Заглавие: КОЙ ЩЕ СПАСИ МАЙКА БЪЛГАРИЯ Съб Сеп 28, 2013 9:10 pm
Здр колеги стига сме мислили за машини и съкровища.Спасимли България ще има и спокойно хоби.
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: КОЙ ЩЕ СПАСИ МАЙКА БЪЛГАРИЯ Съб Сеп 28, 2013 10:51 pm
alireza написа:
Здр колеги стига сме мислили за машини и съкровища.Спасимли България ще има и спокойно хоби.
От какво да я спасяваме,колега?...Или-от кое по-напред?
Хаосът е или временен,или гибелен!
alireza Консул
Заглавие: Re: КОЙ ЩЕ СПАСИ МАЙКА БЪЛГАРИЯ Нед Сеп 29, 2013 1:46 pm
От злобата,алчноста и куп други фактори.Нека обсъдим идеи може да са в помощ.Все пак и аз имам добри приятели.
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: КОЙ ЩЕ СПАСИ МАЙКА БЪЛГАРИЯ Нед Сеп 29, 2013 9:27 pm
alireza написа:
От злобата,алчноста и куп други фактори.Нека обсъдим идеи може да са в помощ.Все пак и аз имам добри приятели.
Точно от тези,първите две,май няма спасение.Още от пещерни времена ни съпътстват...А и в Космоса вече ги "отнесохме".
Podlecii.avg Цезар
Заглавие: Re: КОЙ ЩЕ СПАСИ МАЙКА БЪЛГАРИЯ Нед Сеп 29, 2013 9:38 pm
alireza написа:
хах АЛИ мислех те за много по-умен човек!!!!!!!
:
alireza Консул
Заглавие: Re: КОЙ ЩЕ СПАСИ МАЙКА БЪЛГАРИЯ Нед Сеп 29, 2013 10:09 pm
Г-н Подлеци понякога простоватото искзване се съпъдств от много голямо закключение в простите изречения.
ivanasen Джадай
Заглавие: Re: КОЙ ЩЕ СПАСИ МАЙКА БЪЛГАРИЯ Нед Сеп 29, 2013 11:52 pm
alireza написа:
Г-н Подлеци понякога простоватото искзване се съпъдств от много голямо закключение в простите изречения.
Понякога зад простите изречения изпълнени с множество правописни грешки се крие доста интелигентен човек! Поне така мисля!
Добрите приятели са като звездите; не винаги ги виждаш, но знаеш, че винаги са там.
Понякога за да бъде истинско приятелството е нужен и скалпел!!!
alireza Консул
Заглавие: Re: КОЙ ЩЕ СПАСИ МАЙКА БЪЛГАРИЯ Пон Сеп 30, 2013 9:04 am
О извинете за правописнните ми грешки,но си има приччина.От телфона пиша и понякога много бързаам.
Podlecii.avg Цезар
Заглавие: Re: КОЙ ЩЕ СПАСИ МАЙКА БЪЛГАРИЯ Пон Сеп 30, 2013 8:59 pm
alireza написа:
О извинете за правописнните ми грешки,но си има приччина.От телфона пиша и понякога много бързаам.
пише се Подлеций , но ка ще да е!!!! когато казах че те мислех за много по-умен , немах в предвид правописните ти грешки!!!!
:
B.K. Преторий
Заглавие: Re: КОЙ ЩЕ СПАСИ МАЙКА БЪЛГАРИЯ Пон Сеп 30, 2013 9:50 pm
Podlecii.avg написа:
alireza написа:
пише се Подлеций , но ка ще да е!!!! когато казах че те мислех за много по-умен , немах в предвид правописните ти грешки!!!!
Подлеций излез от тая тема , тя е за психичноболни .
alireza Консул
Заглавие: Re: КОЙ ЩЕ СПАСИ МАЙКА БЪЛГАРИЯ Вто Окт 01, 2013 10:54 am
Папагал и пак нов ник неще скрие мазната ти физиономия.Глупав на 50 и още не до зрял,търси но не намира.Та се питам що несе хванеш на работа та да се очовечиш щото на аванта няма кой да ти дава.
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: КОЙ ЩЕ СПАСИ МАЙКА БЪЛГАРИЯ Съб Дек 07, 2013 10:23 am
alireza написа:
Аз не съм толкова сигурен,колега.
ivanasen Джадай
Заглавие: Re: КОЙ ЩЕ СПАСИ МАЙКА БЪЛГАРИЯ Съб Дек 07, 2013 3:39 pm
Трибал-М написа:
alireza написа:
Докато се намират неща все още , няма да има и спокойно хоби! Поне така мисля , аз.
Добрите приятели са като звездите; не винаги ги виждаш, но знаеш, че винаги са там.
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: КОЙ ЩЕ СПАСИ МАЙКА БЪЛГАРИЯ Съб Дек 07, 2013 3:52 pm
ivanasen написа:
Трибал-М написа:
alireza написа:
Докато се намират неща все още , няма да има и спокойно хоби! Поне така мисля , аз.
Едни ще чешат крастата,други ще пълнят търбусите!
