Форум за Металотърсачи www.imperio.biz
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Форум за Металотърсачи www.imperio.biz

Металотърсачи България. Форум за мнения за металдетектори и металдетектинг. Спортен клуб по металдетектинг MDETECTORS

ИндексИндекс  ГалерияГалерия  Мнениея за МеталотърсачиМнениея за Металотърсачи  ТърсенеТърсене  Последни снимкиПоследни снимки  Регистрирайте сеРегистрирайте се  Вход  Списание IMPERIO.BGСписание IMPERIO.BG  
Клондайк Металотърсачи
Металотърсач от Клондайк
Съвет за избор на металотърсач
Съвет за избор на металотърсач
ОФИЦИАЛЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ

Similar topics
Keywords
Fisher нишани голден Coil lorenz VANQUISH Minelab врътка wave tesoro грунда МЕТАЛОТЪРСАЧИ deus GOLD mask маск miladinka nexus prodavam kupuvam пират Spectrum nokta Майнлаб Simplex TEKNETICS

БЪЛГАРИЯ ЗАДУШЕНА ОТ ЗАПАДНАТА ПРЕГРЪДКА.

Go down 
+10
stan960
Ancient Hunter
jordan_nenov
pechkata
бобо
ivanasen
Kolev
Трибал-М
handjata
alireza
14 posters
Иди на страница : 1, 2, 3, 4  Next
АвторСъобщение
alireza
Консул
Консул
alireza

БЪЛГАРИЯ ЗАДУШЕНА ОТ ЗАПАДНАТА ПРЕГРЪДКА. Empty
ПисанеЗаглавие: БЪЛГАРИЯ ЗАДУШЕНА ОТ ЗАПАДНАТА ПРЕГРЪДКА.   БЪЛГАРИЯ ЗАДУШЕНА ОТ ЗАПАДНАТА ПРЕГРЪДКА. EmptyПон Сеп 09, 2013 9:01 am

На всички им е ясно ,че евреите оправляват света най вече америка.Копнеещи за кръв и разруха първо икономически а и сега война.Бойко оспя да гепи милиард и пиловиннна и още толкова раздаде на фирмите си.Куп убйства стоят зад гърба на тази мутра.Та като казвам ,че 80 процета от народа е престъппен е така.В коя нормална държава ще изберрат мутра за премиер.И понеже милиард и половина нее се крдат лесно е ннеобходим въздушен транспорт.Чували да чували и много антично злато откраднато от този убиец лъжец който има смелоста да се кръст в очите на Бога.Писнами от пародии на демократи и социалисти.Всичките са за затвора,България в момента е много зле а после повреме на война още по зле.
Върнете се в началото Go down
handjata
Консул
Консул
handjata

ПисанеЗаглавие: Re: БЪЛГАРИЯ ЗАДУШЕНА ОТ ЗАПАДНАТА ПРЕГРЪДКА.   БЪЛГАРИЯ ЗАДУШЕНА ОТ ЗАПАДНАТА ПРЕГРЪДКА. EmptyПон Сеп 09, 2013 10:24 pm

И да е истина,какво ще направимSmile 
Трибал-М
Джадай
Джадай

ПисанеЗаглавие: Re: БЪЛГАРИЯ ЗАДУШЕНА ОТ ЗАПАДНАТА ПРЕГРЪДКА.   БЪЛГАРИЯ ЗАДУШЕНА ОТ ЗАПАДНАТА ПРЕГРЪДКА. EmptyПон Сеп 09, 2013 11:02 pm

alireza написа:
На всички им е ясно ,че евреите оправляват света най вече америка.Копнеещи за кръв и разруха първо икономически а и сега война.Бойко оспя да гепи милиард и пиловиннна и още толкова раздаде на фирмите си.Куп убйства стоят зад гърба на тази мутра.Та като казвам ,че 80 процета от народа е престъппен е така.В коя нормална държава ще изберрат мутра за премиер.И понеже милиард и половина нее се крдат лесно е ннеобходим въздушен транспорт.Чували да чували и много антично злато откраднато от този убиец лъжец който има смелоста да се кръст в очите на Бога.Писнами от пародии на демократи и социалисти.Всичките са за затвора,България в момента е много зле а после повреме на война още по зле.
Ако се върне на власт може да гепи още толкова.Ама този път трябва да се посъветва с теб за пренасянето,да не се излага с тези самолети.
Защо не напънеш багетите и откриеш някое извънземно возило?Късмет!

