Заглавие: въпрос за слушалки Чет Окт 24, 2013 2:47 pm
Здравейте!
Купих си машината първиначално без слушалки, но после реших да си взема. Намерих едни на старо и ги взех, но те са работили с друга антена, и сега преди всяко пускане трябва да пиша номера на моята. Някой знае ли как да го оправя това, че е малко досадно?
Купих си машината първиначално без слушалки, но после реших да си взема. Намерих едни на старо и ги взех, но те са работили с друга антена, и сега преди всяко пускане трябва да пиша номера на моята. Някой знае ли как да го оправя това, че е малко досадно?
Момчетата от МДЕТЕКТОРС са наясно с нещата и ще ти обяснят подробно-аз съм с дистанционото и не искам и да чувам за включен ,,телефон'' на главата но всеки си има мнение по въпроса
Mladencho Цезар
Заглавие: Re: въпрос за слушалки Чет Дек 26, 2013 1:03 am
batned написа:
Mitbull написа:
Здравейте!
Момчетата от МДЕТЕКТОРС са наясно с нещата и ще ти обяснят подробно-аз съм с дистанционото и не искам и да чувам за включен ,,телефон'' на главата но всеки си има мнение по въпроса
Нямаш си и представа колко се облъчваме всеки ден и то почти навсякъде,а ти си се притеснил за едни безжични слушалки на главата,безобидна работа са просто на фона на другите облъчвания.
Поздрави.......
werewolf1 Легионер
Заглавие: Re: въпрос за слушалки Чет Дек 26, 2013 12:31 pm
Аз също работя със слушалки , но с кабел и не мисля да ги сменям с безжични! Това с облъчването сте прави!
batned Про-Консул
Заглавие: Re: въпрос за слушалки Чет Дек 26, 2013 6:05 pm
[quote="werewolf1"]Аз също работя със слушалки , но с кабел и не мисля да ги сменям с безжични! Аз като тръгна колега слушалките са на мен около 12-13 часа трябва да съм луд да избера безжични а иначе са супер удобни и всичко е ок ама аз понеже съм от старата гвардия и не са ми ясни новите технологии предпочитам кабела Весели празници