Заглавие: Какво мислите за Гарет ейс 350? Чет Сеп 26, 2013 10:48 am
Здравейте аз съм малко повече от начинаещ.Досега работих с Гарет ейс 150 около половин година и сега мисля да си купя евро ейс 350.Какво мислите за този апарат добър ли е?
Mladencho Цезар
Заглавие: Re: Какво мислите за Гарет ейс 350? Чет Сеп 26, 2013 11:37 am
Моят съвет е да се насочиш към друга марка металдетектори. Например Тесоро. Вярно е че са по-скъпи от гаретите за които говориш,но разликата е огромна,поне според мен.
Поздрави и късмет.
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Какво мислите за Гарет ейс 350? Чет Сеп 26, 2013 11:50 am
ACE 350 кастри перките на мн. топ модели с лекота...
Последната промяна е направена от pechkata на Чет Сеп 26, 2013 4:44 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Mladencho Цезар
Заглавие: Re: Какво мислите за Гарет ейс 350? Чет Сеп 26, 2013 12:24 pm
pechkata написа:
ACE 350 кастри перките на мн. топ мадели с лекота...
Печка пак се изказваш непоготвен,както винаги.
bakusho Легионер
Заглавие: Re: Какво мислите за Гарет ейс 350? Чет Сеп 26, 2013 12:35 pm
Mladencho написа:
Моят съвет е да се насочиш към друга марка металдетектори. Например Тесоро. Вярно е че са по-скъпи от гаретите за които говориш,но разликата е огромна,поне според мен.
Поздрави и късмет.
Хареса ми работата с Ейс 150 и затова се насочих към 350 защото има по-голяма сонда и е с по-висока честота,което означава че има по-добра детекция на нископроводими предмети като сечени монети.
bakusho Легионер
Заглавие: Re: Какво мислите за Гарет ейс 350? Чет Сеп 26, 2013 12:37 pm
pechkata написа:
ACE 350 кастри перките на мн. топ мадели с лекота...
Работил ли си с такъв?Кажи впечатленията си.
sdsds Про-Консул
Заглавие: Re: Какво мислите за Гарет ейс 350? Чет Сеп 26, 2013 3:06 pm
Приликите между еврото и 150 са само външни като е също толкова лесен от към настроики.Никакъв проблем да работиш на тъмно като научиш последователността на програмите .Нищо общо няма и дискриминацията ако направиш един тест с твоя апарат със злато различни карати ще разбереш за какво ти говоря
bakusho Легионер
Заглавие: Re: Какво мислите за Гарет ейс 350? Чет Сеп 26, 2013 4:12 pm
sdsds написа:
Приликите между еврото и 150 са само външни като е също толкова лесен от към настроики.Никакъв проблем да работиш на тъмно като научиш последователността на програмите .Нищо общо няма и дискриминацията ако направиш един тест с твоя апарат със злато различни карати ще разбереш за какво ти говоря
Колега,какво искаш да кажеш?Добър ли е евро ейс 350?Дискриминацията добра ли е или лоша? За дълбочината мисля,че е доста по-добър спрямо 150.
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Какво мислите за Гарет ейс 350? Чет Сеп 26, 2013 4:31 pm
Печка пак се изказваш непоготвен,както винаги. написа:
Младенчо колко подготвен трябва да бъда за детектор на ниска цена с отлични параметри...?Детектора е трепач...
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Какво мислите за Гарет ейс 350? Чет Сеп 26, 2013 4:36 pm
bakusho написа:
Хареса ми работата с Ейс 150 и затова се насочих към 350 защото има по-голяма сонда и е с по-висока честота,което означава че има по-добра детекция на нископроводими предмети като сечени монети.
Правилно си се орентирал АЦЕ 350 разделя металите 4 пъти по прецизно от АЦЕ 150 и работи с 30-40% по дълбоко...
Работил ли си с такъв? написа:
Да имах го и бях мн. доволен - много чуствителен детектор...
sdsds Про-Консул
Заглавие: Re: Какво мислите за Гарет ейс 350? Чет Сеп 26, 2013 4:41 pm
Дискриминацията е доста добра а щом си харесваш 150то съм сигурен ,че този ще ти допадне.
https://www.youtube.com/watch?v=nHATwgRlxX4
bakusho Легионер
Заглавие: Re: Какво мислите за Гарет ейс 350? Чет Сеп 26, 2013 4:44 pm
pechkata написа:
bakusho написа:
Правилно си се орентирал АЦЕ 350 разделя металите 4 пъти по прецизно от АЦЕ 150 и работи с 30-40% по дълбоко...
Да имах го и бях мн. доволен - много чуствителен детектор...
Такъв ще си взема,намерих оферта за евро ейс 350+ по-голяма сонда,но засега не знам коя е. Защо си сменил Гарретта,и сега какъв апарат използваш?
bakusho Легионер
Заглавие: Re: Какво мислите за Гарет ейс 350? Чет Сеп 26, 2013 4:45 pm
sdsds написа:
Дискриминацията е доста добра а щом си харесваш 150то съм сигурен ,че този ще ти допадне.
И аз мисля,че ще ми допадне.Пробвах с Миладинката на един приятел,но...не е за мен.Не става въпрос за пари,а Гарет повече ми харесва
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Какво мислите за Гарет ейс 350? Чет Сеп 26, 2013 4:54 pm
Защо си сменил Гарретта,и сега какъв апарат използваш? написа:
Предимно работя с Голден маск и винаги в праралел имам втори детектор предимно западен... За времето откакто съм в бранша не са малко - купувам продавам и така...
bakusho Легионер
Заглавие: Re: Какво мислите за Гарет ейс 350? Чет Сеп 26, 2013 5:04 pm
pechkata написа:
Предимно работя с Голден маск и винаги в праралел имам втори детектор предимно западен... За времето откакто съм в бранша не са малко - купувам продавам и така...
