Заглавие: Re: КОЙ ЩЕ СПАСИ МАЙКА БЪЛГАРИЯ Чет Дек 19, 2013 2:02 am
adventurer написа:
а майка България кой ще спаси красотата ли
нужни са патриоти около парламента
adventurer Преторий
Заглавие: Re: КОЙ ЩЕ СПАСИ МАЙКА БЪЛГАРИЯ Чет Дек 19, 2013 2:13 am
Rinobs написа:
adventurer написа:
а майка България кой ще спаси красотата ли
нужни са патриоти около парламента : :animaux15:
време е аз съм съгласен няма смисъл от стачки и любовни игри
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: КОЙ ЩЕ СПАСИ МАЙКА БЪЛГАРИЯ Чет Дек 19, 2013 8:47 am
Цитат :
Какви,лаладжии ли .Ко да прая, малко се поразпалих
Що бе колега,по мое скромно мнение се заформи много хубава дискусия.Вярно е 4е със шоп трудно се излиза на глава,но и те има какво да помнят,а румънците от времето на Първата световна със сигурност са ги помнили дълго [/quote]
пия затова [/quote]
Въобще не си се увлякъл,колега бобо,а си много точен,според мен! Никой до сега не даде сериозен отговор на твоите въпроси.Защото са трудни за едни и неудобни за други....Ако някой рита срещу ръжен,трябва да е с дебели обувки(перифраза).
Хаосът е или временен,или гибелен!
Aurelius Цезар
Заглавие: Re: КОЙ ЩЕ СПАСИ МАЙКА БЪЛГАРИЯ Чет Дек 19, 2013 10:07 am
Само българи ще са тези, които ще го направRт -спасението на Отечеството, и аз вRрвам, че ще е за Отечеството, а не за почести и слава(и пари...)
Rinobs Про-Консул
Заглавие: Re: КОЙ ЩЕ СПАСИ МАЙКА БЪЛГАРИЯ Чет Дек 19, 2013 10:35 am
Aurelius написа:
Само българи ще са тези, които ще го направRт -спасението на Отечеството, и аз вRрвам, че ще е за Отечеството, а не за почести и слава(и пари...)
да и аз така мисля но все някой ще се възползва от това
Aurelius Цезар
Заглавие: Re: КОЙ ЩЕ СПАСИ МАЙКА БЪЛГАРИЯ Чет Дек 19, 2013 11:22 am
Не няма да се възползва, а ще се пожертва! Такава е съдбата на националните ни герои....
FELIX Цезар
Заглавие: Re: КОЙ ЩЕ СПАСИ МАЙКА БЪЛГАРИЯ Чет Дек 19, 2013 11:29 am
Aurelius написа:
Може би защото съм оптимист,но и аз мисля 4е това е на4инат
Rinobs Про-Консул
Заглавие: Re: КОЙ ЩЕ СПАСИ МАЙКА БЪЛГАРИЯ Чет Дек 19, 2013 11:40 am
FELIX написа:
Aurelius написа:
ако не си помогнем ние няма кой просто ще останем без държава едно разграбване както е в момента и това е
FELIX Цезар
Заглавие: Re: КОЙ ЩЕ СПАСИ МАЙКА БЪЛГАРИЯ Чет Дек 19, 2013 11:47 am
Rinobs написа:
FELIX написа:
Aurelius написа:
ако не си помогнем ние няма кой просто ще останем без държава едно разграбване както е в момента и това е
Така е,вси4ко зависи от нас самите.
