Заглавие: Re: БЪЛГАРИЯ ЗАДУШЕНА ОТ ЗАПАДНАТА ПРЕГРЪДКА. Чет Сеп 12, 2013 7:38 pm
Трибал-М написа:
Kolev написа:
Значи освен мен, и още милион и кусур българи предимно хора с образование, бизнес, реализирани специалисти и европейските лидери и те са тъпи и заблудени, че на Станишев му спряха фондовете, а на Борисов му ги пуснаха. Че и на крака му идваха хората да му откриват обектите. Скъсаха се да го хвалят този Борисов, за фискалната политика и за доброто усвояване на европейските пари. Обаче не, българските селяци с патешките мозъци са по-умни от всички, нищо, че не могат да се подпишат Малоумници - искат си Станишев, Доган и Оня лудия, не му помня името. Искат си Белене Искат си Русия, не щат запада, задушавал ги Това ми е последният пост в този форум. Твърде много малоумна комунистическа зган има тук. Стойте си в калта!
Колега Колев,ако престанеш да пишеш,нивото на форума няма да е същото.Лично аз ще се чувствам ощетен. Не им се връзвай!Понякога се случва цяла група от успели и преуспели бизнесмени да предпочита определена цветова гама...С нея океан не можеш да нарисуваш,но залез над океана-може!
Не,вие НАИСТИНА не знаете за какво става на въпрос.Щото най вероятно сте хрантутници на държавно корито.Аз ,господин Колев,работя по 18 часа на ден,за да смогна да си крепя бизнеса и да оцелявам в калта.Ти нещастнико,въобще не си наясно със ситуацията в страната бе,глупак неориентиран.И смееш да пращаш някои в калта...,еийййй,избягвам да се ядосвам,ма вие двамцата интелигенти верно ми дигнахте кръвното.Баси и загубеняците.Айде Трибале,и ти си стой на по-високото интелектуално ниво,и си спести високоинтелигентните коментари ако обичаш,че то бива,бива,ма вий още не сте излезли от предишния сезон на ББ/разбирай БигБрадър/Бахти,чак не мога да повярвам,че уж умни хора могат да бъдат така манипулирани....,или те се опитват да манипулират някой
handjata Консул
Заглавие: Re: БЪЛГАРИЯ ЗАДУШЕНА ОТ ЗАПАДНАТА ПРЕГРЪДКА. Чет Сеп 12, 2013 8:00 pm
Kolev написа:
Значи освен мен, и още милион и кусур българи предимно хора с образование, бизнес, реализирани специалисти и европейските лидери и те са тъпи и заблудени, че на Станишев му спряха фондовете, а на Борисов му ги пуснаха. Че и на крака му идваха хората да му откриват обектите. Скъсаха се да го хвалят този Борисов, за фискалната политика и за доброто усвояване на европейските пари. Обаче не, българските селяци с патешките мозъци са по-умни от всички, нищо, че не могат да се подпишат Малоумници - искат си Станишев, Доган и Оня лудия, не му помня името. Искат си Белене Искат си Русия, не щат запада, задушавал ги Това ми е последният пост в този форум. Твърде много малоумна комунистическа зган има тук. Стойте си в калта!
Ами господин колев,по принцип форума като цяло ми се струва че не е политически, нищо че тази тема е такава. Да беше писал за някои детектор,щеше да е по-добре,и нямаше да се дразниш толкова много,вместо да ми защитаваш разни гушари,ГРАЖДАНИНО колев
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: БЪЛГАРИЯ ЗАДУШЕНА ОТ ЗАПАДНАТА ПРЕГРЪДКА. Чет Сеп 12, 2013 9:36 pm
Трибал-М написа:
Kolev написа:
Колега Колев,ако престанеш да пишеш,нивото на форума няма да е същото.Лично аз ще се чувствам ощетен. Не им се връзвай!Понякога се случва цяла група от успели и преуспели бизнесмени да предпочита определена цветова гама...С нея океан не можеш да нарисуваш,но залез над океана-може!
...Изгрев също може да бъде нарисуван в тази,вашата цветова гама...Но трябва да се досетите,не се иска особена интелигентност!Поздрави и късмет! И си щадете нервите,ще са ви много потребни!