Кой е по-добър монетар-Миладинка или Гаррретт с голяма сонда?
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Какво мислите за Гарет ейс 350? Чет Сеп 26, 2013 5:07 pm
bakusho написа:
sdsds написа:
И аз мисля,че ще ми допадне.Пробвах с Миладинката на един приятел,но...не е за мен.Не става въпрос за пари,а Гарет повече ми харесва
бобо Джадай
Заглавие: Re: Какво мислите за Гарет ейс 350? Чет Сеп 26, 2013 11:37 pm
Mladencho написа:
Поздрави и късмет.
Хм,сигурен ли си?Аз например се колебаех между модели на точно тези марки ,които са в един ценови клас,и в идна категория.Става въпрос за Гарет АТ голд и Тесоро Лобо СТ.Е,избрах Гарета,и не съжалявам!!!
67aiga7a Новобранец
Заглавие: Re: Какво мислите за Гарет ейс 350? Пет Апр 18, 2014 2:08 pm
pechkata написа:
bakusho написа:
Правилно си се орИентирал АЦЕ 350 разделя металите 4 пъти по прецизно от АЦЕ 150 и работи с 30-40% по дълбоко...
Да имах го и бях мн. доволен - много чуВствителен детектор...
Като колега започнал със 150-ка и преминал на Евро Асе мога да ти кажа, че откровено разликата е, че еврото е малко по-бърз (но не особено), има пинпойнт и повече чертички по скалите, което няма много общо нито с дискриминацията нито с дълбочината. И двата апарата съм ползвал (и ползвам) с ДД Нел торнадо 30х33 и поправете ме ако се бъркам, но разлика в дълбочината за мен няма! Дискриминацията не е толкова по-добра, че да струва разликата в цената, нито пинпоинта, ако си вземеш про пойнтер. Така, че общо взето за този ъпгрейд плащаш за около 2kHz разлика в работната честота и една идея в дискриминацията, която при всички Асе-та дава силно ръждясало желязо на повече от 25 санта, като цвят. Така, че съвета ми е, една по-голяма сонда и копане на всички сигнали
sdsds Про-Консул
Заглавие: Re: Какво мислите за Гарет ейс 350? Пет Апр 18, 2014 4:33 pm
67aiga7a написа:
pechkata написа:
bakusho написа:
Правилно си се орИентирал АЦЕ 350 разделя металите 4 пъти по прецизно от АЦЕ 150 и работи с 30-40% по дълбоко...
Да имах го и бях мн. доволен - много чуВствителен детектор...
Като колега започнал със 150-ка и преминал на Евро Асе мога да ти кажа, че откровено разликата е, че еврото е малко по-бърз (но не особено), има пинпойнт и повече чертички по скалите, което няма много общо нито с дискриминацията нито с дълбочината. И двата апарата съм ползвал (и ползвам) с ДД Нел торнадо 30х33 и поправете ме ако се бъркам, но разлика в дълбочината за мен няма! Дискриминацията не е толкова по-добра, че да струва разликата в цената, нито пинпоинта, ако си вземеш про пойнтер. Така, че общо взето за този ъпгрейд плащаш за около 2kHz разлика в работната честота и една идея в дискриминацията, която при всички Асе-та дава силно ръждясало желязо на повече от 25 санта, като цвят. Така, че съвета ми е, една по-голяма сонда и копане на всички сигнали
Колега това с ''повечето чертички'' има голямо значение и за дискриминацията и за дълбочината при едни и същи сонди.При аце150 рязането на желязото е много краино и режеш много малки цветни предмети.С дълбочината е същото при аце150 като намалиш сенса с едно деление ,все едно намаляш на евро аце две деления а от там и дълбочината.А пинпойнтера не може да замести пинпойнта на апарата ,освен ако не търсиш на 1см дълбочина При евро аце е много точен при кръстосване освен това аз го ползвам и за допълнително определяне на обекта(силен-слаб сигнал,дълъг-къс,двоен-единичен)Примерно на пинпоинт като движиш сондата с една и съща скорост капачката я дава по- продължителен и разтеглив сигнал,а монетата кратък и отсечен сигнал.На повърхността капачката я дава силно и с двоен сигнал...ама така пред компа малко неразбрано обяснявам и на изуст ,като го чуя е друго нещо Лично аз съм имал аце150 с нел торнадо(за два месеца) и евро аце със стандартната 11'' сонда.Според мен закупуването на голяма сонда за аце150 е голяма грешка,освен по-голяма дълбочина нищо друго не получаваш.Всичките тези "повече чертички" ,по-високата честота и адекватната 11''дд сонда ,правят смешно сравнението между двата апарата.
https://www.youtube.com/watch?v=nHATwgRlxX4
67aiga7a Новобранец
Заглавие: RE: Пон Апр 21, 2014 12:54 pm
Да колега, не казвам, че няма разлика а че не си струва парите въпросната разлика. Какъвто и цветен сигнал да има къс, дълъг, капачка, монета без значение винаги ще се изрови, защото никога не знаеш какво е . За пинпоинта - не знам с какво копаеш, но много малко неща не излизат с 5 лопати макс, така че не е толкова бонус, че да не може човек без него. Може да е повече работа, но винаги си струва all metal + max sensitivity останалото е копане. Вадил съм много малка бронзова монетка с Еврото от абсолютно черен сигнал с едно цветно тонче между черните, и същия размер на същата дълбочина със 150-ката звучащ предимно цветно. Вярно е, че много неща пречат и помагат на различни места, но като цяло - нагледен пример.