Хаосът е или временен,или гибелен!
alireza
Консул
Консул
alireza

ПисанеЗаглавие: Re: БЪЛГАРИЯ ЗАДУШЕНА ОТ ЗАПАДНАТА ПРЕГРЪДКА.   БЪЛГАРИЯ ЗАДУШЕНА ОТ ЗАПАДНАТА ПРЕГРЪДКА. EmptyВто Сеп 10, 2013 10:36 am

Приятелчо трибалчо истината е такава каквато е.Лошото ,че хората са заблудени.
Kolev
Цезар
Цезар
Kolev

ПисанеЗаглавие: Re: БЪЛГАРИЯ ЗАДУШЕНА ОТ ЗАПАДНАТА ПРЕГРЪДКА.   БЪЛГАРИЯ ЗАДУШЕНА ОТ ЗАПАДНАТА ПРЕГРЪДКА. EmptyВто Сеп 10, 2013 9:55 pm

alireza написа:
Виж сега приятелю, аз следя нашенската политика доста от близо последните години. Бойко не е светец, но нещата които говориш са пълни глупости. Бойко е единственият човек на българската политическа сцена, който сам направи БКП смешни, като ги би сам на една камара избори. Така нареченото дясно е жалко посмешище и българите се отвратиха от него, защото им стана ясно че това дясно е проект на ДС. Виж сега хората които плюят по Бойко и сложи знак на равенство между тях и БКП и ДС. Всички са марионетки с изключение на Борисов и за това го атакуват толкова. Логиката е елементарна. Иска се айкю не повече от 120 за да схванеш за какво става въпрос. За съжаление комунистическата пропаганда е много силна и е промила мозъците на добри хора, като теб.
handjata
Консул
Консул
handjata

ПисанеЗаглавие: Re: БЪЛГАРИЯ ЗАДУШЕНА ОТ ЗАПАДНАТА ПРЕГРЪДКА.   БЪЛГАРИЯ ЗАДУШЕНА ОТ ЗАПАДНАТА ПРЕГРЪДКА. EmptyВто Сеп 10, 2013 10:35 pm

а кои смачка дребния и средния бизнес според теб,че аз не съм в час.
Kolev
Цезар
Цезар
Kolev

ПисанеЗаглавие: Re: БЪЛГАРИЯ ЗАДУШЕНА ОТ ЗАПАДНАТА ПРЕГРЪДКА.   БЪЛГАРИЯ ЗАДУШЕНА ОТ ЗАПАДНАТА ПРЕГРЪДКА. EmptyВто Сеп 10, 2013 11:04 pm

handjata написа:
а кои смачка дребния и средния бизнес според теб,че аз не съм в час.
Същото явление, което направи безработицата в Испания 20% и доведе Гърция и още една камара държави почти до фалит. Чуждите капитали се изтеглиха, балонът с недвижими имоти се спука, който междувпрочем беше основен двигател на нашата жалка икономика по времето на тройната коалиция. Обикновените хора не си дават сметка за тези неща, а разсъждават бабешката "Нямам работа, значи правителството е виновно." И когато цялата пропагандна машина на комунистите е впрегната да очерня ГЕРБ и Борисов, резултатът е на лице - висшистите и интелектуалците, ходят да протестират, а простичките хора се чудят какво става, боли ги главата и понеже не могат да измислят друго, повратят каквото са чули междудругото, докато са си чоплели носа.
handjata
Консул
Консул
handjata

