Заглавие: Не коректни търговци Пет Ное 22, 2013 11:27 am
Искам да кажа на всички колеги които си купуват техника от Уърълддетекторс Купих си фишер ф5 от тях след 3-4 месеца машината се повреди (смениха и горния панел с копчетата)всичко беше добре до втория ден когато бях с нея пак се повреди. След това пак я изпратих на ремонт и днес ми върнаха машината и какво да вида. Платката където са копчетата отлепена, врътките целите одрани дето са ги вадели. Но в наши дни нищичко не може да направиш защото това ни е "държавата" такива са ни и "търговците" всички са (измамници) Затова колеги внимавайте от къде си купувате апарати.
FELIX Цезар
Заглавие: Re: Не коректни търговци Пет Ное 22, 2013 12:06 pm
Stoka написа:
Искам да кажа на всички колеги които си купуват техника от Уърълддетекторс Купих си фишер ф5 от тях след 3-4 месеца машината се повреди (смениха и горния панел с копчетата)всичко беше добре до втория ден когато бях с нея пак се повреди. След това пак я изпратих на ремонт и днес ми върнаха машината и какво да вида. Платката където са копчетата отлепена, врътките целите одрани дето са ги вадели. Но в наши дни нищичко не може да направиш защото това ни е "държавата" такива са ни и "търговците" всички са (измамници) Затова колеги внимавайте от къде си купувате апарати.
Не се впрягай колега,обади се в комисията за защита на потребителя,или се консултирай с юриди4ески грамотен.Изложи си проблема и ако документацията на детектора е редовна,няма да имаш ядове.Пове4ето търговци раз4итат на безхаберието на клиентите си,но когато им запари под опашката веднага променят курса и се вземат в ръце.Пробвай няма да изгубиш нищо.Поздрави.
nasko75 Джадай
Заглавие: Re: Не коректни търговци Пет Ное 22, 2013 12:19 pm
Stoka написа:
ОФИЦИАЛНИЯ ПРЕДСТАВИТЕЛ FISHER.BG е http://mdetectors.com/ то за това върви най отгоре лентата с телефоните http://mdetectors.com/index.php?cPath=21_53&osCsid=d857f013f99a72f71837cb3f2328a805 Да си знаеш за другия път
който търси намира
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: Не коректни търговци Пет Ное 22, 2013 1:22 pm
Колегите не са официален представител/и до ден днешен никой незнае откъде идват фишерите им/ и затова нямат резервни китове и след като са отлепили панела,/а без отлепяне на панела няма как да се отвори апарата/ са залепили пак старата лепенка...
Безплатна доставка до всяка точка на страната. www.mdetectors.bg 12 ГОДИНИ С ВАС!
ivanasen Джадай
Заглавие: Re: Не коректни търговци Пет Ное 22, 2013 4:48 pm
www.mdetectors.com написа:
Колегите не са официален представител/и до ден днешен никой незнае откъде идват фишерите им/ и затова нямат резервни китове и след като са отлепили панела,/а без отлепяне на панела няма как да се отвори апарата/ са залепили пак старата лепенка...
На това му се казва точен и ясен отговор.
Добрите приятели са като звездите; не винаги ги виждаш, но знаеш, че винаги са там.
Понякога за да бъде истинско приятелството е нужен и скалпел!!!
akulata88 Преторий
Заглавие: Re: Не коректни търговци Пет Ное 22, 2013 6:51 pm
Колега качи снимки
ivanasen Джадай
Заглавие: Re: Не коректни търговци Пет Ное 22, 2013 7:55 pm
akulata88 написа:
Колега качи снимки
Колегата е прав , че би хубаво да качиш снимки на "поправеният Ти " МД. Така много всезнайковци ще разберат от къде трябва да си купят МД.
Добрите приятели са като звездите; не винаги ги виждаш, но знаеш, че винаги са там.
Понякога за да бъде истинско приятелството е нужен и скалпел!!!
Gandalf Джадай
Заглавие: Re: Не коректни търговци Пет Ное 22, 2013 8:03 pm
Stoka написа:
Една от причините на която да се спра на тази марка е че са железни, и рядко дефектират! Твоя случай е явно от редките, но отношението на продавачите спрямо ремонта е голяма гавра!?!?! А и някъде се писа че имало фалшификати на Ф5.... Качи снимки да видим за какво става въпрос, ако не ти е проблем?
Mladencho Цезар
Заглавие: Re: Не коректни търговци Съб Ное 23, 2013 12:14 am
Апарати само от Мдетекторс .... и няма да имате ядове !