Заглавие: Re: БЪЛГАРИЯ ЗАДУШЕНА ОТ ЗАПАДНАТА ПРЕГРЪДКА. Сря Сеп 11, 2013 6:59 pm
Трибал-М написа:
Приемам всички постове на колегите ,пишещи по темата,за истински,но въпреки това не намирам отговор не тези въпроси: Защо ГЕРБ отново са първата политическа сила? Дали гласувалите за тях не са малоумни?
Гласувалите за герб не са много,а фалшивите гласове са повече
handjata Консул
Заглавие: Re: БЪЛГАРИЯ ЗАДУШЕНА ОТ ЗАПАДНАТА ПРЕГРЪДКА. Сря Сеп 11, 2013 7:06 pm
Нещата не са толкова прости. За добро и зло живеем в глобализиран свят и сме част от европейския съюз/ за сега .../ Кризата удря най-слабите икономики най-силно. Или си в крак със света, или си в изолация, като северна Корея например.
Напротив,нещата са прости,но трябва да се извъртят,и да се опишат по сложен начин,за да изглеждат сложни и неразбираеми. И докато се лаете на комунисти и гербаджии ,ония горе ще си го местят от единия в другия крачол. Та нали точно това им е главната цел-РАЗДЕЛЕНИЕТО
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: БЪЛГАРИЯ ЗАДУШЕНА ОТ ЗАПАДНАТА ПРЕГРЪДКА. Сря Сеп 11, 2013 7:40 pm
handjata написа:
Нещата не са толкова прости. За добро и зло живеем в глобализиран свят и сме част от европейския съюз/ за сега .../ Кризата удря най-слабите икономики най-силно. Или си в крак със света, или си в изолация, като северна Корея например.
Напротив,нещата са прости,но трябва да се извъртят,и да се опишат по сложен начин,за да изглеждат сложни и неразбираеми. И докато се лаете на комунисти и гербаджии ,ония горе ще си го местят от единия в другия крачол. Та нали точно това им е главната цел-РАЗДЕЛЕНИЕТО
Едните протестиращи са от различни партии и са против разделението.Не са съгласни вече ония отгоре да си го местят в крачолите,а тези отдолу да са в позиция"партер".
Хаосът е или временен,или гибелен!
Kolev Цезар
Заглавие: Re: БЪЛГАРИЯ ЗАДУШЕНА ОТ ЗАПАДНАТА ПРЕГРЪДКА. Сря Сеп 11, 2013 8:00 pm
Момчета, след четири години пак ще си говорим. Тогава ще си спомняте с умиление за ГЕРБ и Борисов по простата причина, че в политиката изборът се свежда до по-малкото зло, а за мен по-малкото зло е това на което не му спират еврофондовете и което строи, като за последно.
Иначе малоумните брътвежи на формуния трол ivanasen няма да ги коментирам.
pechkata Джадай
Заглавие: Re: БЪЛГАРИЯ ЗАДУШЕНА ОТ ЗАПАДНАТА ПРЕГРЪДКА. Сря Сеп 11, 2013 8:19 pm
Колев знам че си по млад от мене с колко ти ще кажеш...Нахакан си и си в час в много отношения ама не мога да разбера защо дискутираш тема с хора със изкуфели мозъци...Не виждаш ли че всички се правят на паднали от Марс - дърти комунисти...
Kolev Цезар
Заглавие: Re: БЪЛГАРИЯ ЗАДУШЕНА ОТ ЗАПАДНАТА ПРЕГРЪДКА. Сря Сеп 11, 2013 9:31 pm
pechkata написа:
Колев знам че си по млад от мене с колко ти ще кажеш...Нахакан си и си в час в много отношения ама не мога да разбера защо дискутираш тема с хора със изкуфели мозъци...Не виждаш ли че всички се правят на паднали от Марс - дърти комунисти...
Ми така е Печка, но докато разбера, кой какъв е отнема известно време. Все пак съм от скоро тук ... а и не обичам да си оставям "магарето в калта", особено, когато разни тъпунгери ме провокират на личностна основа.