Хаосът е или временен,или гибелен!
stan960 Джадай
Заглавие: Re: БЪЛГАРИЯ ЗАДУШЕНА ОТ ЗАПАДНАТА ПРЕГРЪДКА. Пет Сеп 13, 2013 10:58 pm
Kolev написа:
alireza написа:
На всички им е ясно ,че евреите оправляват света най вече америка.Копнеещи за кръв и разруха първо икономически а и сега война.Бойко оспя да гепи милиард и пиловиннна и още толкова раздаде на фирмите си.Куп убйства стоят зад гърба на тази мутра.Та като казвам ,че 80 процета от народа е престъппен е така.В коя нормална държава ще изберрат мутра за премиер.И понеже милиард и половина нее се крдат лесно е ннеобходим въздушен транспорт.Чували да чували и много антично злато откраднато от този убиец лъжец който има смелоста да се кръст в очите на Бога.Писнами от пародии на демократи и социалисти.Всичките са за затвора,България в момента е много зле а после повреме на война още по зле.
Виж сега приятелю, аз следя нашенската политика доста от близо последните години. Бойко не е светец, но нещата които говориш са пълни глупости. Бойко е единственият човек на българската политическа сцена, който сам направи БКП смешни, като ги би сам на една камара избори. Така нареченото дясно е жалко посмешище и българите се отвратиха от него, защото им стана ясно че това дясно е проект на ДС. Виж сега хората които плюят по Бойко и сложи знак на равенство между тях и БКП и ДС. Всички са марионетки с изключение на Борисов и за това го атакуват толкова. Логиката е елементарна. Иска се айкю не повече от 120 за да схванеш за какво става въпрос. За съжаление комунистическата пропаганда е много силна и е промила мозъците на добри хора, като теб.
-Като гледам колегите вече са те поставили на место и са ти определили диагнозата,то ясно че нема да пишеш повече тук понеже бълъци нема ма със сигурност ще четеш -Пишеш се нещо за начетен ма то таз приказка изветря през 90-те когато всеки олигофрен можеше да си купи каквато иска диплома,мисля и сега става с малко повече пари, потвърдиха го Калинките на любимият ти Бойко -Има една книжка на Григор Лилов(изв.писател по темата на Прехода,журналист и чл.кореспондент-ако имаш на представа какво означава това Член Кореспондент)казва се -"ПРОЕКТЪТ-Бойко Борисов''(проектът е на ДС,казвам го за да те осветля де.............. )-Прочети я виж за кво става на въпрос и тогаз се прави на много умен,знаещ, и не знам кви си още там бълвочи дето си мислиш че си -После вече можем да поговорим кво ти е числото на нивото на интилигентност и на кой му е промит мозъка........................................................
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: БЪЛГАРИЯ ЗАДУШЕНА ОТ ЗАПАДНАТА ПРЕГРЪДКА. Съб Сеп 14, 2013 5:03 pm
Почти невъзможно е да поставиш някого на мястото му,когато не знаеш къде е то.Трябва да играеш на тото и да улучиш най-малко петица,такава горе-долу е вероятността.
stan960 Джадай
Заглавие: Re: БЪЛГАРИЯ ЗАДУШЕНА ОТ ЗАПАДНАТА ПРЕГРЪДКА. Съб Сеп 14, 2013 8:26 pm
- Като ти гледам уклончивият риплей то значи че съм отцелил...............................
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: БЪЛГАРИЯ ЗАДУШЕНА ОТ ЗАПАДНАТА ПРЕГРЪДКА. Съб Сеп 14, 2013 9:40 pm
stan960 написа:
- Като ти гледам уклончивият риплей то значи че съм отцелил...............................
Не разбирам значението на последната дума в поста ти.
stan960 Джадай
Заглавие: Re: БЪЛГАРИЯ ЗАДУШЕНА ОТ ЗАПАДНАТА ПРЕГРЪДКА. Нед Сеп 15, 2013 7:16 am
-Цел:-отцелен,отцелена,отцелено,отцелих-отцелил -То като гледам сега на тафряз(на трезво)са чудя защо въобще съм те апострофирал като нема почти нищо за разбиране в двете ти двусмислени изречения ма кво а прайш,сигур последната ракия ми е дошла в повече.
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: БЪЛГАРИЯ ЗАДУШЕНА ОТ ЗАПАДНАТА ПРЕГРЪДКА. Нед Сеп 15, 2013 3:00 pm
stan960 написа:
-Цел:-отцелен,отцелена,отцелено,отцелих-отцелил -То като гледам сега на тафряз(на трезво)са чудя защо въобще съм те апострофирал като нема почти нищо за разбиране в двете ти двусмислени изречения ма кво а прайш,сигур последната ракия ми е дошла в повече.
Това обяснение къде го видя,или си е твое?..Стаа впрос зъ ОТЦЕЛВАНЕТО.(щех да напиша уцелваньето,за малко),ама не сбръках!
бобо Джадай
Заглавие: Re: БЪЛГАРИЯ ЗАДУШЕНА ОТ ЗАПАДНАТА ПРЕГРЪДКА. Нед Сеп 15, 2013 5:36 pm
Трибал-М написа:
stan960 написа:
- Като ти гледам уклончивият риплей то ,значи че съм отцелил...............................