ПисанеЗаглавие: Re: БЪЛГАРИЯ ЗАДУШЕНА ОТ ЗАПАДНАТА ПРЕГРЪДКА.   БЪЛГАРИЯ ЗАДУШЕНА ОТ ЗАПАДНАТА ПРЕГРЪДКА. EmptyВто Сеп 10, 2013 11:14 pm

Да те питам на прост български

Децата ти ако останат гладни,съседа ли е виновен
Kolev
Цезар
Цезар
Kolev

ПисанеЗаглавие: Re: БЪЛГАРИЯ ЗАДУШЕНА ОТ ЗАПАДНАТА ПРЕГРЪДКА.   БЪЛГАРИЯ ЗАДУШЕНА ОТ ЗАПАДНАТА ПРЕГРЪДКА. EmptyВто Сеп 10, 2013 11:20 pm

handjata написа:
Да те питам на прост български

Децата ти ако останат гладни,съседа ли е виновен
Децата ми ако останат гладни сам ще съм си виновен.
Kolev
Цезар
Цезар
Kolev

ПисанеЗаглавие: Re: БЪЛГАРИЯ ЗАДУШЕНА ОТ ЗАПАДНАТА ПРЕГРЪДКА.   БЪЛГАРИЯ ЗАДУШЕНА ОТ ЗАПАДНАТА ПРЕГРЪДКА. EmptyВто Сеп 10, 2013 11:25 pm

Някой изобщо гледал ли е статистиката за гласували по признак образование. Най-голям дял на гласували висшисти има за ГЕРБ, най-малък за БСП. По признак възраст е същата работа - младите за ГЕРБ, над 60 годишна възраст предимно за БСП.
Това са факти, които дори комунистите не можаха да отрекат. Хайде сега някой гений да ми обясни парадокса, защо висшистите гласуват предимно за ГЕРБ. Моля!
handjata
Консул
Консул
handjata

ПисанеЗаглавие: Re: БЪЛГАРИЯ ЗАДУШЕНА ОТ ЗАПАДНАТА ПРЕГРЪДКА.   БЪЛГАРИЯ ЗАДУШЕНА ОТ ЗАПАДНАТА ПРЕГРЪДКА. EmptyВто Сеп 10, 2013 11:51 pm

Гласуваме за тях,и накрая гладни.
Исках да кажа че те са бащата ,а ние децата.Smile 
Щом сме гладни,значи са виновни.Без значение кои.
Ако нещата не вървят ,причините явно  не са в селата.
Kolev
Цезар
Цезар
Kolev

ПисанеЗаглавие: Re: БЪЛГАРИЯ ЗАДУШЕНА ОТ ЗАПАДНАТА ПРЕГРЪДКА.   БЪЛГАРИЯ ЗАДУШЕНА ОТ ЗАПАДНАТА ПРЕГРЪДКА. EmptyСря Сеп 11, 2013 12:08 am

handjata написа:
Исках да кажа че те са бащата ,а ние децата.
Ако нещата не вървят ,причините явно  не са в селата
Нещата не са толкова прости. За добро и зло живеем в глобализиран свят и сме част от европейския съюз/ за сега .../ Кризата удря най-слабите икономики най-силно. Или си в крак със света, или си в изолация, като северна Корея например.

Добре, че сме въшки и няколко милиарда евро от европейските фондове ни закрепиха да не затънем съвсем.
Имахме огромен късмет, че кризата дойде в края на мандата на тройната коалиция, че ако по времето на тази криза ни управляваха сегашните крадливи комунисти с НУЛА финансиране отвън, фалита на банките 96-та щеше да ни се види като пикник.
ivanasen
Джадай
Джадай
ivanasen

ПисанеЗаглавие: Re: БЪЛГАРИЯ ЗАДУШЕНА ОТ ЗАПАДНАТА ПРЕГРЪДКА.   БЪЛГАРИЯ ЗАДУШЕНА ОТ ЗАПАДНАТА ПРЕГРЪДКА. EmptyСря Сеп 11, 2013 12:26 am