Kolev Цезар
Заглавие: Re: БЪЛГАРИЯ ЗАДУШЕНА ОТ ЗАПАДНАТА ПРЕГРЪДКА. Сря Сеп 11, 2013 9:38 pm
Трибал-М написа:
Приемам всички постове на колегите ,пишещи по темата,за истински,но въпреки това не намирам отговор не тези въпроси: Защо ГЕРБ отново са първата политическа сила? Дали гласувалите за тях не са малоумни?
Да колега, ние живеем в заешката дупка от "Алиса в страната на чудесата"! Такъв гьонсуратлък и нагло малоумие, като у нас другаде няма. У нас висшистите, хората с образование, гражданите и интелигенцията, като цяло ги изкарват по-глупави от бабите с деменция и селяндурите с два грама мозък, които помпят гласове за комунистите вече двадесет и кусур години преход и таман се очовечим малко и айде пак по нанадолнището. Няма такава държава просто в която бабите и дедовците, при цялото ми уважение, към тях да прецакват по безумно малоумен начин бъдещето на децата и внуците си. Характерна черта на олигофрените е че имат къса памет и бързо бързо спомените за виденовата зима бяха затулени от носталгията по светлото комунистическо минало.
ivanasen Джадай
Заглавие: Re: БЪЛГАРИЯ ЗАДУШЕНА ОТ ЗАПАДНАТА ПРЕГРЪДКА. Сря Сеп 11, 2013 9:43 pm
Kolev написа:
Момчета, след четири години пак ще си говорим. Тогава ще си спомняте с умиление за ГЕРБ и Борисов по простата причина, че в политиката изборът се свежда до по-малкото зло, а за мен по-малкото зло е това на което не му спират еврофондовете и което строи, като за последно.
Слушай , богато Гаменче! Като гледам , колко МД си сменил , Си от така наречената богата класа! 1. Клетва слагам , че никога не съм гласувал от 1990г. до сега за комунистите и за гравитиращите около нея партии/ДПС и Атака/. Единствено за СДС, като от 1997г./тогава гласувах за СДС/ вече не съм гласувал за никой , защото всички са разбойници и крадци!
Но мойто лично мнение , Галфоне е , че Бойко Борисов е най-големият крадец и разбойник. И не само това!От поведението му пред хората лъха една надменност , граничеща с простотия и самовлюбеност. Такъв нагъл човек да те гледа в очите и да те лъже никога не съм виждал. Поне да не го познавах от преди.
Добрите приятели са като звездите; не винаги ги виждаш, но знаеш, че винаги са там.
Понякога за да бъде истинско приятелството е нужен и скалпел!!!
Kolev Цезар
Заглавие: Re: БЪЛГАРИЯ ЗАДУШЕНА ОТ ЗАПАДНАТА ПРЕГРЪДКА. Сря Сеп 11, 2013 9:48 pm
ivanasen написа:
Kolev написа:
Слушай , богато Гаменче! Като гледам , колко МД си сменил , Си от така наречената богата класа! 1. Клетва слагам , че никога не съм гласувал от 1990г. до сега за комунистите и за гравитиращите около нея партии/ДПС и Атака/. Единствено за СДС, като от 1997г./тогава гласувах за СДС/ вече не съм гласувал за никой , защото всички са разбойници и крадци!
Но мойто лично мнение , Галфоне е , че Бойко Борисов е най-големият крадец и разбойник. И не само това!От поведението му пред хората лъха една надменност , граничеща с простотия и самовлюбеност. Такъв нагъл човек да те гледа в очите и да те лъже никога не съм виждал. Поне да не го познавах от преди.
Типично агресивно и оскърбително поведение за един форумен трол. Няма да ти падам на ултра ниското, селско ниво и да ти отвръщам.
Последната промяна е направена от Kolev на Сря Сеп 11, 2013 9:51 pm; мнението е било променяно общо 1 път
handjata Консул
Заглавие: Re: БЪЛГАРИЯ ЗАДУШЕНА ОТ ЗАПАДНАТА ПРЕГРЪДКА. Сря Сеп 11, 2013 9:50 pm
Трибал-М написа:
handjata написа:
Едните протестиращи са от различни партии и са против разделението.Не са съгласни вече ония отгоре да си го местят в крачолите,а тези отдолу да са в позиция"партер".