Не разбирам значението на последната дума в поста ти.
"бах ти..,!На тебе хората целите постове не моат ти разберат,...ти,за една дума се фащаш .Ма,нищо де ,важното е ти да си ги разбираш !
sdsds Про-Консул
Заглавие: Re: БЪЛГАРИЯ ЗАДУШЕНА ОТ ЗАПАДНАТА ПРЕГРЪДКА. Нед Сеп 15, 2013 6:52 pm
Трибал-М написа:
stan960 написа:
Това обяснение къде го видя,или си е твое?..Стаа впрос зъ ОТЦЕЛВАНЕТО.(щех да напиша уцелваньето,за малко),ама не сбръках!
Трибал-Щ Пак се правиш на много умен Вместо да напишеш нещо полезно ,ти постоянно спамиш и се заяждаш във всяка тема с глупостите си
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: БЪЛГАРИЯ ЗАДУШЕНА ОТ ЗАПАДНАТА ПРЕГРЪДКА. Нед Сеп 15, 2013 9:33 pm
sdsds написа:
Трибал-М написа:
stan960 написа:
Трибал-Щ Пак се правиш на много умен Вместо да напишеш нещо полезно ,ти постоянно спамиш и се заяждаш във всяка тема с глупостите си
Здравей,умнико!А ти,като впечатляващ граматик,можеш ли да му помогнеш за въпросната дума?...Оти я бъш такъва не може дъ намерим нигде.Моо и да съм дирил неправилно.
stan960 Джадай
Заглавие: Re: БЪЛГАРИЯ ЗАДУШЕНА ОТ ЗАПАДНАТА ПРЕГРЪДКА. Нед Сеп 15, 2013 10:15 pm
Трибал-М написа:
stan960 написа:
-Бе нящо ма узадачаваш -Отцелването си е Отцелване -Демек попадение в Десетката и ти го знаеш -За некво Уцелванье може и да ми пишеш ма то нема те разберат другите...........................................
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: БЪЛГАРИЯ ЗАДУШЕНА ОТ ЗАПАДНАТА ПРЕГРЪДКА. Пон Сеп 16, 2013 12:55 pm
Стан 960,ти в македонски тълковен речник ли провери за "отцелването"? ...Еми я глей,оно и кумпютъро му тура одоздоле червена,къдрава черта.Моо пъ дъ се окажем прав...
ivanasen Джадай
Заглавие: Re: БЪЛГАРИЯ ЗАДУШЕНА ОТ ЗАПАДНАТА ПРЕГРЪДКА. Пон Сеп 16, 2013 1:03 pm
Трибал-М написа:
Стан 960,ти в македонски тълковен речник ли провери за "отцелването"? ...Еми я глей,оно и кумпютъро му тура одоздоле червена,къдрава черта.Моо пъ дъ се окажем прав...
Много си далеч от македонския език! В македонският език няма такива думи. Това са простотии , които пишеш!
Нищо лично , но не чувстваш ли , че вече прекаляваш със спаменето!
Добрите приятели са като звездите; не винаги ги виждаш, но знаеш, че винаги са там.
Понякога за да бъде истинско приятелството е нужен и скалпел!!!
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: БЪЛГАРИЯ ЗАДУШЕНА ОТ ЗАПАДНАТА ПРЕГРЪДКА. Пон Сеп 16, 2013 1:11 pm
ivanasen написа:
Трибал-М написа:
Много си далеч от македонския език! В македонският език няма такива думи. Това са простотии , които пишеш!
Здравей,точно заради това правя такова "невъзможно"сравнение. Нищо лично...,но не всичко,което не разбираш е спам! А и този сектор не изключва спама-прочети в "главната страница"! ...Това не променя колегиалното ми отношение към теб.Късмет!
"За доброто понякога е НУЖЕН и скалпел".
Последната промяна е направена от Трибал-М на Пон Сеп 16, 2013 1:17 pm; мнението е било променяно общо 1 път
ivanasen Джадай
Заглавие: Re: БЪЛГАРИЯ ЗАДУШЕНА ОТ ЗАПАДНАТА ПРЕГРЪДКА. Пон Сеп 16, 2013 1:15 pm
Трибал-М написа:
ivanasen написа:
Трибал-М написа:
Здравей,точно заради това правя такова "невъзможно"сравнение. Нищо лично...,но не всичко,което не разбираш е спам! А и този сектор не изключва спама-прочети в "главната страница"! ...Това не променя колегиалното ми отношение към теб.Късмет!