Rinobs Про-Консул
Заглавие: Re: КОЙ ЩЕ СПАСИ МАЙКА БЪЛГАРИЯ Чет Дек 19, 2013 12:14 pm
FELIX написа:
Rinobs написа:
FELIX написа:
Aurelius написа:
напред към паламента
FELIX Цезар
Заглавие: Re: КОЙ ЩЕ СПАСИ МАЙКА БЪЛГАРИЯ Чет Дек 19, 2013 12:19 pm
Rinobs написа:
FELIX написа:
Rinobs написа:
FELIX написа:
Aurelius написа:
напред към паламента
Сега по празниците едва ли ще има по кой да пуцаме,ще ни отиде сал джепането
Rinobs Про-Консул
Заглавие: Re: КОЙ ЩЕ СПАСИ МАЙКА БЪЛГАРИЯ Чет Дек 19, 2013 12:26 pm
FELIX написа:
Rinobs написа:
FELIX написа:
Rinobs написа:
FELIX написа:
Aurelius написа:
напред към паламента
нали знаеш има ли желание има и начин
FELIX Цезар
Заглавие: Re: КОЙ ЩЕ СПАСИ МАЙКА БЪЛГАРИЯ Чет Дек 19, 2013 12:32 pm
Rinobs написа:
FELIX написа:
Rinobs написа:
FELIX написа:
Rinobs написа:
FELIX написа:
Aurelius написа:
напред към паламента
нали знаеш има ли желание има и начин
Така е
Rinobs Про-Консул
Заглавие: Re: КОЙ ЩЕ СПАСИ МАЙКА БЪЛГАРИЯ Чет Дек 19, 2013 12:54 pm
а ние чакаме чудо
FELIX Цезар
Заглавие: Re: КОЙ ЩЕ СПАСИ МАЙКА БЪЛГАРИЯ Чет Дек 19, 2013 5:54 pm
Rinobs написа:
а ние чакаме чудо
То 4удото като нищо може да похлопа на вратата със януарските сметки за ток и топло
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: КОЙ ЩЕ СПАСИ МАЙКА БЪЛГАРИЯ Чет Дек 19, 2013 8:23 pm
FELIX написа:
Rinobs написа:
а ние чакаме чудо
То 4удото като нищо може да похлопа на вратата със януарските сметки за ток и топло
Може,ама ако е в Украйна... А тука повече гледаме дали"Туркия ке падне"!
stan960 Джадай
Заглавие: Re: КОЙ ЩЕ СПАСИ МАЙКА БЪЛГАРИЯ Чет Дек 19, 2013 8:26 pm
-Като цяло Форумите с уклон към металдетектинга са известни с наличието на трезвомислещи и умни човеци -Вие двамцата с Трибал за ментор кат са зайграхте в тандем та ча са уляхте -Тия дето сега искат да влязят с взлом в Парламента независимо дали са еди кви си или пак еди кви си студенти са Ни Ясни -Дайте нещо по свежо,щото ако си мислите че като махнем единият корен и дървото нема да расте с другият който вие сега се опитвате да подхранвате -Значи че,или не сте в час или просто употребявате Форума за агитация.........................................
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: КОЙ ЩЕ СПАСИ МАЙКА БЪЛГАРИЯ Чет Дек 19, 2013 8:39 pm
stan960 написа:
-Като цяло Форумите с уклон към металдетектинга са известни с наличието на трезвомислещи и умни човеци -Вие двамцата с Трибал за ментор кат са зайграхте в тандем та ча са уляхте -Тия дето сега искат да влязят с взлом в Парламента независимо дали са еди кви си или пак еди кви си студенти са Ни Ясни -Дайте нещо по свежо,щото ако си мислите че като махнем единият корен и дървото нема да расте с другият който вие сега се опитвате да подхранвате -Значи че,или не сте в час или просто употребявате Форума за агитация.........................................
Халюцинациите на ближните винаги са ме озадачавали.И в този случай потърсих ,но до сега не намирам лична вина...
stan960 Джадай
Заглавие: Re: КОЙ ЩЕ СПАСИ МАЙКА БЪЛГАРИЯ Чет Дек 19, 2013 8:44 pm
-По принцип доста съм се изказвал по темата преди,сега вече не ми е интересна -Тия двамцата са ми ясни,устремили са се да вземат неква си там наградка обаче се увлякоха в Политиката като застъпници на ясно кой и гледам намешаха и теб -Така че съжалявам но Фактите не са като Халюцинацийте,знаеш......................................