Това е добре,но проблема е че са малко
ivanasen Джадай
Заглавие: Re: БЪЛГАРИЯ ЗАДУШЕНА ОТ ЗАПАДНАТА ПРЕГРЪДКА. Сря Сеп 11, 2013 9:57 pm
Kolev написа:
ivanasen написа:
Kolev написа:
Типично агресивно и оскърбително поведение за един форумен трол. Няма да ти падам на ултра ниското ти селско ниво и да ти отвръщам.
Та ти си паднал отдавна на много по ниско ниво , щом защитаваш и хвалиш една мафиотска партия! Която за 3,5г. освен да краде и рекетира малкият и средният бизнес и накрая да го смачка друго нищо не неправи. Ние можем ли да позволим да строим всички тези неща , които ги изреждаш , като 20% от парите са от нас данъкоплатците , но те не са никак малко за една смачкана страна. На 5млд. евро 1млд.евро от нас българите и то по време на световна криза. И другото останалите 4млд. всичките ли са вложени в строителството на изредените постижения на Бойковото правителство?
Добрите приятели са като звездите; не винаги ги виждаш, но знаеш, че винаги са там.
ivanasen Джадай
Заглавие: Re: БЪЛГАРИЯ ЗАДУШЕНА ОТ ЗАПАДНАТА ПРЕГРЪДКА. Сря Сеп 11, 2013 10:04 pm
[/quote]Типично агресивно и оскърбително поведение за един форумен трол. [/quote] Пък що се отнася до това кой е "форумен трол" нека колегите преценят!
Kolev - 4.12 мнения на ден ivanasen - 1.89 мнения на ден
Не се ли замисляш , че от теб Колегите не могат да вземат думата. И мястото Ти е за някъде другаде на 4км. извън София! Айде остани си със здраве и недей да превърташ гуми! И намали малко темпото светът няма да свърши утре!
Kolev Цезар
Заглавие: Re: БЪЛГАРИЯ ЗАДУШЕНА ОТ ЗАПАДНАТА ПРЕГРЪДКА. Сря Сеп 11, 2013 10:21 pm
Форумните тролове се познават по агресивното и оскърбително поведение, което ти демонстрираш още от първия си пост по мой адрес, без лично да съм те провокирал с нищо. Явно си нереализиран човек с ниско самочувствие и си избиваш комплексите по този начин. Мога само да те съжалявам.
ivanasen Джадай
Заглавие: Re: БЪЛГАРИЯ ЗАДУШЕНА ОТ ЗАПАДНАТА ПРЕГРЪДКА. Сря Сеп 11, 2013 10:48 pm
Kolev написа:
Форумните тролове се познават по агресивното и оскърбително поведение, което ти демонстрираш още от първия си пост по мой адрес, без лично да съм те провокирал с нищо. Явно си нереализиран човек с ниско самочувствие и си избиваш комплексите по този начин. Мога само да те съжалявам.
Слушай момче , писна ми да чета многобройните Ти постове за възхвала на Герберите! И затова избухнах, дотогава си траех. Дори ме изкефи клиповете Ти с новите метал детектори. Нека хората да знаят за какво става на въпрос и да не се заблуждават в лъжливи клипове. Малоумен ли си , че над 60% от българите не го искат. Това е ! Загуби изборите! За да вземе тези 97 мандата имаш ли си на представа колко пари се хвърлиха от неговите калинки по-цялата държава!? Успокой се! Това ти е нужно и размисли реално ! Светът не свършва с Бойко! А по-отношение на Станишев той е история от много отдавна, просто трябва още малко време за да го видиш.
