Добре се е представил колегата.По принцип есента след турист.сезон е хубаво време за хобито,така също и преди на4алото на сезона,когато тракторите "изглаждат" 4аст от плажовете.
Вижте , Колеги , какво е намерил на плажа около нашето Черноморие един мой много -добър приятел днес + 60лв книжни!
http://snimki.be//store/1/731387633893.jpg
Снимката е правена с телефона и затова не е с добро качество! Браво!
Ха дано,ама надали!Няма плаж на балканския полуостров дет да пусне толкова за един ден.Особено в тоя сезон.Освен ако не го е застъпал от тъмно до тъмно голям глад е и там ейиии
Вижте , Колеги , какво е намерил на плажа около нашето Черноморие един мой много -добър приятел днес + 60лв книжни!
http://snimki.be//store/1/731387633893.jpg
Снимката е правена с телефона и затова не е с добро качество! Браво!
Ха дано,ама надали!Няма плаж на балканския полуостров дет да пусне толкова за един ден.Особено в тоя сезон.Освен ако не го е застъпал от тъмно до тъмно голям глад е и там ейиии
Колега , това не е бъзик , а самата истина ! Дори около обяд ми се обади приятеля да ми каже , че е намерил на около 40см в пясъка близо до морето верижка за куче , а виж какъв ланец си оказа!
Добрите приятели са като звездите; не винаги ги виждаш, но знаеш, че винаги са там.
Понякога за да бъде истинско приятелството е нужен и скалпел!!!
pavli_q Про-Консул
Заглавие: Re: fisher 5 на морския плаж! Нед Дек 22, 2013 1:03 am
pechkata написа:
Да бяхте направили клип по достоверно щеше да е - сними в нета колкото щеш...
до колегите ПЕЧКИ,БОБОВЦИ ....... Днес бях от 10ч.до 15ч за тези които говорят за да си чешат езика А за другите утре може би живот и здраве пак към 10 ч ще съм на другата половина от плажа да заповядат гр.Варна до хотел НОЙ И тогава там на место ще си броим сигналите не във форума Прозвуча малко като покана за дуел
KASPAR-AN-BVLGA Легионер
Заглавие: Re: fisher 5 на морския плаж! Нед Дек 22, 2013 9:36 am
pavli_q написа:
pechkata написа:
до колегите ПЕЧКИ,БОБОВЦИ ....... Днес бях от 10ч.до 15ч за тези които говорят за да си чешат езика А за другите утре може би живот и здраве пак към 10 ч ще съм на другата половина от плажа да заповядат гр.Варна до хотел НОЙ И тогава там на место ще си броим сигналите не във форума Прозвуча малко като покана за дуел
Колега pavli_q,няма смисъл да си губиш времето с хора,които не са стъпвали на плажа да работят,както и с това,че не са запознати със спецификата на сезоните и техните особености при плажният детектинг. Дерзай и продължавай по-плажа в този дух и както казват яникте:Работа и прогрес (Work and Progress)!!! Късмет,ако излизаш днес и Нека Фортуна бъде с теб!!!
atina Про-Консул
Заглавие: Re: fisher 5 на морския плаж! Нед Дек 22, 2013 9:37 am
Само късмет ти пожелавам днес е хубав ден!
sdsds Про-Консул
Заглавие: Re: fisher 5 на морския плаж! Нед Дек 22, 2013 9:57 am
pavli_q написа:
pechkata написа:
Колега хотел НОИ не е точно във Варна ...или аз се бъркам?
KASPAR-AN-BVLGA Легионер
Заглавие: Re: fisher 5 на морския плаж! Нед Дек 22, 2013 10:03 am
Колега хотел НОИ не е точно във Варна ...или аз се бъркам?[/quote] Ок,бре,подробности-вилна зона,М-ст"Кабакум",северно от града,но все пак ако не се лъжа е прилежаща територия на Кметство р-н "Приморски" гр.Варна. Сега де е,в града или извън града??? Не е ли по-добре да си вземем уредите и да си спретнем едно плажно търсене там днес?
atina Про-Консул
Заглавие: Re: fisher 5 на морския плаж! Нед Дек 22, 2013 10:08 am
Кво се чудите бе там бракониери няма като при мене.Жалко че съм далече
sdsds Про-Консул
Заглавие: Re: fisher 5 на морския плаж! Нед Дек 22, 2013 10:08 am
KASPAR-AN-BVLGA написа:
Ок,бре,подробности-вилна зона,М-ст"Кабакум",северно от града,но все пак ако не се лъжа е прилежаща територия на Кметство р-н "Приморски" гр.Варна. Сега де е в града или извън града??? Не е ли по-добре да си вземем уредите и да си спретнем едно плажно търсене там днес?[/quote]
Добре е ,че си проверил в гугъл ама има разликата между градски и курортен плаж
https://www.youtube.com/watch?v=nHATwgRlxX4
KASPAR-AN-BVLGA Легионер
Заглавие: Re: fisher 5 на морския плаж! Нед Дек 22, 2013 10:20 am
sdsds написа:
KASPAR-AN-BVLGA написа:
Ок,бре,подробности-вилна зона,М-ст"Кабакум",северно от града,но все пак ако не се лъжа е прилежаща територия на Кметство р-н "Приморски" гр.Варна. Сега де е в града или извън града??? Не е ли по-добре да си вземем уредите и да си спретнем едно плажно търсене там днес?