Rinobs Про-Консул
Заглавие: Re: КОЙ ЩЕ СПАСИ МАЙКА БЪЛГАРИЯ Нед Дек 15, 2013 2:52 am
за проект милионер не сте ли чували работяги и милионери.... къде ти оправия ...........
adventurer Преторий
Заглавие: Re: КОЙ ЩЕ СПАСИ МАЙКА БЪЛГАРИЯ Нед Дек 15, 2013 7:27 pm
аир няма от тая държава вече
ivanasen Джадай
Заглавие: Re: КОЙ ЩЕ СПАСИ МАЙКА БЪЛГАРИЯ Нед Дек 15, 2013 7:51 pm
"КОЙ ЩЕ СПАСИ МАЙКА БЪЛГАРИЯ"
Според мен майка България никой не може да я спаси , остава Ти сам да се спасиш!
bobi31 Преторий
Заглавие: Re: КОЙ ЩЕ СПАСИ МАЙКА БЪЛГАРИЯ Нед Дек 15, 2013 9:14 pm
ivanasen написа:
Според мен майка България никой не може да я спаси , остава Ти сам да се спасиш!
ivanasen Джадай
Заглавие: Re: КОЙ ЩЕ СПАСИ МАЙКА БЪЛГАРИЯ Нед Дек 15, 2013 9:17 pm
bobi31 написа:
ivanasen написа:
Радвам се , че ме разбра! Успех в търкането!
rahan Про-Консул
Заглавие: Re: КОЙ ЩЕ СПАСИ МАЙКА БЪЛГАРИЯ Пон Дек 16, 2013 9:45 pm
" КОЙ ЩЕ СПАСИ МАЙКА БЪЛГАРИЯ"
Единствено според мен - внос на хора отвън за да ни управляват или да минем като щат на Америка или на Германия или Англия. Друг никой. Ние сме генно - увредени.
FELIX Цезар
Заглавие: Re: КОЙ ЩЕ СПАСИ МАЙКА БЪЛГАРИЯ Пон Дек 16, 2013 9:48 pm
По този въпрос Апостола на Свободата е казал:"който ни спаси,той и ще ни пороби"
rahan Про-Консул
Заглавие: Re: КОЙ ЩЕ СПАСИ МАЙКА БЪЛГАРИЯ Пон Дек 16, 2013 9:58 pm
FELIX написа:
По този въпрос Апостола на Свободата е казал:"който ни спаси,той и ще ни пороби"
Колега ти свободен човек ли си !?
Оня ден обикалях града с колата и вътре жената държеше малкият ми син , който повръщаше 3 часа нон стоп и никой доктор не си вдигаше телефона! Или , ако вдигнеше беше извън България , при условие , че висяхме пред къщата му и виждахме , че е там. Накрая отидохме в Бърза помощ и тогава познат доктор се обади на тези детски доктори и един се съгласи да му помогне. дадох направление и 50лв кеш . за внимание. Да еб... и държавата! По добре роб в америка и тем подобни , но тук ужким свободен! Сполай ти!
Защото Твое е царството и силата и славата, на Отца и Сина и Светия Дух, сега и винаги, и във веки веков. Амин.
FELIX Цезар
Заглавие: Re: КОЙ ЩЕ СПАСИ МАЙКА БЪЛГАРИЯ Пон Дек 16, 2013 10:59 pm
rahan написа:
FELIX написа:
Оня ден обикалях града с колата и вътре жената държеше малкият ми син , който повръщаше 3 часа нон стоп и никой доктор не си вдигаше телефона! Или , ако вдигнеше беше извън България , при условие , че висяхме пред къщата му и виждахме , че е там. Накрая отидохме в Бърза помощ и тогава познат доктор се обади на тези детски доктори и един се съгласи да му помогне. дадох направление и 50лв кеш . за внимание. Да еб... и държавата! По добре роб в америка и тем подобни , но тук ужким свободен! Сполай ти!
Аз се имам за свободен 4овек Колега,и да ти кажа предпо4итам да си пия ракията под лозата с най-обикновено мезе от градината ми,и да си ям гозбите направени от жена ми.Вси4ко това него заменям нито за "свободата" на Америка,нито за сигурността в Русия.Колкото до това 4е си имал гадно преживяване свързано с докторите у нас,мога да ти кажа само 4е съжалявам и се радвам 4е накрая все пак е имало хепи енд,но затова колкото са виновни докторите толкова е виновна и препиканата ни държавно полити4еска система.Затова трябва да си намериш нещо което да те крепи и колкото и да те блъска животът,ти да си свиркаш и да не ти дреме.В отка4ена система трябват отка4ени мерки,ина4е се зомбираме и оскотяваме
rahan Про-Консул
Заглавие: Re: КОЙ ЩЕ СПАСИ МАЙКА БЪЛГАРИЯ Вто Дек 17, 2013 12:05 am
FELIX написа:
rahan написа:
FELIX написа:
Аз се имам за свободен 4овек Колега,и да ти кажа предпо4итам да си пия ракията под лозата с най-обикновено мезе от градината ми,и да си ям гозбите направени от жена ми.Вси4ко това него заменям нито за "свободата" на Америка,нито за сигурността в Русия.Колкото до това 4е си имал гадно преживяване свързано с докторите у нас,мога да ти кажа само 4е съжалявам и се радвам 4е накрая все пак е имало хепи енд,но затова колкото са виновни докторите толкова е виновна и препиканата ни държавно полити4еска система.Затова трябва да си намериш нещо което да те крепи и колкото и да те блъска животът,ти да си свиркаш и да не ти дреме.В отка4ена система трябват отка4ени мерки,ина4е се зомбираме и оскотяваме
Колега всичко опира до пари! Плащаш всеки месец редовно и те уважават.Иначе си куче в потури /визирам сръбски филм/ . Сполай ти.
Защото Твое е царството и силата и славата, на Отца и Сина и Светия Дух, сега и винаги, и във веки веков. Амин.
adventurer Преторий
Заглавие: Re: КОЙ ЩЕ СПАСИ МАЙКА БЪЛГАРИЯ Вто Дек 17, 2013 12:39 am
до кога ще е туй плащане на всяка крачка давайте да фащаме кой пушка кой пищов и да тръгваме другото е бошлаф работа