Kolev написа:
alireza написа:
Виж сега приятелю, аз следя нашенската политика доста от близо последните години. Бойко не е светец, но нещата които говориш са пълни глупости. Бойко е единственият човек на българската политическа сцена, който сам направи БКП смешни, като ги би сам на една камара избори. Така нареченото дясно е жалко посмешище и българите се отвратиха от него, защото им стана ясно че това дясно е проект на ДС. Виж сега хората които плюят по Бойко и сложи знак на равенство между тях и БКП и ДС. Всички са марионетки с изключение на Борисов и за това го атакуват толкова. Логиката е елементарна. Иска се айкю не повече от 120 за да схванеш за какво става въпрос. За съжаление комунистическата пропаганда е много силна и е промила мозъците на добри хора, като теб.
Ей пич! Имаш ли си на представа що за човек е Бойко Борисов!? Аз живея близо до него и почти 3-4 пъти в месеца го виждам. А и преди да се замеси в политиката с тази охранителна фирма ипон го знам. Чиста мутра!!! Престани с глупостите! Мозъка ти е промит до костите. Или не си добри психически или просто си чист гербаджия и си лапал много за тези 3.5 години кражби на високо равнище. Престани да лалаш ! Смешен си! Тази мутра създаде монополите и разби малкият и средният бизнес. Малоумен ли си!? Не го ли виждаш?

Добрите приятели са като звездите; не винаги ги виждаш, но знаеш, че винаги са там.

Понякога за да бъде истинско приятелството  е  нужен и скалпел!!!
ivanasen
Джадай
Джадай
ivanasen

ПисанеЗаглавие: Re: БЪЛГАРИЯ ЗАДУШЕНА ОТ ЗАПАДНАТА ПРЕГРЪДКА.   БЪЛГАРИЯ ЗАДУШЕНА ОТ ЗАПАДНАТА ПРЕГРЪДКА. EmptyСря Сеп 11, 2013 12:35 am

Не разбираш ли , че тази Европа го накара да влезе в парламента и да се държи що годе като малко възпитан човек. Избори , избори , избори! Само това лала! Нали има избори. Спечели 97 депутати , но не 121, за да направи правителство. Кой му е виновен , че никой него иска! Що не си отговориш на въпроса , защо и в парламента и народа не го иска? Представи си партия АТАКА, която рискува съществуването си даде глас на комунистите и турците! Помисли си за какво иде реч? Да избира от по-малкото зло.

И накрая НИКОГА НЕ СМЕ БИЛИ ТОЛКОВА ЗЛЕ И НИ Е БИЛО СТРАХ ОТ ТОЗИ МАФИОТИЗИРАН ИНДИВИД!

Добрите приятели са като звездите; не винаги ги виждаш, но знаеш, че винаги са там.

Kolev
Цезар
Цезар
Kolev

ПисанеЗаглавие: Re: БЪЛГАРИЯ ЗАДУШЕНА ОТ ЗАПАДНАТА ПРЕГРЪДКА.   БЪЛГАРИЯ ЗАДУШЕНА ОТ ЗАПАДНАТА ПРЕГРЪДКА. EmptyСря Сеп 11, 2013 12:49 am

ivanasen, а теб, като те чета си, или адски тъпо парче, или си  тъмно червен комунист. Аз ще си "лалам" колкото си искам, защото има свобода на словото, колкото и на червени шамандури, като теб да им се иска да няма. Айде лека нощ и утре да не забравиш да отидеш на контрапротеста да подкрепиш майката партия и народната власт. След това, като се окопаете добре започнете да избивате методично интелигенцията, както сте го правили.

