Заглавие: Re: fisher 5 на морския плаж! Нед Дек 22, 2013 11:57 am
Gandalf написа:
Евала колега! А на лаладжии като " ютията или печката или казана" , да не обръщаш внимание! Късмет, и следващият път синджира да е с цвета на слънцето!!!
Няма лошо нека мамери и сребърно и златно - който търси намира... Ама мен ме съмнява ти да си виждал Фишер Ф5 на живо - май само на картинка...
Да бяхте направили клип по достоверно щеше да е - сними в нета колкото щеш...
до колегите ПЕЧКИ,БОБОВЦИ ....... Днес бях от 10ч.до 15ч за тези които говорят за да си чешат езика А за другите утре може би живот и здраве пак към 10 ч ще съм на другата половина от плажа да заповядат гр.Варна до хотел НОЙ И тогава там на место ще си броим сигналите не във форума Прозвуча малко като покана за дуел
Колега pavli_q,няма смисъл да си губиш времето с хора,които не са стъпвали на плажа да работят,както и с това,че не са запознати със спецификата на сезоните и техните особености при плажният детектинг. Дерзай и продължавай по-плажа в този дух и както казват яникте:Работа и прогрес (Work and Progress)!!! Късмет,ако излизаш днес и Нека Фортуна бъде с теб!!!
Е,хеее,о де ша знам кат най близкия плаж е на цели 100 метра от вкъщи Лятото всяка сутрин ги друсат колегите плажовете,кво да очаквам.Е, винаги има шанс да изскочи нещо....Ще ви разкажа една случка:преди двайсе и кусур години едно младо семейство почива на Китен лятото и младоженката за съжаление си загубва годежната халка.Е,нищо ново,но живота винаги е склонен да се шегува с нас-наскоро същата жена пак почива на Китен,но вече с внучето,и докато правят разните замъци и си играят със ситото познайте какво изскача -същата тази годежна халка Трудно е да го повярва човек,но е истина............................ПП-Тааа,ко рече за спецификата на сезоните и техните особености при плажния детектинг
Интересна история...колкото и да е странна,не е невъзможна Късмет,Чист Късмет!!! Относно плажовете и сезоните...щом живееш на 100 метра от брега,що дириш пред компа,ами не бришеш из плажа...и защо въобще е нужно да ти обяснявам тогава за морските бури носещи "дарове" от плиткото на морето (там където е дълбоко м/у 15-20см до към 1,5 метра) и отнасящи горният "културен" слой на тазгодишният пясък-разкривайки по-дълбоки нечути сигнали от бяло и жълто,помоща на дигите...и т.н. и тн.???
Хм,хм, знаеш ти, знаееш Ма наще бури само "дарове"от по една и две бай тошови носят бе... .....ПП Ма никой не отгвори на колегата,дали Ф5 работи на мокрия пясък!!!!
Ма никой не отгвори на колегата,дали Ф5 работи на мокрия пясък!!!!
ТЦ..
Миналата година по време на събора в Крайморие имаше един колега с ф75 и през цялото време го носеше на рамо, уж нещо се бил счупил, а детектора беше чисто нов . Там и на сухия пясък повечето мащини хващат 10ст. като цветен сигнал на 15см макс. Във Варна е друго, даже и на мокър пясък детекторите се държат добре.
Хм,хм, знаеш ти, знаееш Ма наще бури само "дарове"от по една и две бай тошови носят бе... .....ПП Ма никой не отгвори на колегата,дали Ф5 работи на мокрия пясък!!!![/quote] За знаенето-просто от личен опит,работя по-плажовете,а за тия Бай Тошовите си много прав...имам ги в изобилие над 300 бр с различни номинали и години,а сигурно още поне толкова съм изхвърлил по-кошовете щото излизат затрити и проядени от солената вода. Обаче,оставам с впечатлението,че май умишлено хитруваш за плажа...Това с колегите дето търсели всяка сутрин,а ти едва ли не си безучастен страничен наблюдател,и това дето само Бай Тошовки излизали...струва ми се,че се опитваш да откажеш някой да обикаля по-плажовете около теб,та ти свободно да си търкаш Шега!!! Нали знаеш златното правило,че ако на една монета,колкото и хора да са минали,пише,че е за Иван-Драган няма да я намери...стига обаче Иван да излезе да я търси...същото важи навсякъде-плажа,гората,нивята Всичко е късмет,приятелю,знаеш.че плажът макар и по рядко-все пуска нещо бяло или жълто,което е радост за окото и мехлем за душата...
Ма никой не отгвори на колегата,дали Ф5 работи на мокрия пясък!!!!
ТЦ..
Миналата година по време на събора в Крайморие имаше един колега с ф75 и през цялото време го носеше на рамо, уж нещо се бил счупил, а детектора беше чисто нов . Там и на сухия пясък повечето мащини хващат 10ст. като цветен сигнал на 15см макс. Във Варна е друго, даже и на мокър пясък детекторите се държат добре.
