Форум за Металотърсачи www.imperio.biz
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Форум за Металотърсачи www.imperio.biz

Металотърсачи България. Форум за мнения за металдетектори и металдетектинг. Спортен клуб по металдетектинг MDETECTORS

ИндексИндекс  ГалерияГалерия  Мнениея за МеталотърсачиМнениея за Металотърсачи  ТърсенеТърсене  Последни снимкиПоследни снимки  Регистрирайте сеРегистрирайте се  Вход  Списание IMPERIO.BGСписание IMPERIO.BG  

Mdetectors-супер коректни

Go down 
+2
colin96
sdsds
6 posters
АвторСъобщение
sdsds
Про-Консул
Про-Консул
sdsds

Mdetectors-супер коректни Empty
ПисанеЗаглавие: Mdetectors-супер коректни   Mdetectors-супер коректни EmptyПет Авг 07, 2015 11:44 am

На бързо да напиша за впечатленията си от mdetectors и по-специално от Светльо.В понеделник ми се прецака апаратчето и побързах да го пратя на адаша.Съответно в четвъртък си го получих обратно по Еконт живо и здраво ,като през тези два дена престой при тях ме държаха в течение за диагностиката и ремонта.Огромна благодарност на mdetectors за бързината и професионалният сервиз cheers За човек ,като мен който ползва апарат по пет пъти в седмицата това е доста важно да има бърз и надежден сервиз,а не да ми мине лятото в чакане.Преди да си го купя доста разпитвах от къде да си взема апаратче и мисля ,че не съм сбъркал .Според мен не е важно че някои продавач ти е предложил отстъпка а е важно отношението към клиента, поддръжката,гаранционна и след гаранционна.Мен отдавна са ме спечелили като клиент ,препоръчвам на всички,които не искат ментета и главоболия да мислят преди да  си вземат детектор. Cool

https://www.youtube.com/watch?v=nHATwgRlxX4
Върнете се в началото Go down
colin96
Консул
Консул

ПисанеЗаглавие: Re: Mdetectors-супер коректни   Mdetectors-супер коректни EmptyПет Авг 07, 2015 10:31 pm

Браво колега.така и трябва -хубавите неща и те да се коментират,а не само лошите .Така се гради име и авторитет сред клиентите.Поздравления
adminn
Admin
Admin
adminn

ПисанеЗаглавие: Re: Mdetectors-супер коректни   Mdetectors-супер коректни EmptyСъб Авг 08, 2015 3:07 pm

За колегите от Mdetectors металотърсачите не са само бизнес, а хоби и затова отношението им към търсачите е като към колеги!

https://mdetectors.com/

КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ
nasko75
Джадай
Джадай
nasko75

ПисанеЗаглавие: Re: Mdetectors-супер коректни   Mdetectors-супер коректни EmptyСъб Авг 08, 2015 9:56 pm

adminn написа:
За колегите от Mdetectors металотърсачите не са само бизнес, а хоби и затова отношението им към търсачите е като към колеги!
Да така е ,и аз съм техен клиент от няколко години .И сега останах очарован от жеста от тяхна страна към мен за аксесоарите на  Fisher които ми подариха ,като коректен и дългосрочен техен клиент cheers до сега съм нямал никакви проблем от тяхна страна и мисля и за в бъдеше да работим  така

който търси намира
vanbg
Консул
Консул

ПисанеЗаглавие: Mdetectors   Mdetectors-супер коректни EmptyСъб Авг 08, 2015 10:13 pm

Аз също искам да ви благодаря и за организирането на всички събития от вас и за коректното ви отношение. Ваш клиент съм, и скоро пак ще се възползвам от вашите услуги. Поздрави. Wink
mdetectors.bg
Джадай
Джадай
mdetectors.bg

ПисанеЗаглавие: Re: Mdetectors-супер коректни   Mdetectors-супер коректни EmptyПон Авг 10, 2015 11:38 am

Страшно се радвам на тези постове!
Успех на ВСИЧКИ!

Безплатна доставка до всяка точка на страната.
www.mdetectors.bg
12 ГОДИНИ С ВАС!
vanbg
Консул
Консул

ПисанеЗаглавие: Коректни   Mdetectors-супер коректни EmptyВто Авг 11, 2015 8:27 pm

И днес отново се възползвах от вашите услуги / 28-мицата за XP Deus / - отново коректни и ме изненадахте приятно. Благодаря Ви.

Mdetectors-супер коректни
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» Тв. СКАТ не са коректни!
» ВНИМАНИЕ! НЕ КОРЕКТНИ ПОТРЕБИТЕЛИ!
» СУПЕР АТЛАС НА ТРАКИИСКИТЕ ПЛЕМЕНА

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Форум за Металотърсачи www.imperio.biz :: Общи форуми :: Общ форум-
Идете на: