглавие: Re: fisher 5 на морския плаж! Чет Дек 26, 2013 11:59 am