Добрите приятели са като звездите; не винаги ги виждаш, но знаеш, че винаги са там.
Понякога за да бъде истинско приятелството е нужен и скалпел!!!
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: БЪЛГАРИЯ ЗАДУШЕНА ОТ ЗАПАДНАТА ПРЕГРЪДКА. Пон Сеп 16, 2013 3:30 pm
...Когато ти си писал твоя пост,аз съм добавял в моя. Добавката не е от елементарно заяждане,(за скалпела),а защото на мен ми се струва,че така е по-прецизно.
stan960 Джадай
Заглавие: Re: БЪЛГАРИЯ ЗАДУШЕНА ОТ ЗАПАДНАТА ПРЕГРЪДКА. Сря Сеп 18, 2013 7:27 am
Трибал-М написа:
-Нема го естествено в никакъв тълковен речник бре,ти се ползваш от такива -За мен е известно че обичам да използвам и смесвам в драсканиците си тук най различни силогизми от народният говорен речник за което компа постоянно ме кореагира с червена вълнообразна като ти сега -Ма я са праа че го не вида-Еж па я................... -Море така,така........................ ps.Изглежда ти липсва даскалъка,пенсионираха ли те вече....................
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: БЪЛГАРИЯ ЗАДУШЕНА ОТ ЗАПАДНАТА ПРЕГРЪДКА. Сря Сеп 18, 2013 2:53 pm
stan960 написа:
Трибал-М написа:
-Нема го естествено в никакъв тълковен речник бре,ти се ползваш от такива -За мен е известно че обичам да използвам и смесвам в драсканиците си тук най различни силогизми от народният говорен речник за което компа постоянно ме кореагира с червена вълнообразна като ти сега -Ма я са праа че го не вида-Еж па я................... -Море така,така........................ ps.Изглежда ти липсва даскалъка,пенсионираха ли те вече....................
Верно,че баш на тоо терен има место и за логизме, и за силогизме. ...А до пенсия-още малко,но трябва да се доживее до този предел! Иначе,от даскалък ми е писнало,но от ред и точност-НЕ!
hellfire Новобранец
Заглавие: Re: БЪЛГАРИЯ ЗАДУШЕНА ОТ ЗАПАДНАТА ПРЕГРЪДКА. Сря Сеп 18, 2013 4:46 pm
namerih nishan izdyalana na skala kotva tarsya info
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: БЪЛГАРИЯ ЗАДУШЕНА ОТ ЗАПАДНАТА ПРЕГРЪДКА. Сря Сеп 18, 2013 7:13 pm
hellfire написа:
namerih nishan izdyalana na skala kotva tarsya info
Вобра! Гомно бредо.Ад маши лемго сметкъ!
stan960 Джадай
Заглавие: Re: БЪЛГАРИЯ ЗАДУШЕНА ОТ ЗАПАДНАТА ПРЕГРЪДКА. Чет Сеп 19, 2013 2:36 am
-''Браво'',верно, и ''много добре'', ма дали тоз АдПожар или АдскиОгън ша разбере че му пожелаваш ''да има голем късмет''като ти пише на Латиница а ти му задаваш енигми на Кирилица.......................................
batned Про-Консул
Заглавие: Re: БЪЛГАРИЯ ЗАДУШЕНА ОТ ЗАПАДНАТА ПРЕГРЪДКА. Съб Дек 28, 2013 10:11 pm
alireza написа:
На всички им е ясно ,че евреите оправляват света най вече америка.Копнеещи за кръв и разруха първо икономически а и сега война.Бойко оспя да гепи милиард и пиловиннна и още толкова раздаде на фирмите си.Куп убйства стоят зад гърба на тази мутра.Та като казвам ,че 80 процета от народа е престъппен е така.В коя нормална държава ще изберрат мутра за премиер.И понеже милиард и половина нее се крдат лесно е ннеобходим въздушен транспорт.Чували да чували и много антично злато откраднато от този убиец лъжец който има смелоста да се кръст в очите на Бога.Писнами от пародии на демократи и социалисти.Всичките са за затвора,България в момента е много зле а после повреме на война още по зле.
Другите откраднаха повече той беше 3 години а предните 19 комунистите според теб колко откраднаха-външния дълг от 5 милиарда го направиха 18 сегашните са по гадни вярвай ми.За съжаление не виждам нищо добро за България в близко бъдеще докато народа най-накрая не се събуди и грабне голямата метла
alireza Консул
Заглавие: Re: БЪЛГАРИЯ ЗАДУШЕНА ОТ ЗАПАДНАТА ПРЕГРЪДКА. Съб Дек 28, 2013 10:41 pm
Колега нито ми се коментира нито ми се занимава.Политиката е мръсна и нечестива.