Водещите специалисти и фантазьори по тези природно-антропогенни обекти основно са в друг форум,но и те изглежда са затруднени,колега...
Хаосът е или временен,или гибелен!
cecomotors Легионер
Заглавие: Re: НИШАНИ Сря Фев 25, 2015 3:04 pm
Трибал-М написа:
feizi_11 написа:
НЯКОИ МОЖЕ ЛИ ДА МИ КАЖЕ НЕЩО ЗА ТОВА
" />
Водещите специалисти и фантазьори по тези природно-антропогенни обекти основно са в друг форум,но и те изглежда са затруднени,колега...
Изапочвам да се притеснявам че най вероятно някой е опрял пистолет в главата ти и ти е поставил условие да пишеш глупости след всяка публикация навсякъде във форумът или ще те застрелят.Няма друго логично обяснение освен това или някаква тежка болест на психична основа.Възползвай се от написаното от мен и драсни още едно мнение за да не изпаднеш от първото място в таблицата по брой мнения.Добрече няма класация за безполезни мнения че и там щеше да си първенец.
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: НИШАНИ Сря Фев 25, 2015 3:34 pm
cecomotors написа:
Трибал-М написа:
feizi_11 написа:
" />
Изапочвам да се притеснявам че най вероятно някой е опрял пистолет в главата ти и ти е поставил условие да пишеш глупости след всяка публикация навсякъде във форумът или ще те застрелят.Няма друго логично обяснение освен това или някаква тежка болест на психична основа.Възползвай се от написаното от мен и драсни още едно мнение за да не изпаднеш от първото място в таблицата по брой мнения.Добрече няма класация за безполезни мнения че и там щеше да си първенец.
Явно ти трябва преводач и обяснител на написаното от мен,ала не зная на какъв език трябва да ти превежда... Но,ако в ушите ти отеква глухият звън на котли,казани и тропота на конски товари,и това няма да ти помогне. Поздрави!
Avrelian Цезар
Заглавие: Re: НИШАНИ Сря Фев 25, 2015 8:00 pm
feizi_11 написа:
" />
Объркал си рейса пич.
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: НИШАНИ Сря Фев 25, 2015 10:39 pm
Avrelian написа:
feizi_11 написа:
" />
Объркал си рейса пич.
Колега,вероятно пичът вече е хванал правилния рейс и е пристигнал където трябва... По-лошото е ,че и благите приказки съвсем оредяха. Форумите са за забавление,общуване на хора,споделящи едно хоби,за обмяна на информация и взаимопомощ...,и за още някой неща. Трудно е за обяснение това първосигнално,злобарско отношение към тези,на които не им приляга и не искат да са само пасивни потребители...
cecomotors Легионер
Заглавие: Re: НИШАНИ Чет Фев 26, 2015 6:56 am
Ами като е объркал мястото за въпроса си вземете му помогнете на човека и като минимум му напишете на лично кде да търси отговори на въпросите си.Най вероятно този колега е нов във хобито си,а има и вариант да е повече по практикуването а не по трупането на мнения по форумите.Сега очаквам Трибал-М задължително да се възползва от възможноста да добави още едно градивно постче .
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: НИШАНИ Чет Фев 26, 2015 5:22 pm
cecomotors написа:
.... а не по трупането на мнения по форумите.Сега очаквам Трибал-М задължително да се възползва от възможноста да добави още едно градивно постче .
Господа админи,колеги,моля ви,прехвърлете всичките мой точки на автора на цитирания по-горе пост-дано възстанови отново душевното си равновесие,ако въобще някога го е имал... Не веднаж съм казвал,че числовия еквивалент на моята форумна активност въобще не ме вълнува.
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: НИШАНИ Пет Фев 27, 2015 12:39 pm
Трибал-М написа:
cecomotors написа:
.... а не по трупането на мнения по форумите.Сега очаквам Трибал-М задължително да се възползва от възможноста да добави още едно градивно постче .
Господа админи,колеги,моля ви,прехвърлете всичките мой точки на автора на цитирания по-горе пост-дано възстанови отново душевното си равновесие,ако въобще някога го е имал... Не веднаж съм казвал,че числовия еквивалент на моята форумна активност въобще не ме вълнува.