... така харесва ли ти, да спекулират по твой адрес, без да те познават?
ivanasen
Джадай
Джадай
ivanasen

ПисанеЗаглавие: Re: БЪЛГАРИЯ ЗАДУШЕНА ОТ ЗАПАДНАТА ПРЕГРЪДКА.   БЪЛГАРИЯ ЗАДУШЕНА ОТ ЗАПАДНАТА ПРЕГРЪДКА. EmptyСря Сеп 11, 2013 1:24 am

Kolev написа:
ivanasen, а теб, като те чета си, или адски тъпо парче, или си  тъмно червен комунист. Аз ще си "лалам" колкото си искам, защото има свобода на словото, колкото и на червени шамандури, като теб да им се иска да няма. Айде лека нощ и утре да не забравиш да отидеш на контрапротеста да подкрепиш майката партия и народната власт. След това, като се окопаете добре започнете да избивате методично интелигенцията, както сте го правили.

... така харесва ли ти, да спекулират по твой адрес, без да те познават?
Престани да лалаш за човек без да го познаваш! И когато спреш мисля , че ще се разберем!

Няма да отида никъде , защото съм претрупан с работа и онези галфони не ме интересуват, нито другите. Very Happy 

Kolev
Цезар
Цезар
Kolev

ПисанеЗаглавие: Re: БЪЛГАРИЯ ЗАДУШЕНА ОТ ЗАПАДНАТА ПРЕГРЪДКА.   БЪЛГАРИЯ ЗАДУШЕНА ОТ ЗАПАДНАТА ПРЕГРЪДКА. EmptyСря Сеп 11, 2013 9:54 am

Тази дума "лалаш" не ми е позната. Да не си я чул от Бойко Борисов? Това някакъв банкянски диалект ще да е. Нито си ми на акъла нито си ми на образованието да ми даваш тон в живота разбра ли пич! Акъла ти е в гъза, щом си попил, като гъба лъжите и плюнките на комунистите по адрес нс ГЕРБ и Борисов. С такъв, като теб няма как да се разбера.
ivanasen
Джадай
Джадай
ivanasen

ПисанеЗаглавие: Re: БЪЛГАРИЯ ЗАДУШЕНА ОТ ЗАПАДНАТА ПРЕГРЪДКА.   БЪЛГАРИЯ ЗАДУШЕНА ОТ ЗАПАДНАТА ПРЕГРЪДКА. EmptyСря Сеп 11, 2013 10:31 am

Kolev написа:
Нито си ми на акъла нито си ми на образованието да ми даваш тон в живота разбра ли пич!
По-отношение на акъла ми , ако бях с твоя сигурно още ще бях на "ясли". А по отношение на образованието мисля , че 19г. да учиш не е малко за постигнеш две висши образования. Съвета ми към теб е - внимавай много с батко Ти Бойко, та да не вземе да "построи детска градина и в оная Ти работа отзад!"стена 

Kolev
Цезар
Цезар
Kolev

ПисанеЗаглавие: Re: БЪЛГАРИЯ ЗАДУШЕНА ОТ ЗАПАДНАТА ПРЕГРЪДКА.   БЪЛГАРИЯ ЗАДУШЕНА ОТ ЗАПАДНАТА ПРЕГРЪДКА. EmptyСря Сеп 11, 2013 12:29 pm

Като си такъв гений неземен, би ли обяснил на мен простия, защо преобладаващата част от висшистите и гражданите гласуват предимно за ГЕРБ, а тези с основно и никакво образование и селяните предимно за БСП. Това е официална статистика, която дори и другарите ти не оспориха. Хайде сега си напъни малко мозъка, интересно ми е какво ще измислиш Laughing

Освен това, психологията на хора, като теб ми е пределно ясна - понеже ти лично си келеш без ценностна система, съдиш за другите по себе си.