Тези 15см дълбо4ина ако го свири цвят за монета не е толкова зле.На тази дълбо4ина иска4ат обеци,верижки и тн.
Мен това ме интересува да работи спокоино тихо без фалшове и препляквания 15см доволно, не лакомея за повече.
На сухия пясък е това, а сигнала от 10 ст е като на капачка от бира, може би до около 5см е чист цветен сигнал. На мокрия пясък не видях нещо да работи..., имаше няколко Деус-а, Тесоро Лобо, Еурека Голд, СТХ3030 . Фишер ф75 и на сухия пясък праскаше все едно е под далекопровод .
Евала колега! А на лаладжии като " ютията или печката или казана" , да не обръщаш внимание! Късмет, и следващият път синджира да е с цвета на слънцето!!!
Няма лошо нека мамери и сребърно и златно - който търси намира... Ама мен ме съмнява ти да си виждал Фишер Ф5 на живо - май само на картинка...
Както винаги се слагаш на всякъде, и следователно и осираш! Да те увевомя че не си най-великия търсач, най-големия разбирач и не си единствения с металотърсач! Намери ми един твой коментар, в който да не си оплюл нещо по-различно от Маските, или където си написал нещо за да помогнеш на някой или въобще нещо полезно което си написал!?!?!?! Е, нямяш нищо по-различно освсен критики придружени със смешни клипчета! А отностно това дали съм виждал ф5, е не съм, признавам си хвана ме!
Мен това ме интересува да работи спокоино тихо без фалшове и препляквания 15см доволно, не лакомея за повече.
На сухия пясък е това, а сигнала от 10 ст е като на капачка от бира, може би до около 5см е чист цветен сигнал. На мокрия пясък не видях нещо да работи..., имаше няколко Деус-а, Тесоро Лобо, Еурека Голд, СТХ3030 . Фишер ф75 и на сухия пясък праскаше все едно е под далекопровод .
Той таз година и човека от Келико с Ескалибура,на който правеше един вид презентация, се видя в чудо на мокрия ЧЕРЕН пясък Започна от 30 и няколко санта за един пръстен от масивно злато,та стигна до едва няколко Добре ,че беше преводачката да замазва положенето
Той таз година и човека от Келико с Ескалибура,на който правеше един вид презентация, се видя в чудо на мокрия ЧЕРЕН пясък Започна от 30 и няколко санта за един пръстен от масивно злато,та стигна до едва няколко Добре ,че беше преводачката да замазва положенето
Колеги има още един интересен факт че черния пясък не е по цялото ни черноморие, а само на една доста малък част от него А на другите плажове пясъкът е ЗЛАТЕН или Златни пясъци и там уредите работят прекрасно
Mladencho Цезар
Заглавие: Re: fisher 5 на морския плаж! Пон Дек 23, 2013 12:10 am
Golden Mask написа:
atina написа:
От споменатите уреди,нито един ли не се справи на мокрия пясък. Еуреката и лобото и те ли се изложиха ?
Lamas Легионер
Заглавие: Re: fisher 5 на морския плаж! Пон Дек 23, 2013 9:45 am
atina написа:
Дай поече инфо, колега с фишера ли с коя антена че ме убеждаваха че на мокрия пясък не можел да работи
Е той тоз колега дето те е убеждавал, че Ф5 неработи на мокрият пясък сигурно е бил някой "маскаджия"
Ф5 ако се грундира на сухият пясък е то тогава на мокрият може и да има някакви отклонения (фалшове), но ако го грундираш на мокрият пясък няма да имаш никакви проблеми, потапяй я спокойно в морето (сондата). Това се отнася за Варненските плажове. Задължително работи с малката 10"-ва сонда. Справя се перфектно между боклуците, а те хич не са малко.
п.п. Печка, тоз Ф5 Ти е трън в очите...сигурно неможеш да спиш вечер
Да като не ме лови сън и правя клипове не като вас само приказки...
https://www.youtube.com/watch?v=-KHA5-LdnCc
https://www.youtube.com/watch?v=0-Mvu7jTuh4
Печка , личи си , че вече се учиш! Гайнда е на мах- това си го запомнил, но само това! Оше малко училище и ще запомниш , че и треша трябва да го сложиш на мах. и тогава направи клипче , но сложи поне 11" антена. Весело изкарване на празниците Ти пожелавам!
Добрите приятели са като звездите; не винаги ги виждаш, но знаеш, че винаги са там.
Понякога за да бъде истинско приятелството е нужен и скалпел!!!
Печка , личи си , че вече се учиш! Гайнда е на мах- това си го запомнил, но само това! Оше малко училище и ще запомниш , че и треша трябва да го сложиш на мах. и тогава направи клипче , но сложи поне 11" антена. Весело изкарване на празниците Ти пожелавам!