бобо Джадай
Заглавие: Re: БЪЛГАРИЯ ЗАДУШЕНА ОТ ЗАПАДНАТА ПРЕГРЪДКА. Сря Сеп 11, 2013 11:14 pm
ББ и ГЕРБ са вече в историята.Няма кво да ги коментираме.И слава богу.А фенове винаги ще има
ivanasen Джадай
Заглавие: Re: БЪЛГАРИЯ ЗАДУШЕНА ОТ ЗАПАДНАТА ПРЕГРЪДКА. Сря Сеп 11, 2013 11:18 pm
бобо написа:
ББ и ГЕРБ са вече в историята.Няма кво да ги коментираме.И слава богу.А фенове винаги ще има
бобо Джадай
Заглавие: Re: БЪЛГАРИЯ ЗАДУШЕНА ОТ ЗАПАДНАТА ПРЕГРЪДКА. Сря Сеп 11, 2013 11:29 pm
Човек,който хвали управлението на ГЕРБ,е чисто и просто жертва.Не му се сърдете,той не виновен!той просто е жертва.И аз бях жертва,и освен ,че гласувах за НЕГО,агитирах сума народ ,да ме прощават...И а престанете с тея магистрали,че осрахте мястото!Що не земете да коментирате идиотските промени в закона за горите примерно,или в пряко касаещия ни закон за културното наследсво-щото и хал хабер си нямате кви ги снесаха от любимата ви партия.Аман от фенове....
бобо Джадай
Заглавие: Re: БЪЛГАРИЯ ЗАДУШЕНА ОТ ЗАПАДНАТА ПРЕГРЪДКА. Сря Сеп 11, 2013 11:52 pm
Kolev написа:
Трибал-М написа:
Да колега, ние живеем в заешката дупка от "Алиса в страната на чудесата"! Такъв гьонсуратлък и нагло малоумие, като у нас другаде няма. У нас висшистите, хората с образование, гражданите и интелигенцията, като цяло ги изкарват по-глупави от бабите с деменция и селяндурите с два грама мозък, които помпят гласове за комунистите вече двадесет и кусур години преход и таман се очовечим малко и айде пак по нанадолнището. Няма такава държава просто в която бабите и дедовците, при цялото ми уважение, към тях да прецакват по безумно малоумен начин бъдещето на децата и внуците си. Характерна черта на олигофрените е че имат къса памет и бързо бързо спомените за виденовата зима бяха затулени от носталгията по светлото комунистическо минало.
Знаеш ли какво следваше след така черната виденова зима-най добрия сезон по морето....защо ли????Всичко е постановка,нали трябва да се прикове вниманието на зрителя!Костов беше много по -голямо зло от Виденов,както и Бойко от тройната коалиция.......невероятно...,но ФАКТ!Другото са празни приказки за интелигенция,гражданство,селянство и бла,бла.
Kolev Цезар
Заглавие: Re: БЪЛГАРИЯ ЗАДУШЕНА ОТ ЗАПАДНАТА ПРЕГРЪДКА. Чет Сеп 12, 2013 12:09 am
Значи освен мен, и още милион и кусур българи предимно хора с образование, бизнес, реализирани специалисти и европейските лидери и те са тъпи и заблудени, че на Станишев му спряха фондовете, а на Борисов му ги пуснаха. Че и на крака му идваха хората да му откриват обектите. Скъсаха се да го хвалят този Борисов, за фискалната политика и за доброто усвояване на европейските пари. Обаче не, българските селяци с патешките мозъци са по-умни от всички, нищо, че не могат да се подпишат Малоумници - искат си Станишев, Доган и Оня лудия, не му помня името. Искат си Белене Искат си Русия, не щат запада, задушавал ги Това ми е последният пост в този форум. Твърде много малоумна комунистическа зган има тук. Стойте си в калта!