Харесва ли ти да те нападат на личностна основа? Ако не ти харесва си напъни мозъка и се опитай да се сетиш, дали случайно не си ме провокирал. Пич!
Kolev
Цезар
Цезар
Kolev

ПисанеЗаглавие: Re: БЪЛГАРИЯ ЗАДУШЕНА ОТ ЗАПАДНАТА ПРЕГРЪДКА.   БЪЛГАРИЯ ЗАДУШЕНА ОТ ЗАПАДНАТА ПРЕГРЪДКА. EmptyСря Сеп 11, 2013 12:38 pm

Майната му, няма да се хабя повече да споря с хора без едничка собствена мисъл в главата, повтарящи, каквото са чули в селския хоремаг. Имал две фисши Laughing  язък ти за висшите Пич! ... изхабил си на майка ти и баща ти парите.
Убеден съм, че не си се реализирал в живота, щото ако беше намаше да скимтиш, че Бойко ти е виновен.
ivanasen
Джадай
Джадай
ivanasen

ПисанеЗаглавие: Re: БЪЛГАРИЯ ЗАДУШЕНА ОТ ЗАПАДНАТА ПРЕГРЪДКА.   БЪЛГАРИЯ ЗАДУШЕНА ОТ ЗАПАДНАТА ПРЕГРЪДКА. EmptyСря Сеп 11, 2013 1:22 pm

Kolev написа:
Майната му, няма да се хабя повече да споря с хора без едничка собствена мисъл в главата, повтарящи, каквото са чули в селския хоремаг. Имал две фисши Laughing  язък ти за висшите Пич! ... изхабил си на майка ти и баща ти парите.
Убеден съм, че не си се реализирал в живота, щото ако беше намаше да скимтиш, че Бойко ти е виновен.
Напротив доста съм се реализирал, че заплатата да ми зависи от бат Бойко! За разлика от теб , аз бизнеса си го контролирам добре и от почти никой на власт не завися, за разлика от теб, къде орева всичко във форума , че гербаджиите са свалени. За мен си поредната КАЛИНКА! Very Happy 

alireza
Консул
Консул
alireza

ПисанеЗаглавие: Re: БЪЛГАРИЯ ЗАДУШЕНА ОТ ЗАПАДНАТА ПРЕГРЪДКА.   БЪЛГАРИЯ ЗАДУШЕНА ОТ ЗАПАДНАТА ПРЕГРЪДКА. EmptyСря Сеп 11, 2013 2:32 pm

Здр г-н Колев.Бойко е престъпник Комунистите също масата и тестото са едни и същи.Имам голям приятел много богат бизнесмен.Когато Бойко стъпи във власт започна да праща хората си да го рекетират.Спираха му контейнерите докато не си плати.Друго един мой приятел който е бивша барета лично ми сподели ,че Бойко е взел 15 мил евро подкуп от едни мафиоти,момчето лично е носиш чантите.На Бойко му е през за народа.Открадна много като всички предишни оправляващи.Евалата му правите ,че строи да но с евро пари.Той нито е спестил нито е нахранил народа,ами то така се не прави първо посей наяж се после стани па постри.Едно нещо ми хареса при тази мутра разби конкуренцията си и така се отвориха широко врати за черни пари.Ами процента който взимат от канала за наркотици който ЦРУ управлява.Канала съществува още Тошково време.Колега Колев аз съм монарх чояек не съм за тези отрепки несъм и за този измислен цар Симеон който е позор за монархията.Обичам Бог и народа си.
Трибал-М
Джадай
Джадай

ПисанеЗаглавие: Re: БЪЛГАРИЯ ЗАДУШЕНА ОТ ЗАПАДНАТА ПРЕГРЪДКА.   БЪЛГАРИЯ ЗАДУШЕНА ОТ ЗАПАДНАТА ПРЕГРЪДКА. EmptyСря Сеп 11, 2013 2:48 pm

alireza написа:
.....Евалата му правите ,че строи-да но с евро пари.
А кое е по добре?Да ги остави на крадците ли?