Личи си колко си обърнал внимание на клипа а и до колко познаваш Ф5 - със Ултимата не можеш да усилиш чуствителноста на макс на този терен става неспокоен...Има и още клипчета ама по нататък...
Личи си колко си обърнал внимание на клипа а и до колко познаваш Ф5 - със Ултимата не можеш да усилиш чуствителноста на макс на този терен става неспокоен...Има и още клипчета ама по нататък...
За разлика от теб НИКИ не съм , чак толкова много познавач ! Но сериозно обърнах внимание на клипа и все пак както е казал Джордано Бруно на кладата " И все пак земята се върти" . Така и ти все пак увеличи и треша и гайнда на ф 5 и прави другите клипчета . Нека чуем МД колко е неспокоен!
Добрите приятели са като звездите; не винаги ги виждаш, но знаеш, че винаги са там.
Понякога за да бъде истинско приятелството е нужен и скалпел!!!
A пък на мен дори ми се стори за момент че фишера не е грундиран добре на аллметал вее сигнала като камък не трябва да е така.Със сефа ще го закове 100%
За разлика от теб НИКИ не съм , чак толкова много познавач ! Но сериозно обърнах внимание на клипа и все пак както е казал Джордано Бруно на кладата " И все пак земята се върти" . Така и ти все пак увеличи и треша и гайнда на ф 5 и прави другите клипчета . Нека чуем МД колко е неспокоен!
Аве ти да не си зодия овен та казваш на бялото черно - праг-звук е на макс и чуствителност...Точно се вижда когато дисплея е пред камерата и детектора маха над сигнала или на 6-та та минута...
Последната промяна е направена от pechkata на Пон Дек 23, 2013 6:11 pm; мнението е било променяно общо 3 пъти
A пък на мен дори ми се стори за момент че фишера не е грундиран добре на аллметал вее сигнала като камък не трябва да е така.Със сефа ще го закове 100%
Колега , как си с ултимейта? По -дълбок ли е уреда
Извинявам се за спама!
Последната промяна е направена от ivanasen на Пон Дек 23, 2013 6:06 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Дай поече инфо, колега с фишера ли с коя антена че ме убеждаваха че на мокрия пясък не можел да работи
Е той тоз колега дето те е убеждавал, че Ф5 неработи на мокрият пясък сигурно е бил някой "маскаджия"
Ф5 ако се грундира на сухият пясък е то тогава на мокрият може и да има някакви отклонения (фалшове), но ако го грундираш на мокрият пясък няма да имаш никакви проблеми, потапяй я спокойно в морето (сондата). Това се отнася за Варненските плажове. Задължително работи с малката 10"-ва сонда. Справя се перфектно между боклуците, а те хич не са малко.
Аааа, печка ти като видиш фишер и сигурно спиш с картофи на очичките бе аре стигате с тия клипове
Аве ти да не си зодия овен та казваш на бялото черно - праг-звук е на макс и чуствителност...Точно се вижда когато дисплея е пред камерата и детектора маха над сигнала или на 6-та та минута...
Колега първо ти пожелавам весели празници и не се впрягай толкова всички вече разбраха че Fisher F5 за цената си е добър уред И другия път се постарай като правиш видео да си намериш уреди от един и същ клас 1.White’s XLT е сред водещите модели на марката-Цена: 1.399лв 2.Tesoro Tejon сред водещите модели на марката цена:1.250лв 3. Fisher F5 е от среден клас уреди Цена: 670,00 лв 4.Fisher F75 е най-добрият металдетектор на Fisher-1.395лв 5.Fisher Gold Bug MEGA - 38cm.x30cm. SEF-1.199лв Колегите не знам дали го разбират но това терикатстване от твоя страна и оплюване не знам с каква цел се прави но и тази тема ще ти изтрият щото пак не е коректно
Колега първо ти пожелавам весели празници и не се впрягай толкова всички вече разбраха че Fisher F5 за цената си е добър уред И другия път се постарай като правиш видео да си намериш уреди от един и същ клас 1.White’s XLT е сред водещите модели на марката-Цена: 1.399лв 2.Tesoro Tejon сред водещите модели на марката цена:1.250лв 3. Fisher F5 е от среден клас уреди Цена: 670,00 лв 4.Fisher F75 е най-добрият металдетектор на Fisher-1.395лв 5.Fisher Gold Bug MEGA - 38cm.x30cm. SEF-1.199лв Колегите не знам дали го разбират но това терикатстване от твоя страна и оплюване не знам с каква цел се прави но и тази тема ще ти изтрият щото пак не е коректно
С тоя коментар направо го закова! Сега ми е интересен и неговият отговор какъв ще е!?!