Заглавие: Re: помощ при избор Чет Дек 12, 2013 9:27 pm
all_metal написа:
Ами тогава няма какво да се чудя.Иам един последен въпрос,ако някой е работил с F2-как е дискриминацията и дълбочината
Що годе добра дискриминация и слаба дълбочина , ако работиш с 10" сонда. С по-големите сонди дълбочината се увеличава . На мен лично не ми харесва , че няма ръчно грундиране.
Добрите приятели са като звездите; не винаги ги виждаш, но знаеш, че винаги са там.
Понякога за да бъде истинско приятелството е нужен и скалпел!!!
all_metal Легионер
Заглавие: Re: помощ при избор Чет Дек 12, 2013 9:32 pm
За тези пари има ли нещо по добро F2 или Coinmaster.Garrett незнам,но и те са същите май
ivanasen Джадай
Заглавие: Re: помощ при избор Чет Дек 12, 2013 9:33 pm
all_metal написа:
За тези пари има ли нещо по добро F2 или Coinmaster.Garrett незнам,но и те са същите май
Никъде не прочетох парите , които искаш да дадеш!?
Добрите приятели са като звездите; не винаги ги виждаш, но знаеш, че винаги са там.
pavli_q Про-Консул
Заглавие: Re: помощ при избор Чет Дек 12, 2013 9:34 pm
all_metal написа:
Ами тогава няма какво да се чудя.Иам един последен въпрос,ако някой е работил с F2-как е дискриминацията и дълбочината
Аз мога да ти гарантирам че fisher f2 не е по плитък от whites coinmaster
all_metal Легионер
Заглавие: Re: помощ при избор Чет Дек 12, 2013 9:35 pm
Сега търся нещо по евтино за дете,но искам да го ползвам понякога и аз или да го давам на някой приятел ,когато дойде с мен.После ще взимам и за мен нещо,защото преди няколко дни си продадох Х-террата 705
ivanasen Джадай
Заглавие: Re: помощ при избор Чет Дек 12, 2013 9:38 pm
all_metal написа:
Сега търся нещо по евтино за дете,но искам да го ползвам понякога и аз или да го давам на някой приятел ,когато дойде с мен.После ще взимам и за мен нещо,защото преди няколко дни си продадох Х-террата 705
Колега ни пишеш какви пари би прежалил , явно трупаш само постове!
all_metal Легионер
Заглавие: Re: помощ при избор Чет Дек 12, 2013 9:42 pm
Одеве писах че излезе един фишър ф2 на месец за 170 лева,това имах предвид като писач-"за тези пари"Иначе бих дал около 300-400 лева
ivanasen Джадай
Заглавие: Re: помощ при избор Чет Дек 12, 2013 9:51 pm
all_metal написа:
Одеве писах че излезе един фишър ф2 на месец за 170 лева,това имах предвид като писач-"за тези пари"Иначе бих дал около 300-400 лева
Виж този http://www.imperio.dir.bg/_wm/catalog/item.php?did=212399&df=14&dflid=3. Български е , но един приятел има и ми харесва . Може да си го намериш и втора ръка
all_metal Легионер
Заглавие: Re: помощ при избор Чет Дек 12, 2013 10:00 pm
никога не съм виждал на живо Пират и не знам нищо за него,само клипчета съм гледал
ivanasen Джадай
Заглавие: Re: помощ при избор Чет Дек 12, 2013 10:02 pm
all_metal написа:
никога не съм виждал на живо Пират и не знам нищо за него,само клипчета съм гледал
Доста хора работят с пират и са много доволни! Пък Наско , който ги прав и е много отзивчив.
all_metal Легионер
Заглавие: Re: помощ при избор Чет Дек 12, 2013 10:07 pm
Колега,ти си първият който ми предлага този детектор.А ще може ли дете да работи с него и надявам се не е тежък
ivanasen Джадай
Заглавие: Re: помощ при избор Чет Дек 12, 2013 10:10 pm
all_metal написа:
Колега,ти си първият който ми предлага този детектор.А ще може ли дете да работи с него и надявам се не е тежък
Не не е тежък , ако е с е авто- грунд елементарен и мисля по-евтин.
all_metal Легионер
Заглавие: Re: помощ при избор Чет Дек 12, 2013 10:18 pm
А дълбочината и дискриминацията как са?
ivanasen Джадай
Заглавие: Re: помощ при избор Чет Дек 12, 2013 10:44 pm
all_metal написа:
А дълбочината и дискриминацията как са?
от тези , които ги споменаваш е доста по-добър. На има само звукова дискриминация. Но, ако свикне ще бъде много доволен , та дори и Ти.
all_metal Легионер
Заглавие: Re: помощ при избор Чет Дек 12, 2013 11:18 pm
Ок.Ако не намеря втора употреба,направо ще поръчам един нов
bobi31 Преторий
Заглавие: Re: помощ при избор Пет Дек 13, 2013 10:28 am
ivanasen написа:
all_metal написа:
Доста хора работят с пират и са много доволни!
pavli_q Про-Консул
Заглавие: Re: помощ при избор Пет Дек 13, 2013 10:38 am
ivanasen написа:
all_metal написа:
Доста хора работят с пират и са много доволни! Пък Наско , който ги прав и е много отзивчив.
Колега ivanasen а ти що не работиш с пират след като го препоръчваш и хората го били харесвали
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: помощ при избор Пет Дек 13, 2013 1:07 pm
pavli_q написа:
ivanasen написа:
all_metal написа:
Колега ivanasen а ти що не работиш с пират след като го препоръчваш и хората го били харесвали
Знаете ли нещо за Мирча Кришан и "краставицата"?
Хаосът е или временен,или гибелен!
bakusho Легионер
Заглавие: Re: помощ при избор Пет Дек 13, 2013 2:49 pm
all_metal написа:
Колега аз ти препоръчвам Гарет евро ейс (350). Втора ръка ще го намериш около 350 лева. Аз работя с него и съм много доволен. Ще го използваш и ти и детето. Дискриминацията е отлична има и дълбочина.
FELIX Цезар
Заглавие: Re: помощ при избор Пет Дек 13, 2013 5:55 pm
Трибал-М написа:
pavli_q написа:
ivanasen написа:
all_metal написа:
Знаете ли нещо за Мирча Кришан и "краставицата"?
Знаем бе,как да не знаем http://vbox7.com/play:054811b2 То това горе долу като другото
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: помощ при избор Пет Дек 13, 2013 6:50 pm
Не иска да "тръгне".
Хаосът е или временен,или гибелен!
all_metal Легионер
Заглавие: Re: помощ при избор Пет Дек 13, 2013 7:21 pm
Явно всеки си хвали неговата машина,до тук няма нито едно мнение да се застъпи с друго
all_metal Легионер
Заглавие: Re: помощ при избор Пет Дек 13, 2013 10:06 pm
Някой работил ли е с такава машинка Tesoro Сunass 2 max (silver umax)
georgi_at Легионер
Заглавие: Re: помощ при избор Пет Дек 13, 2013 11:05 pm
all_metal написа:
Явно всеки си хвали неговата машина,до тук няма нито едно мнение да се застъпи с друго
и мам призм 3 не е лоша на общ метал
all_metal Легионер
Заглавие: Re: помощ при избор Съб Дек 14, 2013 10:48 am
Така или иначе ще взема един по скъп за мен,а за малкия нещо по евтино