FELIX Цезар
Заглавие: Re: КОЙ ЩЕ СПАСИ МАЙКА БЪЛГАРИЯ Чет Дек 19, 2013 8:46 pm
Трибал-М написа:
stan960 написа:
Халюцинациите на ближните винаги са ме озадачавали.И в този случай потърсих ,но до сега не намирам лична вина...
И аз не вденах за какво то4но става дума,та ако може да се внесе някаква яснота по казуса ще е добре
stan960 Джадай
Заглавие: Re: КОЙ ЩЕ СПАСИ МАЙКА БЪЛГАРИЯ Чет Дек 19, 2013 8:53 pm
-Винаги се изказвам в един вид Абстракция като се надявам да ме разберат от половин дума но уви не винаги се получава да не кажа повечето пъти.......................-Некой си иска да е №1 в седмичният рейтинг за еди кви си награди,другият го следва,дали са комбина нема значение -Както нема значение сега за теглото на Народа кой Утре ще управлява България дали едните червени или другите червени -Сега Разбра ли,или още да осветлявам......................................
FELIX Цезар
Заглавие: Re: КОЙ ЩЕ СПАСИ МАЙКА БЪЛГАРИЯ Чет Дек 19, 2013 9:01 pm
stan960 написа:
-Винаги се изказвам в един вид Абстракция като се надявам да ме разберат от половин дума но уви не винаги се получава да не кажа повечето пъти.......................-Некой си иска да е №1 в седмичният рейтинг за еди кви си награди,другият го следва,дали са комбина нема значение -Както нема значение сега за теглото на Народа кой Утре ще управлява България дали едните червени или другите червени -Сега Разбра ли,или още да осветлявам......................................
Това го разбрах,само не можах да разбера на тебе кво ти пре4и кой кво бил написал и кой кого бил следвал.Това е форум и всеки може да споделя и разменя мисли каквито са му на сърце.Насявам се 4е ме разбираш правилно...
stan960 Джадай
Заглавие: Re: КОЙ ЩЕ СПАСИ МАЙКА БЪЛГАРИЯ Чет Дек 19, 2013 9:49 pm
-Разбира се че те разбирам,кой кво има на сърце си е негова работа -Стига тенденциозно да не внушава на другите кво му е на неговото си сърце....................................
FELIX Цезар
Заглавие: Re: КОЙ ЩЕ СПАСИ МАЙКА БЪЛГАРИЯ Чет Дек 19, 2013 10:33 pm
stan960 написа:
-Разбира се че те разбирам,кой кво има на сърце си е негова работа -Стига тенденциозно да не внушава на другите кво му е на неговото си сърце....................................
4ак пък внушения е малко силно казано.Все пак тука хората могат да пишат и да 4етат,4е и интернет ползват и ако някой иска да нау4и или провери нещо не мисля 4е ще има проблем да го направи,което пък би му помогнало със изграждането на собствен мироглег.
Rinobs Про-Консул
Заглавие: Re: КОЙ ЩЕ СПАСИ МАЙКА БЪЛГАРИЯ Пет Дек 20, 2013 1:43 am
FELIX написа:
stan960 написа:
4ак пък внушения е малко силно казано.Все пак тука хората могат да пишат и да 4етат,4е и интернет ползват и ако някой иска да нау4и или провери нещо не мисля 4е ще има проблем да го направи,което пък би му помогнало със изграждането на собствен мироглег.
stan960 това е форум благи приказки и с FELIX се забавляваме разтоварваме след работа мисля че той е получил награда не съм за едни слушалки или чантичка просто разспускаме не лансираме никои политик нито сме замесени с някой мен ме вълнува че сега съм без детектор и целта ми е ХП адвенсис но с тези празници не мога да сиго позволя скоро ....