Не се шегувам,умолявам ви!... Мир да настане и благи приказки като планински ручейчета да забълбукат!
cecomotors Легионер
Заглавие: Re: НИШАНИ Пет Фев 27, 2015 6:09 pm
Трибал-М написа:
Трибал-М написа:
cecomotors написа:
Не се шегувам,умолявам ви!... Мир да настане и благи приказки като планински ручейчета да забълбукат!
Колега Трибал днес колко сигнала копна.че аз сега се прибирам и гледам си трупнал още едно мнение.Не ти искам точките или каквото е там -то тази класация не ме вълнува.Моите мераци са да се класирам на други места ама там се работи с лопата а не с клавиатура.
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: НИШАНИ Пет Фев 27, 2015 7:44 pm
cecomotors написа:
Колега Трибал днес колко сигнала копна.че аз сега се прибирам и гледам си трупнал още едно мнение.Не ти искам точките или каквото е там -то тази класация не ме вълнува.Моите мераци са да се класирам на други места ама там се работи с лопата а не с клавиатура.
...Там се работи с разум,с добър апарат и с лопата... Специално ти,ако станеш обикновен изкопчия,със сигурност ще печелиш повече! Но изборът си е твой...,а аз ти пожелавам късмет!
xp fan Легионер
Заглавие: Re: НИШАНИ Пет Фев 27, 2015 8:50 pm
Трибалчо пак ли ти бе,като кензат в твоите теми(кантарджиѝски,неразбираеми,глупави и др.)ревеш,а ти не си спрял да осираш всяка една тема. успокоѝ се малко
galus Легионер
Заглавие: Re: НИШАНИ Пет Фев 27, 2015 9:14 pm
Колега влез в Glutnicata там ще те посрещнат по приветливо.
кирката Консул
Заглавие: Re: НИШАНИ Пет Фев 27, 2015 9:18 pm
[quote="Трибал-М"][quote="Трибал-М"][quote="cecomotors"].... а не по трупането на мнения по форумите.Сега очаквам Трибал-М задължително да се възползва от възможноста да добави още едно градивно постче .[/quote]
Господа админи,колеги,моля ви,прехвърлете всичките мой точки на автора на цитирания по-горе пост-дано възстанови отново душевното си равновесие,ако въобще някога го е имал... Не веднаж съм казвал,че числовия еквивалент на моята форумна активност въобще не ме вълнува.[/quote]
Не се шегувам,умолявам ви!... Мир да настане и благи приказки като планински ручейчета да забълбукат![/quote] еми,защо не почнеш ти да не запееш,кат планински ручейчета нал ся идва пролет ей трибале
Око да види,ръка да пипне.
cecomotors Легионер
Заглавие: Re: НИШАНИ Пет Фев 27, 2015 9:26 pm
[quote="Трибал-М"]
cecomotors написа:
...Там се работи с разум,с добър апарат и с лопата...
Забрави и най важното-таблет с интернет за да реагираш бързо ако някой напише нещо във форума.
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: НИШАНИ Пет Фев 27, 2015 11:22 pm
galus написа:
Не се разбира към кой отправяш препоръката си,колега? Ако е към мен(?),ще трябва да ти кажа,че малко е закъсняла,отдавна влизам в сайта като гост... Там ИМА И много интелигентни,знаещи и подготвени хора,чието мнение се цени и бива търсено от голяма част от колегите.По време на гостуванията ми не съм попадал на познатата,крайна селяндурщина,а и админите не "цепят басма никому",ако съм разбрал правилно...
cecomotors Легионер
Заглавие: Re: НИШАНИ Съб Фев 28, 2015 6:52 am
Трибал-М написа:
galus написа:
Не се разбира към кой отправяш препоръката си,колега? Ако е към мен(?),ще трябва да ти кажа,че малко е закъсняла,отдавна влизам в сайта като гост... Там ИМА И много интелигентни,знаещи и подготвени хора,чието мнение се цени и бива търсено от голяма част от колегите.По време на гостуванията ми не съм попадал на познатата,крайна селяндурщина,а и админите не "цепят басма никому",ако съм разбрал правилно...
Трибале,колега сигурен съм че не си чак толко прост за да приемеш препоръката за посещение на Иманярският сайт като отправена към теб.Очеизваждащо е че е отправена към колегата с питане за нишана.Не ми се ще да вярвам също че си способен заради трупането на мнения да се правиш чак до такава степен на шемет.ТАЯ ПОВЪРНЯ която направихме тук е за триене от вторият пост надолу.