alireza Консул
Заглавие: Re: БЪЛГАРИЯ ЗАДУШЕНА ОТ ЗАПАДНАТА ПРЕГРЪДКА. Чет Сеп 12, 2013 9:49 am
Приятелю Колев бихте ли посочили кой тук е кумонист,аз от прочетеното не видях някой да иска комунистите.Хубаво е да се говири истината и само истината една държава не се гради на лъжи и престъпления.Запада наистина ни съсипа оказа се ,че Америка е огромно зло а Русия тъкмо обратното.Русия. построи България с нейни пари всички квартали са строени от Руската икономика и тогавашна империя.Америка успя да разбие тази империя с много лъжливи интриги,а сега какво имаме ние НИЩО НИЩО.Америка ни еб.майката докато на европа не и се дават пари за съжевяване
alireza Консул
Заглавие: Re: БЪЛГАРИЯ ЗАДУШЕНА ОТ ЗАПАДНАТА ПРЕГРЪДКА. Чет Сеп 12, 2013 9:53 am
На една мъртва държава.Асега на къде?
jordan_nenov Джадай
Заглавие: Re: БЪЛГАРИЯ ЗАДУШЕНА ОТ ЗАПАДНАТА ПРЕГРЪДКА. Чет Сеп 12, 2013 9:57 am
Kolev написа:
Значи освен мен, и още милион и кусур българи предимно хора с образование, бизнес, реализирани специалисти и европейските лидери и те са тъпи и заблудени, че на Станишев му спряха фондовете, а на Борисов му ги пуснаха. Че и на крака му идваха хората да му откриват обектите. Скъсаха се да го хвалят този Борисов, за фискалната политика и за доброто усвояване на европейските пари. Обаче не, българските селяци с патешките мозъци са по-умни от всички, нищо, че не могат да се подпишат Малоумници - искат си Станишев, Доган и Оня лудия, не му помня името. Искат си Белене Искат си Русия, не щат запада, задушавал ги Това ми е последният пост в този форум. Твърде много малоумна комунистическа зган има тук. Стойте си в калта!
Най-после ще ни освободи от присъствието си един дълбоко заблуден психопат, човек който не вижда по-далече от носа си. На въпроса за Калина - нищо не ми отговори...ами няма какво да каже човека. Г-к Колев, да не би да си по-известен в българските среди с името Н.Кокинов? или М. Найденов? Сам виждаш за какви корупционни схеми и скандали говорим, ама ти - не - нищо не вдяваш. Ако толкоз приказки бях изприказвал на най-простото си куче, то щеше да ме разбере. Пожелавам ти късмет ! Чао и ще се видим на следващите избори пак !
ОКО ЗА ДВЕ, ЗЪБ ЗА ЧЕНЕ...
Ancient Hunter Цезар
Заглавие: Re: БЪЛГАРИЯ ЗАДУШЕНА ОТ ЗАПАДНАТА ПРЕГРЪДКА. Чет Сеп 12, 2013 11:38 am
Едва ли за някой е тайна, че точно правителството на ГЕРБ смачка и довърши малкия и средния бизнес. Също негласна тайна е и спуснатата от същото правителство директива до всички териториални дирекции на НАП да се събират колкото е възможно повече средства по всякакви възможни начини от фирми и граждани. Не знам дали остана фирма да не е минала под ножа... Колев, ти ходил ли си по малките градове и селата да видиш каква мизерия е? Както никога преди. Борисов строил като за последно По голяма смешка не бях чувал. Той се бие в гърдите като за последно. Колкото до виденовата зима, тя му беше спретната от запада, за да го свалят защото се опълчи на масовата приватизация (иначе казано съсипия на икономиката). Все пак успя да я отложи с около година. След това Костов се справи блестящо със задачата.
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: БЪЛГАРИЯ ЗАДУШЕНА ОТ ЗАПАДНАТА ПРЕГРЪДКА. Чет Сеп 12, 2013 2:51 pm
бобо написа:
За историята е сигурно!Но са още и отпред на политическата сцена.
Хаосът е или временен,или гибелен!
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: БЪЛГАРИЯ ЗАДУШЕНА ОТ ЗАПАДНАТА ПРЕГРЪДКА. Чет Сеп 12, 2013 3:20 pm
Kolev написа:
Колега Колев,ако престанеш да пишеш,нивото на форума няма да е същото.Лично аз ще се чувствам ощетен. Не им се връзвай!Понякога се случва цяла група от успели и преуспели бизнесмени да предпочита определена цветова гама...С нея океан не можеш да нарисуваш,но залез над океана-може!