Здравейте на всички! Молбата ми към админите,ако преценят за нужно тази тема да е винаги в началото на "Общи"-отделена. Тук предлагам да се коментират нелоялните отношения на други потребители или външни препратки,заплахи на лични и други уронващи престижа и замисъла на този форум.Защото в крайна сметка Вие всички се познавате.От един или друг сайт.За новак като мен е изключително фрапиращо и отблъскващо-досега в нито един сайт не се е случвало,колкото и да са пиратски.Може би и затова жените не пишат тук.А колко по шарено би станало!Не говоря за ежедневните караници и триене на постове заради това,а за нещо което навлиза в личното Ви пространство. В случая говоря за потребителя Ivan113 в този форум.В качеството си на модератор в друг сайт--на "Даскала" си позволява да използва мои лични данни ,а това вече не е шега! Така че момчета,колкото и малко да съм Ви позната,подкрепете ми спрямо този потребител-все пак ако там сте се регистрирали сменете паролите и се отпишете.
П.С.kiril62 в момента е наложил постояннен бан на потребителя.
Здравейте на всички! Молбата ми към админите,ако преценят за нужно тази тема да е винаги в началото на "Общи"-отделена. Тук предлагам да се коментират нелоялните отношения на други потребители или външни препратки,заплахи на лични и други уронващи престижа и замисъла на този форум.Защото в крайна сметка Вие всички се познавате.От един или друг сайт.За новак като мен е изключително фрапиращо и отблъскващо-досега в нито един сайт не се е случвало,колкото и да са пиратски.Може би и затова жените не пишат тук.А колко по шарено би станало!Не говоря за ежедневните караници и триене на постове заради това,а за нещо което навлиза в личното Ви пространство. В случая говоря за потребителя Ivan113 в този форум.В качеството си на модератор в друг сайт--на "Даскала" си позволява да използва мои лични данни ,а това вече не е шега! Така че момчета,колкото и малко да съм Ви позната,подкрепете ми спрямо този потребител-все пак ако там сте се регистрирали сменете паролите и се отпишете.
Точно така колежке,няма да толерирам абсолютно никой във форума.Наложих засега бан за неопределено време.Също така може и бан да наложа и на айпи адреса.Все пак това е форум за хобито металдетектинг а не е форум за расправий и караници.Не ме мързи и гумата ще играе за всеки който се държи некоректно.Съжаляявам но има правила и поне се стремете да ги спазвате.
Ако това, което си написала е истина, а аз не вярвам, че ще си измисляш, е много неприятно. Но не се притеснявай, мисля, че в този форум не може да ти се случи. В това отношение адмитистрацията на форума е изключително коректна, поне по мое мнение и наблюдения. /Админите, да не кажете после, че винаги съм контра!/ Колегите също са изключително коректни към лични данни, които споделяш с тях, ако пожелаеш, както и към лична информация. Вероятно всяко стадо има мърша, не искам да коментирам колегата, на мен лично нищо лошо не ми е направил, освен дребните ни закачки и понякога по-твърди майтапи, които смятам никой не приема сериозно. Не бързай да се разочароваш, приеми нещата като шега и продължавай да се забавляваш тук. Надявам се, че няма ме остайш пак сама!
Един търсач - войн, двама - бригада, трима - чета, четирима и повече - армия. И така до 300 000!
Да Джони-неприятно е и затова оведумих първо админите.Ако бях усетила нещо нередно от тук ,сама щях да се изтрия.Да и аз обичам твърдите шеги и английския хумор,но когато могат да използват парола и лична поща -тогава всичко загрубява.. Няма да допусна един куц кон да ми развали кефа!
Да Джони-неприятно е и затова оведумих първо админите.Ако бях усетила нещо нередно от тук ,сама щях да се изтрия.Да и аз обичам твърдите шеги и английския хумор,но когато могат да използват парола и лична поща -тогава всичко загрубява.. Няма да допусна един куц кон да ми развали кефа!
и все пак това необяснява какво ти е направил отвори темата даваи докрая таи има саит zanvan.com kaжи мо го и на нас данеси изпатим и ниии
Споко, Золак! Добре си постъпила. Колегите ще те подкрепят, а и си им симпатична, поне така усещам, тъй че, карай нататък! Изглеждаш широко скроен човек, не се вързвай на някой ударил една ракия повече. От мен - наздраве! /с биричка/. Радвам се, че си тук.
Един търсач - войн, двама - бригада, трима - чета, четирима и повече - армия. И така до 300 000!