бобо
Джадай
Джадай

ПисанеЗаглавие: Re: БЪЛГАРИЯ ЗАДУШЕНА ОТ ЗАПАДНАТА ПРЕГРЪДКА.   БЪЛГАРИЯ ЗАДУШЕНА ОТ ЗАПАДНАТА ПРЕГРЪДКА. EmptyСря Сеп 11, 2013 2:54 pm

По некомпетентна администрация,от тази по времето на ГЕРБ не е имало,надявам се повече и да няма.Колев,приятелю,говориш като фен на футболен отбор.ГЕРБ се провалиха,това е положението.Аз също гласувах за тях на предишните избори ,и после съжалявах.Да ,ГЕРБ смачкаха дребния бизнес,не кризата.Казвам го от личен опит,и като един представител на дребния бизнес,който все пак оцеля.Не питай старило,нито учило!Питай патило!По голяма простотия,съчетана с безкрайна наглост не бях срещал,докато ТЕ не дойдоха на власт.Сблъсквал се бях и с комунистическа номенклатура,и със седесарска,и с депесарска,ма такова чудо ,еи бога ми,не бях виждал.Хем тъп,хем нагъл,хем с висше и на висок пост.Уууубийствена комбинация.Направо се чудя от къде ги намираха.На мен,който нямам юридическо образование,ми се е налагало да обяснявам на юристконсулт/току що излезнала от СВОБОДЕН университет/разликата между договор за наем,и договор за аренда.Да ,ама на този пост-тя коли-тя беси.Аз знам закона,и си търся правата,ама колко изгоряха.Единствената им цел беше да съберат колкото се може повече пари,и то точно от въпросния ресор.В НАП каква офанзива беше.....малееееее.....на три месеца променят правилата,после пишат актовеRazz Важното е актове да има.Казвам им-/в писмен вид/нямате право да налагате тази санкция.Те ми отговарят-в неписмен-к"от и да праиш,тва е положението-така са ни наредили "ОТГОРЕ".Съди ни ,ако имаш време и пари.В ДФЗ–малееее,не ща да си спомням.Да поясня-това е държавна институция,с която имам сключен договор по ПРСР,в договора ми пише-Договора се изпълнява съгласно ДЕЙСТВАЩИТЕ законови актове и разпоредби/цитирам по памет/.И без да го пише,то си е ясно,но не и според ГЕРБ-те бяха над закона!Променили,наще хора ,въпросните наредби,и искат аз да се съобразявам с тях,нищо,че съм подписал договора си 1 година преди въпросната промяна.Някой ще каже-е,кво пък толкоз,но когато от такива хора ти зависи бизнеса, прехраната,начина на живот,нещата стават мноооого сериозни.Искам просто да направя едно мое си заключение и обобщение:Бог да пази България от такива като ГЕРБ!Пък вие си ги величайте и защитявайте,но само външността им е лъскава,от вътре са гнили!И,Колев,това,че някой е с образОвание,не значи,че е и с акъл!Имал съм колеги/в университета/,които са по–тъпи и ограничени от който и да е средностатистически ром в махалата,...и то не малко.!
Трибал-М
Джадай
Джадай

ПисанеЗаглавие: Re: БЪЛГАРИЯ ЗАДУШЕНА ОТ ЗАПАДНАТА ПРЕГРЪДКА.   БЪЛГАРИЯ ЗАДУШЕНА ОТ ЗАПАДНАТА ПРЕГРЪДКА. EmptyСря Сеп 11, 2013 3:23 pm

Приемам всички постове на колегите ,пишещи по темата,за истински,но въпреки това не намирам отговор не тези въпроси:
Защо ГЕРБ отново са първата политическа сила?
Дали гласувалите за тях не са малоумни?

БЪЛГАРИЯ ЗАДУШЕНА ОТ ЗАПАДНАТА ПРЕГРЪДКА.
Върнете се в началото 
Страница 1 от 4Иди на страница : 1, 2, 3, 4  Next
 Similar topics
-
» България
» Има и в България
» ПРОРОЧЕСТВА БЪЛГАРИЯ

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Форум за Металотърсачи www.imperio.biz :: Общи форуми :: Благи приказки-
Идете на: