това са агнешки бутчета, най страшния нишан, недей да буташ там казвам ти. ако искаш обаче провери мястото, но задължително с пулс индукция и то купена от варна, иначе няма да стане. и да почерпиш за информацията
Ако това,което са ми казвали е истина,варненските са с вградена антимагийна,цифрова защита,с VDI...Нема геле!
Хаосът е или временен,или гибелен!
Radislav Цезар
Заглавие: Re: Нишани за съкровища Чет Дек 18, 2014 8:34 am
Големи сте зевзеци, еййй.
"Когато правото се превърне в безправие, съпротивата е задължителна !"
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: Нишани за съкровища Чет Дек 18, 2014 12:55 pm
-Костенурката е последствие от следствието и не мое я разчете Всеки........................................................
Извинете но в крайна сметка някой може ли да я прочете
markos Преторий
Заглавие: Re: Нишани за съкровища Чет Дек 25, 2014 5:31 pm
extremec написа:
stan960 написа:
-Костенурката е последствие от следствието и не мое я разчете Всеки........................................................
Снимай я да видим тази костенурка дали я има наистина или е нещо друго.
extremec Новобранец
Заглавие: Re: Нишани за съкровища Чет Дек 25, 2014 5:44 pm
markos написа:
extremec написа:
stan960 написа:
Снимай я да видим тази костенурка дали я има наистина или е нещо друго.
Изпратих ти съобщение със снимки
markos Преторий
Заглавие: Re: Нишани за съкровища Пет Дек 26, 2014 1:28 am
Ехеее почти съм предсказал костенурката без да я видя,колега сега видях че си пратил съобщение след като си писал в темата. Направи на картата снимка от близък план без черти и прочие и други около костенурката отпред отзад поне няколко крачки по назад от твоите.Абе снимай от всеки ъгъл да се намира снимайте с хубава техника да личи поне,качи ги след това в дох.бг да ги прегледам и разкажи малко история за това ти ли го намери друг ли ти го показа да гадаем дали е барното или си стои още.
П.п Колега аз съм обикалял четири годинки докато го осъзная за какво иде реч 12 дена ти още не си започнал.
stan960 Джадай
Заглавие: Re: Нишани за съкровища Пет Дек 26, 2014 10:15 am
extremec написа:
stan960 написа:
-Може ма като идеме заедно на местото,но ти май забелязвам вече си си намерил спътник -Ако разходката ви излезе ялова мое са обадите да видим поне дорде сте стигнали...........................
markos Преторий
Заглавие: Re: Нишани за съкровища Пет Дек 26, 2014 10:48 am
stan960 написа:
extremec написа:
stan960 написа:
-Може ма като идеме заедно на местото,но ти май забелязвам вече си си намерил спътник -Ако разходката ви излезе ялова мое са обадите да видим поне дорде сте стигнали...........................
Комадоре без теб сме за никъде колега пусни снимката и на него барем удари едно рамо и той.
Здравейте, някой може ли да ми каже какво означава нишан костенурка, благодаря
Снимка нямаш ли на тази костенурка. Доста може да се мисли върху нея,имали направени крака или е само корубата,върху корубата има ли нещо допълнително направено имали опашка и главата отрязана ли е и т.н
Здравейте, знам костенурка около 2 м диаметър без крака с глава на юг, отгоре на корубата около 60 см в диаметър има замазвано нещо като хоросан с цвета на камъка на костенурката. Това какво означава? Благодаря.
Тази тема ми стана много интересна и имам едно питане.
Да речем, че намериш примернно 500кг. злато, което е прокълнато или има черна магия.Толковали не може да отделиш 50 лева да платиш на някоя баячка или ходжа да ти бае против уруки, черна магия и за късмет а трябва да палиш огън, да правиш жервоприношения и всякакви такива.
Та мисълта ми е нямали да стане по-моя начин?
Joroz Новобранец
Заглавие: Помощ за нишан Нед Юли 30, 2017 9:15 am
Здравейте,моля за малко помощ.Ако някой може да ми разтълкува какво значи на камък около метър на метър Квачка с едно пиленце под нея.Камъка е между две малки рекички,едната е на два метра от камъка,а другата на около 10.Даже трудно може да се нарекат рекички, по-скоро долчинки с много малко вода.Нов съм и не знам как да кача снимки.Благодаря предварително на отзовалите се
Miron Новобранец
Заглавие: Re: Нишани за съкровища Пон Юни 17, 2019 8:48 pm
Здравейте колеги може ли някой да ми каже какво означава нишан кантар с Топузаков на скала
Yolo30 Новобранец
Заглавие: Re: Нишани за съкровища Пет Юли 10, 2020 3:53 pm
Добър Ден ! Удобно ли е някой , който е наясно да сподели информация относто НИШАНИ изобразени по камъните , имам въпроси от сорта на: Какво и как трябва да изглежда самия НИШАН ? НА КОЛКО КАМЪКА МОЖЕ ДА ИМА ЕВЕНТУАЛНО В ОПРЕДЕЛЕН ДИАПАЗОН ? ИМА ЛИ ОПРЕДЕЛЕН ВИД НА КАМЪК ЧЕ ДА СЕ ПОТВЪРДИ ЧЕ СТАВА ДУМА ЗА СЪОТВЕТЕН НИШАН ? ДО КОЛКО ПРЕЦИЗНИ ТРЯБВА ДА СА САМИТЕ НИШАНИ ? ИМА ЛИ ВАРИАНТ ЧИСТО И ПРОСТО ПРИРОДАТА ДА Е ИЗЦЯЛО СЪТВОРИЛА ПОДОБНО НЕЩО ЧЕ ДА СИ ПРАВЯ ЕВЕНТУАЛНА ИЛЮЗИЯ ... ? ЩЕ СЕ РАДВАМ АКО ИМА ОТЗИВИ И ОТГОВОРИ НА ВЪПРОСИТЕ МИ !! БЛАГОДАРЯ !!
bogo Новобранец
Заглавие: Re: Нишани за съкровища Съб Юли 11, 2020 4:00 pm
Здравей колега Йоло,членовете на този форум търсим по-реални нещица.Самородно злато,метеорити и стотинки по плажа.Има един форум-Глутницата който е специализиран за нишани и обекти за хайдушко злато където съм чел подобни теми.Ще се радвам ако съм бил полезен.
Timkata365 Новобранец
Заглавие: Re: Нишани за съкровища Чет Юни 10, 2021 4:47 pm