Заглавие: Mdetectors-супер коректни Пет Авг 07, 2015 11:44 am
На бързо да напиша за впечатленията си от mdetectors и по-специално от Светльо.В понеделник ми се прецака апаратчето и побързах да го пратя на адаша.Съответно в четвъртък си го получих обратно по Еконт живо и здраво ,като през тези два дена престой при тях ме държаха в течение за диагностиката и ремонта.Огромна благодарност на mdetectors за бързината и професионалният сервиз За човек ,като мен който ползва апарат по пет пъти в седмицата това е доста важно да има бърз и надежден сервиз,а не да ми мине лятото в чакане.Преди да си го купя доста разпитвах от къде да си взема апаратче и мисля ,че не съм сбъркал .Според мен не е важно че някои продавач ти е предложил отстъпка а е важно отношението към клиента, поддръжката,гаранционна и след гаранционна.Мен отдавна са ме спечелили като клиент ,препоръчвам на всички,които не искат ментета и главоболия да мислят преди да си вземат детектор.
https://www.youtube.com/watch?v=nHATwgRlxX4
colin96 Консул
Заглавие: Re: Mdetectors-супер коректни Пет Авг 07, 2015 10:31 pm
Браво колега.така и трябва -хубавите неща и те да се коментират,а не само лошите .Така се гради име и авторитет сред клиентите.Поздравления
За колегите от Mdetectors металотърсачите не са само бизнес, а хоби и затова отношението им към търсачите е като към колеги!
Да така е ,и аз съм техен клиент от няколко години .И сега останах очарован от жеста от тяхна страна към мен за аксесоарите на Fisher които ми подариха ,като коректен и дългосрочен техен клиент до сега съм нямал никакви проблем от тяхна страна и мисля и за в бъдеше да работим така
който търси намира
vanbg Консул
Заглавие: Mdetectors Съб Авг 08, 2015 10:13 pm
Аз също искам да ви благодаря и за организирането на всички събития от вас и за коректното ви отношение. Ваш клиент съм, и скоро пак ще се възползвам от вашите услуги. Поздрави.
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: Mdetectors-супер коректни Пон Авг 10, 2015 11:38 am
Страшно се радвам на тези постове! Успех на ВСИЧКИ!
Безплатна доставка до всяка точка на страната. www.mdetectors.bg 12 ГОДИНИ С ВАС!
vanbg Консул
Заглавие: Коректни Вто Авг 11, 2015 8:27 pm
И днес отново се възползвах от вашите услуги / 28-мицата за XP Deus / - отново коректни и ме изненадахте приятно. Благодаря Ви.