Добре е ,че си проверил в гугъл ама има разликата между градски и курортен плаж [/quote] Не искам да влизам в ненужен спор,тъпо е.За Варна и околности не ми е нужно гуглето,както и на теб-градски и курортен плаж за Варна вече е много относително и разтегливо понятие,при условие,че повечето варненци предпочитат извън градските плажове,а "Кабакум" е един от тях...но има ли смисъл да ти го казвам точно на теб?! Извинявам се за спамът!!!!
pechkata Джадай
Заглавие: Re: fisher 5 на морския плаж! Нед Дек 22, 2013 11:00 am
pavli_q написа:
Много добре и направи клип - овековечи излета... Малко така на приказки не е достоверно - както каза колегата "голям глад е"...
бобо Джадай
Заглавие: Re: fisher 5 на морския плаж! Нед Дек 22, 2013 11:27 am
KASPAR-AN-BVLGA написа:
pavli_q написа:
pechkata написа:
Колега pavli_q,няма смисъл да си губиш времето с хора,които не са стъпвали на плажа да работят,както и с това,че не са запознати със спецификата на сезоните и техните особености при плажният детектинг. Дерзай и продължавай по-плажа в този дух и както казват яникте:Работа и прогрес (Work and Progress)!!! Късмет,ако излизаш днес и Нека Фортуна бъде с теб!!!
Е,хеее,о де ша знам кат най близкия плаж е на цели 100 метра от вкъщи Лятото всяка сутрин ги друсат колегите плажовете,кво да очаквам.Е, винаги има шанс да изскочи нещо....Ще ви разкажа една случка:преди двайсе и кусур години едно младо семейство почива на Китен лятото и младоженката за съжаление си загубва годежната халка.Е,нищо ново,но живота винаги е склонен да се шегува с нас-наскоро същата жена пак почива на Китен,но вече с внучето,и докато правят разните замъци и си играят със ситото познайте какво изскача -същата тази годежна халка Трудно е да го повярва човек,но е истина............................ПП-Тааа,ко рече за спецификата на сезоните и техните особености при плажния детектинг
atina Про-Консул
Заглавие: Re: fisher 5 на морския плаж! Нед Дек 22, 2013 11:31 am
ееееее язък че си на метри от плажа
Gandalf Джадай
Заглавие: Re: fisher 5 на морския плаж! Нед Дек 22, 2013 11:41 am
pavli_q написа:
pechkata написа:
Евала колега! А на лаладжии като " ютията или печката или казана" , да не обръщаш внимание! Късмет, и следващият път синджира да е с цвета на слънцето!!!
KASPAR-AN-BVLGA Легионер
Заглавие: Re: fisher 5 на морския плаж! Нед Дек 22, 2013 11:47 am
бобо написа:
KASPAR-AN-BVLGA написа:
pavli_q написа:
pechkata написа:
Е,хеее,о де ша знам кат най близкия плаж е на цели 100 метра от вкъщи Лятото всяка сутрин ги друсат колегите плажовете,кво да очаквам.Е, винаги има шанс да изскочи нещо....Ще ви разкажа една случка:преди двайсе и кусур години едно младо семейство почива на Китен лятото и младоженката за съжаление си загубва годежната халка.Е,нищо ново,но живота винаги е склонен да се шегува с нас-наскоро същата жена пак почива на Китен,но вече с внучето,и докато правят разните замъци и си играят със ситото познайте какво изскача -същата тази годежна халка Трудно е да го повярва човек,но е истина............................ПП-Тааа,ко рече за спецификата на сезоните и техните особености при плажния детектинг
Интересна история...колкото и да е странна,не е невъзможна Късмет,Чист Късмет!!! Относно плажовете и сезоните...щом живееш на 100 метра от брега,що дириш пред компа,ами не бришеш из плажа...и защо въобще е нужно да ти обяснявам тогава за морските бури носещи "дарове" от плиткото на морето (там където е дълбоко м/у 15-20см до към 1,5 метра) и отнасящи горният "културен" слой на тазгодишният пясък-разкривайки по-дълбоки нечути сигнали от бяло и жълто,помоща на дигите...и т.н. и тн.???